Beyaz

Beyaz

Son dakika Beyaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beyaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beyaz haber sayfamızda...

Beyaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.417 beyaz haberi bulunmuştur.
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi!
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi! Baharın müjdecisi papatyalar oldukça zarif ve mis kokan çiçeklerdir. Ancak güzel oldukları kadar naifler. Papatya buketiniz çürümesin ve bozulmasın diyorsanız bu yöntem tam size göre…
19.04.2024 Püf Noktası
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Empresyonizm teknolojiyle canlandı
Empresyonizm teknolojiyle canlandı Fransa’nın önemli müzelerinden Musée d’Orsay, ilk empresyonist sergiyi VR desteğiyle yeniden hayata geçiriyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Dostluk köprüsü kuruluyor
Dostluk köprüsü kuruluyor Türk ve Yunan hakları arasında İstanbul Galata Rum Okulu’nda dostluk köprüsü kuruluyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.
18.04.2024 Cadde
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.
18.04.2024 Ekonomi
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.
17.04.2024 Dünya
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Leopar deseni modasına uyan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Biden ile Sudani arasında kritik görüşme
Biden ile Sudani arasında kritik görüşme ABD Başkanı Joe Biden, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Beyaz Saray’da kabul etti. Görüşmenin gündem maddeleri arasında Türkiye ile Irak arasındaki “Kalkınma Yolu Projesi”nin de yer aldığı bildirildi.
17.04.2024 Dünya
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. 2018 yılında vizyona giren Hedefim Sensin beyaz perde ardından bu akşam televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.04.2024 Diğer
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak!
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak! ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’e önceki gece saatlerinde düzenlediği saldırının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ülkesinin İran’a yapılacak herhangi bir karşı saldırıya müdahil olmayacağını söylediği bildirildi.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.