Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Biga'da Sertab Erener coşkusu

Çanakkale’nin Biga ilçesinin kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü ile Biga Kültür ve Sanat Etkinlikleri, muhteşem konserler ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.

|

Biga Belediye Meydanı'nda sahneye ilk çıkan Yolcu Bilgiç oldu. Muhteşem bir performans sergileyen Yolcu Bilgiç, Nazım Hikmet, Uğur Mumcu gibi çok sayıda usta ismi andı. Konserde sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen Yolcu Bilgiç'e, Belediye Meclis Üyesi Zafer Taşkın çiçek takdim etti.

Ardından uluslararası arenada da tanınmış usta sanatçı Sertab Erener sahneye çıktı. 'Rengarenk', 'Kime diyorum', 'Açık adres' gibi hit şarkılarının yanı sıra 2003 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda birincilik kazandıran 'Everyway That I Can' şarkısını seslendirdi.

Sertab Erener'in canlı performansı ile Biga Belediye Meydanı'nı dolduran Bigalılar, keyifli bir akşam geçirdi. Sertab Erener, canlı sahne performansı ve enerjisi ile Bigalıları büyüledi. Biga Belediye Meydanı en fazla katılımlı konserini yaşadı. 10 binden fazla kişinin, konser için Biga Belediye Meydanı'na geldiği tahmin ediliyor.

Konser sonrası İzmir Marşı ve 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde havai fişek gösterisi başladı ve konser sona erdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.