Bingöl Bingöl Valisi Mantı, İnşaat İşçilerinin Sofrasına Misafir Oldu

Bingöl Valisi Mantı, İnşaat İşçilerinin Sofrasına Misafir Oldu

10.09.2018 - 14:50 | Son Güncellenme:

.

Bingöl Valisi Mantı, İnşaat İşçilerinin Sofrasına Misafir Oldu

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi Ali Mantı, Ilıcalar beldesinde esnafı ziyaret etti, inşaat işçilerinin sofrasına konuk oldu.

Haberin Devamı

Ilıcalar beldesinde incelemelerde bulunan Mantı, esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Vatandaşlarla da görüşen Mantı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mantı yaptığı açıklamada, ülkenin her karışının ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, insanı ve doğal güzellikleri ile iftihar edilecek zenginlikleri bünyesinde barındırdığını söyledi.

Bingöl'ün ve Bingöllülerin de bu güzelliklerin bir parçası olduğunu dile getiren Mantı, şunları kaydetti:

"Kaplıca tesisleri ile de Ilıcalar beldemiz bu tablo içinde bir yıldız gibi parlıyor ve inşallah parlamaya da devam edecek. Şifalı su için Türkiye'nin dört bir yanından konuklarımızın geldiğini duymak gerçekten mutluluk ve gurur verici. İyilikleri ve doğruları artırıp, yaymak adına her birimiz birer kültür elçisi misali sorumluluk almalıyız ve bu ahlaki değerleri yarınlara taşımalıyız. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermemeli, bu cennet vatanı içeriden ve dışarıdan gelebilecek hain saldırılara karşı omuz omuza korumalıyız."

Haberin Devamı

Vali Mantı daha sonra Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ile "Ilıcalar Ekonomik Sosyal ve Kentsel Yaşam Kalitesinin Arttırılması Projesi" çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Bu sırada proje kapsamında inşaatta çalışan işçilerle görüşen Mantı, işçilerin daveti üzerine onlarla öğle yemeği yedi.