Bıg

Bıg

Son dakika BIG haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BIG gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BIG haber sayfamızda...

Bıg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.170 bıg haberi bulunmuştur.
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu Kıdemli polis şefi, genç bir meslektaşıyla yaşadığı romantik ilişkinin ortaya çıkmasıyla İngiltere'de manşetlere taşındı ve şimdi işini kaybetme tehlikesiyle yüzleşiyor.
18.04.2024 Dünya
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var!
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var! ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, katıldığı bir programda beyninde 30 lezyon bulunduğunu açıkladı.
27.03.2024 Cadde
'Sihirbaz' sahalara geri döndü!
'Sihirbaz' sahalara geri döndü! Şampiyon jokey Halis Karataş dört aylık aranın ardından sahalara geri döndü. Türk atçılığının sembol ismine, Veliefendi Hipodromu’nda Hipodrom.com tarafından çiçek takdim edildi.
22.03.2024 Diğer
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde!
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde! Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 55 yaşındaki ABD'li aktör, geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi.
21.03.2024 Cadde
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu hastalığı yüzünden her şeyden izole oldu! 'Yetişkin bezi takmak zorundayım'
Ünlü oyuncu hastalığı yüzünden her şeyden izole oldu! 'Yetişkin bezi takmak zorundayım' ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, tuvalete gidemediği için yetişkin bezi kullanmak zorunda kaldığını açıklayarak; dayanılmaz bir acı çektiğini paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu Antalya Diplomasi Forumu kapsamında ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturum düzenlendi.
3.03.2024 Ekonomi
Uçurumda mahsur kaldı İki gün boyunca kurtarılmayı bekledi
Uçurumda mahsur kaldı İki gün boyunca kurtarılmayı bekledi ABD’nin California eyaletinde aracıyla uçuruma yuvarlanarak orada iki gün mahsur kalan sürücü, arama çalışmalarının ardından özgürlüğüne kavuştu.
29.02.2024 Dünya
Filistin dayanışma etkinliği
Filistin dayanışma etkinliği Mimari, sanat ve müzik odağındaki Filistin dayanışma etkinliği bugün Kadıköy’de sbcs’de gerçekleşiyor. 
17.02.2024 Kültür Sanat
Dior defilesinde Osmanlı esintisi
Dior defilesinde Osmanlı esintisi Maria Grazia Chiuri tarafından hazırlanan Haute Couture İlkbahar-Yaz 2024 kreasyonunu tanıtan ünlü moda devi Dior, Paris’teki Rodin Müzesi’nde ilgi çeken bir defileye imza attı.
30.01.2024 Kültür Sanat
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları Tekerlemeler kelime ses benzerliğinden faydalanarak oluşturulan cümleler veya sözcükler topluluğudur. Tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Türkçe olduğu gibi İngilizce tekerlemelerde mevcuttur. İngilizce tekerlemeler ve anlamları dilin daha kolay ve hızlı şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Her dizenin sonunda kullanılan kafiyeli kelimeler sözcük dağarcığının artmasında etkilidir. Kolay, kısa ve uzun İngilizce tekerleme örnekleri ve anlamları için “İngilizce Tekerlemeler” içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Park halindeki araçlara çarptıktan sonra takla attı, otomobilden çıkan sürücü kaçtı
Park halindeki araçlara çarptıktan sonra takla attı, otomobilden çıkan sürücü kaçtı Antalya’nın Manavgat ilçesinde, park halindeki 3 araca çarptıktan sonra takla atan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.
1.01.2024 Haberler
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi!
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
21.12.2023 Cadde
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama Amerikan durum komedisi 'The Big Bang Theory' dizisinde hayat verdiği 'Lucy' karakteriyle tanınan Kate Micucci, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
20.12.2023 Cadde
Ege’nin yıldızı Dubai’de parladı
Ege’nin yıldızı Dubai’de parladı Küresel inşaat endüstrisinde büyük fırsatlar sunan, Ortadoğu’nun en büyük sektörel fuarı The Big 5 Global, Dubai World Trade Centre’de gerçekleşti.
16.12.2023 Ege
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol!
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol! Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yapmıştı. Mustafa Sandal, meslektaşı Aleyna Tilki'ye tavsiyelerde bulundu.
16.12.2023 Cadde
1.3 milyar liralık rekor
1.3 milyar liralık rekor Yatırımcıları ve girişimcileri buluşturan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen Big Bang Startup Challenge’ta, ödül, nakit ve yatırım tutarı 1.3 milyar liraya yaklaşarak rekor kırdı.
16.12.2023 Ekonomi
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Avrupalı teknoloji liderlerine tanıtıldı
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Avrupalı teknoloji liderlerine tanıtıldı Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Gündem
Big Bang Startup Challenge 2023’te  1,28 milyar TL’lik rekor
Big Bang Startup Challenge 2023’te 1,28 milyar TL’lik rekor Geçen yıl 341 milyon TL değerinde ödül, nakit ve yatırım duyurulan Big Bang Startup Challenge sahnesinde bu yıl 3,5 kat üzerine çıkılarak 1,28 milyar TL’lik ödül, nakit ve yatırıma şahitlik edildi.
15.12.2023 Teknoloji
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim'
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim' 2007-2019 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi olan 'Big Bang Theory' dizisinin yıldızlarından Kate Micucci, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. TikTok hesabından paylaşım yapan ünlü isim, bu teşhisi almasını 'garip' olarak değerlendirerek; "Hayatımda hiç sigara içmedim" dedi.
14.12.2023 Cadde
Özdemir Asaf'ın unutulmaz 'R'si! Karaköy'e gidecekti, taksicinin kalbini kırmamak için gitmedi
Özdemir Asaf'ın unutulmaz 'R'si! Karaköy'e gidecekti, taksicinin kalbini kırmamak için gitmedi Şair Özdemir Asaf, hayatı boyunca kendisini imtihan edecek bir problem yaşıyordu. Şiirleri ince ruhlu şairliğinden geliyorsa şayet bu adam dünyanın en güzel kalpli insanlarından biri belki de... Öylesine temiz kalpliydi ki taksici üzülmesin, şiirler küsmesin diye harfleri bile dışlayacaktı...
5.12.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.