Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Berkay: Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı doğum günü partisinde sunucu Ece Erken'le yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Berkay, "Herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız o bana yetiyor" dedi.

|

Berkay, Kartal İstMarina Jolly Joker'de sahne aldı. 'Gel Gel' şarkısı ile sahne açılısını yapan popçu; 'Ben Sadece', 'Deliler','Yaz' ve 'Ey Aşk' gibi eski ve yeni albümlerinden şarkılar okudu.

Sunucu Ece Erken'le yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşen Berkay, "Bu hayatta yapmak istediğim tek şey, şarkı söylemek ve mutlu olmak. Allah herkese sabır versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın. İçimden başka şeyler söylemek istiyorum ama beceremiyorum. Ben söyle bir şey söyleyeceğim; herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız o bana yetiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor. Hep doluyuz" ifadelerini kullandı.

"ÖMRÜ UZASIN DİYE DUA EDİYORUM"
Kendi şarkılarının yanı sıra Yıldız Tilbe, Müslüm Gürses gibi usta şarkıcıların eserlerini de seslendiren popçu, Yıldız Tilbe'den övgüyle bahsetti. "Şimdi söyleyeceğim şarkı ile Yıldız Tilbe'yi selamlamak istiyorum. Ömrünün uzaması için her gün kendisine dua ediyorum. Benim için çok kıymetli, çok seviyorum. Şu an yazdığı en iyi şarkıyı söyleyeceğim. Daha iyisi yazılana kadar da bunu söylemeye devam ediceğim" diyen Berkay, 'Dayan Yüreğim' parçasını okudu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.