Big Bang

Big Bang

Son dakika big bang haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan big bang gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan big bang haber sayfamızda...

Big Bang

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 273 big bang haberi bulunmuştur.
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama Amerikan durum komedisi 'The Big Bang Theory' dizisinde hayat verdiği 'Lucy' karakteriyle tanınan Kate Micucci, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
20.12.2023 Cadde
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol!
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol! Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yapmıştı. Mustafa Sandal, meslektaşı Aleyna Tilki'ye tavsiyelerde bulundu.
16.12.2023 Cadde
1.3 milyar liralık rekor
1.3 milyar liralık rekor Yatırımcıları ve girişimcileri buluşturan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen Big Bang Startup Challenge’ta, ödül, nakit ve yatırım tutarı 1.3 milyar liraya yaklaşarak rekor kırdı.
16.12.2023 Ekonomi
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Avrupalı teknoloji liderlerine tanıtıldı
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Avrupalı teknoloji liderlerine tanıtıldı Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Gündem
Big Bang Startup Challenge 2023’te  1,28 milyar TL’lik rekor
Big Bang Startup Challenge 2023’te 1,28 milyar TL’lik rekor Geçen yıl 341 milyon TL değerinde ödül, nakit ve yatırım duyurulan Big Bang Startup Challenge sahnesinde bu yıl 3,5 kat üzerine çıkılarak 1,28 milyar TL’lik ödül, nakit ve yatırıma şahitlik edildi.
15.12.2023 Teknoloji
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim'
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim' 2007-2019 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi olan 'Big Bang Theory' dizisinin yıldızlarından Kate Micucci, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. TikTok hesabından paylaşım yapan ünlü isim, bu teşhisi almasını 'garip' olarak değerlendirerek; "Hayatımda hiç sigara içmedim" dedi.
14.12.2023 Cadde
‘Yapay zeka’ işe  alıyor, girişimler  ‘stres’ azaltıyor!
‘Yapay zeka’ işe alıyor, girişimler ‘stres’ azaltıyor! İTÜ Çekirdek sahnesinde yarışacak birbirinden farklı alanlarda iş yapan onlarca startup, geliştirdikleri teknolojilerle yatırımcıların karşısına çıkmak için gün sayıyor.
17.11.2023 Ekonomi
Big Bang Startup Challenge ‘Hayal et, Cesaret et, Yap’
Big Bang Startup Challenge ‘Hayal et, Cesaret et, Yap’ Bu yıl, UBI Global tarafından “Üniversitelere Bağlı Kuluçkalar” kategorisinde dünyanın en iyi üniversite kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek tarafından her yıl düzenlenen Big Bang Startup Challenge, bu yıl 50 cesur girişimi 13 - 14 Aralık’ta Uniq İstanbul’da buluşturacak.
5.11.2023 Ekonomi
Evrenin oluşum teorisi değişebilir!
Evrenin oluşum teorisi değişebilir! ABD Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) James Webb Uzay Teleskobu (JWST) uzak galaksideki en eski süper kütleli kara deliği keşfetti.
13.07.2023 Dünya
Görme engelliye görüntü otomotive derin teknoloji
Görme engelliye görüntü otomotive derin teknoloji Türk girişimcilerin kurduğu startup’lar ödüle doymuyor. Farklı alanlardaki bu girişimler adlarından söz ettiriyor. Görme engellilere görüntü tanıtıcı mobil uygulama yapanlar, otomtive derin teknoloji katanlar ve çevreci pil üretenler var.
20.12.2022 Ekonomi
71 girişime toplam 19 milyon TL’lik ödül
71 girişime toplam 19 milyon TL’lik ödül İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği girişimlerin en iyilerinin belirlendiği Big Bang Startup Challenge etkinliği 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu yıl 11. yaşını kutlayan Big Bang etkinliğinde girişimlere 341 milyon 255 bin liralık ödül, nakit ve yatırım dağıtıldı.
13.12.2022 Ekonomi
Dünyanın en büyük teleskobunun inşaatı başladı: Uzaylıları arayacak
Dünyanın en büyük teleskobunun inşaatı başladı: Uzaylıları arayacak Bir kısmı Güney Afrika’da, bir kısmı Avustralya’da, merkezi ise İngiltere’de bulunan “Kilometre Kare Dizisi” (SKA) adlı dünyanın en büyük radyo teleskobunun inşasına dün başlandı.
6.12.2022 Dünya
NASA’daki Türk gençlerle buluştu
NASA’daki Türk gençlerle buluştu Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nde (NASA) görevli astrofizikçi Dr. Umut Yıldız’ı öğrencilerle buluşturdu.
30.11.2022 Ege
James Webb’ten en derin evren fotoğrafı
James Webb’ten en derin evren fotoğrafı NASA’nın James Webb Uzay Teleskobu’nun çektiği kainatın ilk tam renkli en derin fotoğrafında, evrenin 13.5 milyar yıl önceki bilinen ilk yıldızlarının görüntüsü de yer alıyor.
13.07.2022 Dünya
‘Karanlık madde’ için rekor kırıldı
‘Karanlık madde’ için rekor kırıldı CERN’deki bilim insanları enerjinin çoğunu oluşturan “karanlık madde”nin sırlarını keşfedebilmek amacıyla protonları rekor bir enerji seviyesinde çarpıştırdı.
7.07.2022 Dünya
Havacılıkta girişimlerin yeni merkezi "İGA Hub" açıldı
Havacılıkta girişimlerin yeni merkezi "İGA Hub" açıldı Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapısı ve küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent ile iş birliği yaparak, sektörde yenilikçi fikirlerin gelişmesi ve ülke ekonomisine değer oluşturması adına 'İGA Hub' girişimcilik programını hayata geçirdi. İGA CEO'su Kadri Samsunlu, program sayesinde hedeflerinin, "Sivil havacılık ve havalimanı işletmeciliği alanında inovatif fikirlerin hayata geçirilmesini ve teknolojik girişimlerin desteklenmesini sağlamaktır" değerlendirmesinde bulundu.
4.04.2022 Vitrin
'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu?
'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu? 2000'li yılların en sevilen sitcom'larından 'The Big Bang Theory' dizisinin en fenomen karakteri tabii ki 'Sheldon Cooper'dı. Peki ya Jim Parsons 'Sheldon'ı canlandırmasaydı? O zaman bu diziyi yine çok sever miydik? Gelen son itirafa göre yapımcılar bu rolü az kalsın Jim Parsons'a vermiyormuş!
22.03.2022 Ekran
Stephen Hawking neden, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Stephan Hawking kimdir, buluşları nelerdir?
Stephen Hawking neden, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Stephan Hawking kimdir, buluşları nelerdir? Dünyaca ünlü arama motoru Google'da özel günler ve özel kişiler Doodle olmaya devam ediyor. Bugün Google'ın ana sayfasında yer alan Stephen Hawking hakkında meraklı arayış başladı. Stephen Hawking kimdir, neden, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Stephen Hawking nereli, buluşları nelerdir? soruları yoğun ilgiye uğruyor. İşte Stephen Hawking'in buluşları ve teorileri...
8.01.2022 Gündem
Stephen Hawking kimdir, ne zaman doğdu? Neden öldü?
Stephen Hawking kimdir, ne zaman doğdu? Neden öldü? Bugün İngiliz fizikçi, kozmolog, astronom, teorisyen ve yazar Stephen Hawking'in doğum günü... 2018'de yaşamını yitiren Hawking Google tarafından doodle oldu. Bu gelişme sonrası "Stephen Hawking kimdir, ne zaman doğdu? Neden öldü?" soruları gündem oldu.
7.01.2022 Gündem
Evrenin tarihini aynalarına yansıtacak
Evrenin tarihini aynalarına yansıtacak Tasarım ve inşası çeyrek asrı alan, dünyanın en büyük ve en güçlü teleskobu olarak lanse edilen James Webb nihayet fırlatıldı. Webb teleskobu, aynalarıyla "Evrende yalnız mıyız?" sorusu başta olmak üzere, Büyük Patlama’nın ardından ilk yıldızlar ve galaksilerin oluşumunu, yani evrenin tarihini bizlere yansıtacak.
26.12.2021 Dünya
İki yıldız girişime Aksigorta desteği
İki yıldız girişime Aksigorta desteği Aksigorta, yıldız adayı girişimcileri buluşturan İTÜ Çekirdek InsurTech Program paydaşlığı kapsamında, ebeveyn ve çocuk gelişim platformu olan Kidolog ile tamamlayıcı sağlık sigortalarında iş ortaklığı sağlayan Tamamliyo.com’a can suyu desteği verdi.
19.12.2021 Ekonomi
Geleceğin uzay bilimcilerine destek
Geleceğin uzay bilimcilerine destek Axa Sigorta, 2016 yılında Türkiye'deki uzay teknolojilerinin gelişimini hızlandırmak ve insansız gezegen keşif aracı projelerine katkı sağlamak amacıyla kurulan İTÜ Rover Takımı'nı ziyaret etti.
17.12.2021 Sigorta
458 milyon TL startuplara aktı
458 milyon TL startuplara aktı İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği girişimlerin en iyilerinin belirlendiği Big Bang Start-up Challenge gerçekleştirildi.
4.12.2021 Ekonomi
Giysiyi sanal giy otoyla sohbet et
Giysiyi sanal giy otoyla sohbet et İTÜ Big Bang’de yarı finale kalan girişimler farklı sorunlara çözüm buluyor. Sanal olarak kıyafet deneme, arabayla konuşturan akıllı asistan, evde spora canlı takip, online aile danışmanlığı yeni buluşlar arasında yer alıyor
11.11.2021 Ekonomi
Kidolog büyüyor yatırımla coşuyor
Kidolog büyüyor yatırımla coşuyor Ebeveynlere video aracılığıyla canlı uzman desteği sağlayan online danışmanlık portalı Kidolog, aldığı yeni yatırım ile değerlemesini 4 ayda 3 kattan fazla artırmayı başardı. Girişim dünyasının parlayan yıldızlarından Kidolog’un böylece ilk yaşını doldurmadan ikinci yatırıma imza attığı açıklandı.
5.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Big Bang ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.