Bilet

Bilet

Son dakika bilet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bilet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bilet haber sayfamızda...

Bilet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.074 bilet haberi bulunmuştur.
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezon heyecanı sona erdi. Dev organizasyonun ardından yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
28.03.2024 Voleybol
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Üç saatte 10 bin sattı
Üç saatte 10 bin sattı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılında Beşiktaş Stadyumu’nda dev bir konser verecek.
27.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor!
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor! Türk Hava Yolları’nın (THY) yüzde yüz iştiraki AJet yurt dışı uçuşları için bir kampanya başlattığını duyurdu.
23.03.2024 Ekonomi
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 1.Lig
450 liradan başlıyor
450 liradan başlıyor Yıldız Tilbe’nin 9 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda vereceği konserin bilet fiyatları dikkat çekti. Sanatçıyı herkes izleyebilsin diye biletler 450 liradan başlıyor.
22.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 21 Mart'ta Ankara-Elmadağ bölgesel tren seferlerinin başlayacağını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz Washington'un terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısına verdiği destek hakkında analiz yayınlayan ABD'li dergi The American Conservative, ABD'nin Türkiye'ye karşı neden YPG'yi silahlandırdığını yazdı.
20.03.2024 Dünya
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum” diyen CHP lideri Özel, “Türkiye’nin en büyük korosu emekli korosu, Türkiye’nin en acıklı türküsünü çağırıyorlar; 10 bin lira türküsü. Dünyada böyle bir haksızlığa uğrayan topluluk yoktur” ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
THY'den indirimli bilet kampanyası
THY'den indirimli bilet kampanyası Türk Hava Yolları 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim imkanı sağlıyor.
19.03.2024 Ekonomi
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
İlk ve tek kent müzesi
İlk ve tek kent müzesi Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi’nin açılmasını tarihi bir gün olarak nitelendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, “Bir ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek” müjdesi verdi.
16.03.2024 Ege
ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI (16 MART) 📌Çılgın Sayısal Loto'da gecenin kazandıran numaraları ve ikramiye tutarları açıklandı! Bilet sorgulama ekranı
ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI (16 MART) 📌Çılgın Sayısal Loto'da gecenin kazandıran numaraları ve ikramiye tutarları açıklandı! Bilet sorgulama ekranı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın son Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları belli oldu. 6 ve 5+1 bilenin çıkmadığı Çılgın Sayısal Loto'da gecenin kazandıran numaraları belli oldu. Devreden büyük ikramiye tutarı 205.204.223,34 TL olarak açıklanırken 5 bilen 3 talihli 558.281,65 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar
16.03.2024 Bilgi Rehberi
Tahkim Kurulu'ndan Hasan Arat ve Dursun Özbek kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Hasan Arat ve Dursun Özbek kararı! TFF Tahkim Kurulu, Dursun Özbek ve Hasan Arat'ın cezalarının onandığını açıkladı.
15.03.2024 Süper Lig
AJet'ten ucuz bilet kampanyası
AJet'ten ucuz bilet kampanyası AJet, 15-17 Mart 2023 tarihlerinde alınan yurt içi biletlerle 31 Mart - 30 Eylül 2024 tarihleri arasındaki seyahatlerde bilet fiyatlarını 299 liradan başlatma kararı aldı.
15.03.2024 Ekonomi
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Bilet fiyatlarında uçurum
Bilet fiyatlarında uçurum Sanatın büyülü dünyası tiyatro, her zaman cezbedici. Peki ya bilet fiyatları arasındaki uçurum astronomik rakamlara ulaştığında? Büyük ve küçük sahneler arasındaki ayrıma baktık.
14.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bilet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.