A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gripsavar çorba olarak biliniyor! Beyran çorbası tarifi ve yapımı
Gripsavar çorba olarak biliniyor! Beyran çorbası tarifi ve yapımı Gaziantep’in en ünlü yöresel lezzetlerinden beyran çorbası, içerdiği besinlerle grip, nezle gibi hastalıklara yakalanmayı engelliyor. Hasta olanların çabuk şekilde iyileşmesini sağlayan “gripsavar çorba”, bağışıklığı da güçlendiriyor. Peki, beyran çorbası nasıl yapılır? İşte beyran çorbası tarifi.
6.07.2021 Çorba Tarifleri
Kaşıbeyaz'da kahvaltı keyfi bambaşka
Kaşıbeyaz'da kahvaltı keyfi bambaşka Pazar gününün olmazsa olmazı, tüm ailenin bir araya geldiği kahvaltı keyfi, Kaşıbeyaz şubelerine taşındı!
Kesişme noktası Surplus
Kesişme noktası Surplus Birçok başarılı mekana imza atan Vedat Başaran’ın son mekanı Surplus. Bu restoran Anadolu lezzetleriyle modern gastronominin bir kesişme noktası
14.02.2014 Cumartesi
YÖRESEL YEMEKLERiN EN LEZiZ ADRESLERi
YÖRESEL YEMEKLERiN EN LEZiZ ADRESLERi Hayy Kitap’tan çıkan ‘İstanbul’un En Güzel Alkolsüz Restoranları’ kitabı, Anadolu’nun tatlarını İstanbul’da keşfetmek isteyenlere lezzetli seçenekler sunuyor. İşte yöresel yemekleri özleyenler ve ağzının tadını bilenler için özgün lezzetlerin rehberi
26.09.2011 Cadde