Dünyadan Futbol Berbatov'un yeni takımı PFB Beroe!

Berbatov'un yeni takımı PFB Beroe!

19.01.2019 - 12:25 | Son Güncellenme:

Dimitar Berbatov, uzun bir aranın ardından sahalara döndü, 37 yaşındaki Bulgar golcü Beroe takımıyla idmanlara başladı. Bulgar ekibi Antalya'nın Belek beldesinde ikinci yarıya hazırlanıyor...

Berbatovun yeni takımı PFB Beroe

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Bulgar futbolunun efsane ismi Dimitar Berbatov, tekrar sahalara döndü. Bayer Leverkusen, Tottenham, Fulham, Monaco, PAOK ve Manchester United gibi takımlarda forma giymesinin ardından Hindistan’ın Kerala Blasters takımına giden deneyimli forvet, geçen yılın nisan ayında bu ekipten ayrılmasının ardından boştaydı.

Görüşmelere başladılar

Uzun bir süre ortalarda görünmeyen 37 yaşındaki futbolcu, ülkesinde yeniden yeşil sahalarda boy gösterdi. Bulgaristan birinci liginde mücadele eden ve ligde şu an dördüncü sırada yer alan Beroe Stara Zagora takımının idmanına katılan Berbatov’un yönetimle transferine yönelik görüşmelere de başladığı belirtildi.

Yakında imzayı atacak

Teknik direktör Aleksandar Tomash başta olmak üzere, takımın tüm teknik ekibinin Berbatov’un yakın arkadaşı olduğu, sözleşme imzalanmasını kolaylaştıran bir faktör olan bu durum nedeniyle, yıldız ismin yakında resmen Beroe kadrosuna katılmasının beklendiği ifade edildi.

Haberin Devamı