Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Benim yüzümden beklemeyin' dedi, poz verdi

Yıllarca yaptığı şov programı sonrasında bu sezon 'O Ses Türkiye' jürisine katılan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.

|

Öğle saatlerinde geldiği İstinyePark'da uzun süre alışveriş yapan Beyazıt Öztürk, daha sonra İstinye Pazarı katına inerek Günaydın Restoran'da dostlarıyla yemek yedi.

Yemek sırasında kendisini bekleyen gazetecileri fark eden şovmen, basın mensuplarını masasına davet etti. Davetine teşekkür eden gazetecilere "O zaman ben yanınıza geleyim, sizi çok bekletirim. Benim yüzümden beklemeyin" diyerek poz verdikten sonra yemeğine geri döndü. Beyazıt Öztürk, bu alçak gönüllü davranışı nedeniyle taktir topladı.

Alışveriş turu ve yemeğin ardından istinyePark'tan ayrılan şovmen, hayranlarının fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.