Gündem Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında?

Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında?

19.09.2018 - 09:49 | Son Güncellenme:

Beren Gökyıldız bu akşam TV8 ekranında yayınlanacak olan Kızım dizisinde Öykü karakterine hayat veriyor. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Fox TV'de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisi ile giren Beren Gökyıldız Anne dizisinde Cansu Dere ve Vahide Perçin gibi usta isimlerle birlikte gösterdiği üstün ve içten performansı ile adeta herkesi büyülemişti. Peki Beren Gökyıldız kimdir? Kızım dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Beren Gökyıldız kimdir Beren Gökyıldız kaç yaşında

Beren Gökyıldız bu akşam ekrana gelecek olan Kızım dizisi ile yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2015 yılında Kocamın Ailesi dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Beren Gökyıldız son olarak Anne dizisi'nde Cansu Dere ve Vahide Perçin gibi usta isimle eşlik ettiği dizi ile tüm Türkiye'nin beğenisini kazanmıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kızım dizisi ile yeni bir maceraya atılan Beren Gökyıldız'ın nasıl bir performans göstereceği ise büyük merak konusu

Haberin Devamı

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

2009 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Beren Gökyıldız ilköğretim eğitimine devam etmektedir.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır.

Star TV'de 2016 yılında ekrana gelen Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır.

Son olarak bu akşam ekrana gelecek olan Kızım dizisinde Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolleri paylaşacak olan Beren Gökyıldız dizide öykü karakterine hayat verecek. Yapmacıktan uzak doğal tavırları ile izleyenleri kendine hayran bırakan Beren Gökyıldız'ın Kızım dizisinde nasıl bir performans sergiyeceği de büyük merak konusu.

Yazarlar