Beşiktaş Beşiktaş'a Mitrovic piyangosu

Beşiktaş'a Mitrovic piyangosu

18.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dusko Tosic’i 4,5 milyon euro karşılığında Çin’e gönderen Beşiktaş, Hırvat stoperi de sattı. Siyah-beyazlılar, Mitrovic için Club Brugge ile 4 milyon euro bonservis karşılığında anlaşma sağladı.

Beşiktaşa Mitrovic piyangosu

Transferde uzun süredir büyük bir sessizlik içerisinde olan Beşiktaş, Matej Mitrovic’i Club Brugge’a sattı.

Haberin Devamı

Çin’in Guangzhou R&F kulübüne Dusko Tosic’i 4,5 milyon euro karşılığında gönderen siyah-beyazlılar, Mitrovic için Club Brugge ile yaklaşık 4 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Kartal’ın 2 sezon önce Hırvat ekibi Rijeka’dan 4,2 milyon euro transfer ettiği 24 yaşındaki Mitrovic geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Brugge forması giydi. Belçika ekibi 6 ay için Beşiktaş’a 400 bin euro ödedi.

Tosic’ten sonra Mitrovic’i de elden çıkararak önemli bir gelir elden eden Beşiktaş’ta savunma hattı yeniden oluşturulacak. Domagoj Vida’yı astronomik bir bonservis bedeli karşılığında satmaya hazırlanan siyah-beyazlılar ilk olarak Atiba ile sözleşme uzatmaya çalışacak. Vida’nın da gitmesi durumunda savunmada yaşanacak sıkıntıyı en kısa sürede çözmek isteyen yönetim ve teknik heyet, Atiba’nın kalması halinde Medel ve Necip gibi isimlerin stoperde görev yapmasını planlıyor.

Haberin Devamı

Ersan veya Atınç

Atiba ile sözleşme uzatılsa bile savunmaya takviye yapmayı düşünen Beşiktaş Yönetimi, genç bir stoper veya tecrübeli bir futbolcuyu 1 yıllığına kiralama yöntemiyle kadroya dahil edecek. Bu seçeneklere ek olarak bonservis sorunu çözülmesi halinde Ersan Gülüm’ün veya sağlık raporları olumlu olması durumunda Atınç Nukan’ın yeniden kiralanabileceği de iddia edildi.

22 maça çıktı

Matej Mitrovic, Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıktı. 2017-18 sezonunun ikinci yarısında Club Brugge forması giyen Hırvat stoper 12 karşılaşmada görev yaparken, 1 gole imza attı.





Yazarlar