Bilgi Üniversitesi

Bilgi Üniversitesi

Son dakika Bilgi Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilgi Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilgi Üniversitesi haber sayfamızda...

Bilgi Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.197 bilgi üniversitesi haberi bulunmuştur.
Aile desteğiyle göç ediyorlar
Aile desteğiyle göç ediyorlar İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin etkinliğinde Dr. Mansur Seyitoğlu, “Refakatsiz Çocukların Göç Deneyimlerinin Araştırılması ve Sorunlarının İncelenmesi: İstanbul Örneği” adlı doktora araştırmasının sonuçlarını paylaştı.
23.03.2024 Eğitim
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Teknoloji
Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları merak ediliyor. Dizinin başrolünde yer alan Umut Tanrıkulu rolüyle Ekin Koç oldu. Peki, Taş Kağıt Makas dizisinin Umut'u Ekin Koç kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Ekin Koç dizileri ve filmleri...
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı' Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Trafiğe giren para ödesin! İstanbul'un çilesine 'ücret' ayarı, hedef Eminönü ve Kadıköy...
Trafiğe giren para ödesin! İstanbul'un çilesine 'ücret' ayarı, hedef Eminönü ve Kadıköy... Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Neandertal geni taşıyor musunuz? İşte temel göstergeleri
Neandertal geni taşıyor musunuz? İşte temel göstergeleri Genetik mühendisi Şebnem Ünlüişler, 40 bin yıl önce soyu tükenen Neandertal insan türüne ait genleri taşıyıp taşımadığımızın 6 göstergesi olduğunu açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
‘Depremzede’ kavramı öğrencileri gruplaştırdı
‘Depremzede’ kavramı öğrencileri gruplaştırdı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde 250 bin civarında öğrenci, farklı şehirlerdeki okullara nakillerini aldırmıştı.
20.12.2023 Eğitim
Teknoloji çiftlerin arasını açıyor
Teknoloji çiftlerin arasını açıyor Günümüzde teknolojinin gelişmesi, her an ulaşılabilir olması bizlere “an”ı yaşamayı unutturdu.
17.12.2023 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive
Dilara Sezgin: “İki disiplinin kesişim noktasında kendime keyifli bir alan tanımladım…”
Dilara Sezgin: “İki disiplinin kesişim noktasında kendime keyifli bir alan tanımladım…” Mimarlığın her aşamasının grafik temsillere ihtiyaç duyduğunu ve dolayısıyla bu iki disiplin arasında kendiliğinden bir köprü kurabildiğini dile getiren mimar ve grafik tasarımcı Dilara Sezgin ile kendi stüdyosunda ürettiği güncel editoryal tasarım, kurum kimliği, web sitesi ve iletişim tasarımı işlerini konuştuk.
27.11.2023 Mimarlık
‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı
‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı Sanat, tarih ve teknolojinin kesiştiği “Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi”, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde ziyarete açıldı.
24.11.2023 Kültür Sanat
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor İş insanı Suna Kıraç'ın eğitim alanındaki çabalarını ve vizyonunu yaşatmak amacıyla Suna ve İnan Kıraç Vakfı çatısı altında 2021 yılında kurulan "Suna'nın Kızları", ikinci yılını geride bıraktı.
20.11.2023 Ekonomi
“İptal kültürü değil, ayrımcılık”
“İptal kültürü değil, ayrımcılık” İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Özçetin, “İptal pratikleri, hangi yaşamların savunmaya değer olduğu ve hangilerinin olmadığına dair bir mesele” diyor.
18.11.2023 Pazar
Enerji Müzesi’nde Cumhuriyet Balosu
Enerji Müzesi’nde Cumhuriyet Balosu Can Eğitim Grubu çatısında altında faaliyet gösteren Doğa Koleji ve İstanbul Bilgi Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. yılını 110 yılık Enerji Müzesi’nde düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı.
1.11.2023 Eğitim
‘Yapay zekâ’nın telif hakkı var mı?
‘Yapay zekâ’nın telif hakkı var mı? Yapay zekâ tarafından ortaya konulan ürünlerin sayısı hızla artarken, yapay zekanın yarattığı eserlerin fikri mülkiyet hakları ise merak konusu.
26.10.2023 Gündem
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde Tasarım ve mühendislik yarışması James Dyson Ödülü’nün uluslararası ilk 20 listesi açıklandı. Türkiye kazananı orman yangını tespit sistemi ForestGuard 2.0 projesi de listede yer aldı.
24.10.2023 Teknoloji
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Felçli hastalar için oyun tasarladılar
Felçli hastalar için oyun tasarladılar İstanbul Bilgi Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri felçli hastalara yardımcı olacak özgün bir oyun tasarladı.
29.09.2023 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Ekonomist Enver Erkan hayatını kaybetti
Ekonomist Enver Erkan hayatını kaybetti Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altında bulunan Ekonomist Enver Erkan vefat etti.
2.09.2023 Ekonomi
Yıldız Teknik’te fil ahırı kantin oluyor
Yıldız Teknik’te fil ahırı kantin oluyor Timurlenk’in savaş başarısının ardından Osmanlı Ordusu’nun gündemine giren filler, Yavuz Sultan Selim’in padişahlığı döneminde İstanbul’a getirildi.
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilgi Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.