Bikini

Bikini

Son dakika bikini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bikini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bikini haber sayfamızda...

Bikini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.867 bikini haberi bulunmuştur.
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı' Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2024 Cadde
Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece!
Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece! Aybüke Pusat, bikinili paylaşımıyla gündem oldu. Dubai'ye tatile giden Pusat, orada çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak yazdığı notla dikkat çekti.
20.02.2024 Cadde
Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, son haliyle gündem oldu! Paylaşımına yorum yağdı
Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, son haliyle gündem oldu! Paylaşımına yorum yağdı Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.
6.02.2024 Cadde
Türkiye'deki havalimanlarında sıkı denetim: '7/24 görev başındayız'
Türkiye'deki havalimanlarında sıkı denetim: '7/24 görev başındayız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Japonya’da iki uçağın çarpışması sonucu yaşanan büyük kazayı örnek göstererek bu konuda Türkiye’deki havalimanlarında gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.
9.01.2024 Ekonomi
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları İstenmeyen tüylere kökten çözüm sağlayan lazer epilasyon fiyatları kullanılan makine, kıl, kilo yapısına, işlemin yapıldığı bölge, teknik ve kliniklere göre değişiklik gösterebilir. Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları farklıdır. Kişiler buz veya iğneli lazer epilasyon yaptırabilir. Seansları genellikle 2 ayda bir olacak şekilde 4 ile 6 paket arasında tamamlanır. Tüm vücutta istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlayan lazer epilasyon tekniği kişinin kıl tipi, rengi ve cildine uygun olarak seçilir. Kadın-erkek tüm vücut buz lazer bölgeleri nelerdir? diyorsanız Lazer Epilasyon Fiyatları 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Güzellik
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde!
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde! Oyunculuğa ara verdiğini açıklayan Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Meksika'da objektiflere yansıyen ABD'li yıldız, fit haliyle dikkat çekti.
26.12.2023 Cadde
Ünlü modelin tarzı olay oldu! İç çamaşırını pantolonunun üstüne giydi
Ünlü modelin tarzı olay oldu! İç çamaşırını pantolonunun üstüne giydi Geçtiğimiz sene Kanye West ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen model ve oyuncu Julia Fox, beyazlar içindeki tarzıyla görenleri şoke etti. İç çamaşırını patolonunun üstüne giyen Fox, kameralara poz verdi.
14.10.2023 Cadde
Antik Roma’da bikini varmış
Antik Roma’da bikini varmış Bikininin 20. Yüzyıl’ın bir ürünü olmadığı, çok daha eskiden günümüze ulaştığı ortaya çıktı. Sicilya’daki kazılarda antik Roma villası “Villa Romana del Casale”de bir mozaik bulundu.
25.09.2023 Kültür Sanat
Hadise yaz sezonunu kapatamadı!
Hadise yaz sezonunu kapatamadı! Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde olan ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı, arkası dönük bir erkekle sarılırken verdiği poz merak uyandırmıştı. Şarkıcı, son olarak bikinili pozlarıyla dikkat çekti.
12.09.2023 Cadde
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Ünlü ismin binlerce dolar değerindeki pembe bikinisiyle plaja indiği anlar, objektiflere takıldı.
9.09.2023 Cadde
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal bikiniyle poz verdi! 'Güzel annenin güzel kızı'
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal bikiniyle poz verdi! 'Güzel annenin güzel kızı' Türkan Şoray ile 1983'te evlenip, 1987'de boşandığı Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, sosyal medya hesabından bikini pozlarını paylaştı. Güzelliği ve fit görüntüsüyle büyük ilgi gören Ünal'a beğeni ve yorum yağdı.
9.09.2023 Cadde
Salma Hayek'ten bikinili 57'nci yaş pozu!
Salma Hayek'ten bikinili 57'nci yaş pozu! Babası Lübnanlı, annesi Meksikalı olan oyuncu Salma Hayek Pinault, Hollywood'un ünlü simaları arasında yer alıyor. Bikinili pozlarıyla dikkat çeken ünlü isim, 57'nci yaş gününü kutladı. Hayek "Hayatta olduğum için çok mutluyum" dedi.
3.09.2023 Cadde
54 yaşındaki Jennifer Lopez'den bikinili pozlar
54 yaşındaki Jennifer Lopez'den bikinili pozlar Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Cadde
Yonca Evcimik, Bodrum'da! Photoshop'suz hali gündem oldu
Yonca Evcimik, Bodrum'da! Photoshop'suz hali gündem oldu 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. 59 yaşındaki popçunun, sosyal medyada paylaştığı pozlar ile photoshop'suz hali arasındaki fark dikkat çekti.
17.08.2023 Cadde
Bikinili fotoğrafları olay olmuştu! Ünlü oyuncunun 'gerçek' vücudu ortaya çıktı
Bikinili fotoğrafları olay olmuştu! Ünlü oyuncunun 'gerçek' vücudu ortaya çıktı Bikinili pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood yıldızı Salma Hayek, eşi ve kızıyla birlikte memleketi Meksika'ya tatile gitti. Doğal haliyle görüntülenen 56 yaşındaki oyuncunun vücudunun, sosyal medyada paylaştıklarından çok daha farklı olması dikkatlerden kaçmadı.
16.08.2023 Cadde
Farah Zeynep Abdullah'tan havuz başında bikinili poz
Farah Zeynep Abdullah'tan havuz başında bikinili poz Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak ‘Bergen’ filmiyle izleyiciyle buluşmuştu. Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından havuz başında güneşlendiği anlara dair olan bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
10.08.2023 Cadde
Denizde 7,5 saat ölüm kalım savaşı! Feyza Alya Duran'ın RİP akıntısından kurtulmasında haşema detayı
Denizde 7,5 saat ölüm kalım savaşı! Feyza Alya Duran'ın RİP akıntısından kurtulmasında haşema detayı Feyza Alya Duran, Karadeniz'de akıntıya kapıldı, 7,5 saat mücadele verdi. Mücadelesinin sonunda başarıyla karaya çıkan Duran, yaşadığı anları CNN TÜRK kanalına paylaştı. Arama- Kurtarma Federasyonu Başkanı Umur Zamanoğlu'da Duran'ı hayatta tutan mucizenin sırlarını açıkladı.
6.08.2023 Haberler
Denizde 7,5 saat ölüm kalım savaşı! Feyza Alya Duran'ın RİP akıntısından kurtulmasında haşema detayı
Denizde 7,5 saat ölüm kalım savaşı! Feyza Alya Duran'ın RİP akıntısından kurtulmasında haşema detayı Feyza Alya Duran, Karadeniz'de akıntıya kapıldı, 7,5 saat mücadele verdi. Mücadelesinin sonunda başarıyla karaya çıkan Duran, yaşadığı anları CNN TÜRK kanalına paylaştı. Arama- Kurtarma Federasyonu Başkanı Umur Zamanoğlu'da Duran'ı hayatta tutan mucizenin sırlarını açıkladı.
6.08.2023 Gündem
Aysun Kayacı, Bodrum tatilinde! İskelede dans etti
Aysun Kayacı, Bodrum tatilinde! İskelede dans etti Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başlayan, 1997'de katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü seçilen, daha sonra oyunculuk kariyerine adım atan Aysun Kayacı, Ekim 2012'de Efe Kapancı ile evlendikten sonra Londra’ya yerleşmişti. Eski model ve oyuncu, geçen yıl olduğu gibi bu yaz da Bodrum'da masmavi denizin ve güneşin tadını çıkardı.
27.07.2023 Cadde
Lüks yatla Avrupa tatili! Ünlü oyuncu bikiniyle basketbol oynadı
Lüks yatla Avrupa tatili! Ünlü oyuncu bikiniyle basketbol oynadı 'Hızlı ve Öfkeli' serisiyle tanınan dünyaca ünlü oyuncu Michelle Rodriguez, lüks yatıyla Avrupa tatilinde görüntülendi. Sardinya açıklarında bir arkadaşıyla birlikte objektiflere takılan Rodriguez, bikinisiyle basketbol oynadı. Oyuncu, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.
27.07.2023 Cadde
Dünyayı bekleyen büyük tehlike! Okyanus ortasında kaderiyle baş başa kaldı
Dünyayı bekleyen büyük tehlike! Okyanus ortasında kaderiyle baş başa kaldı Marshall Adaları, Pasifik Okyanusu'nun ortasında cennetten bir köşe olarak görülse de gerçek çok daha başka. Yalnızca çok az kişi adalardaki felaketten haberdar. Runit Adası'nın kalbinde yer alan kubbenin dünyanın sonunu getirebilecek güçte olduğu dahi söyleniyor. İşte dünyayı bekleyen büyük tehlikenin detayları.
24.07.2023 Dünya
Photoshop göndermesi çok konuşulan Tuğba Özerk: Uzun olunca bir şey olmuyor!
Photoshop göndermesi çok konuşulan Tuğba Özerk: Uzun olunca bir şey olmuyor! Geçtiğimiz hafta yaptığı "Bacakları da, konuyu da uzatmıyoruz" mesajlı paylaşımıyla çok konuşan Tuğba Özerk, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, olay olan göndermesiyle ilgili açıklama yaptı.
22.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi!
'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi! Uzun süredir tatil yapmayan Nebahat Çehre, bu yaz tercihini Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan yana kullandı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Karnı burnunda Hawaii'ye tatile gitti! Leopar desenli bikinisi dikkat çekti
Karnı burnunda Hawaii'ye tatile gitti! Leopar desenli bikinisi dikkat çekti Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı burnunda Hawaii'ye tatile giden ünlü isim, leopar desenli bikinisiyle dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bikini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.