Bioderma

Bioderma

Son dakika bioderma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bioderma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bioderma haber sayfamızda...

Bioderma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74 bioderma haberi bulunmuştur.
Saliha Şahin: Siz kimi küçümsüyorsunuz biz Türkiye'yiz | Sadece maç bitsin istedim
Saliha Şahin: Siz kimi küçümsüyorsunuz biz Türkiye'yiz | Sadece maç bitsin istedim Filenin Sultanları'nın yıldızı Saliha Şahin, VNL şampiyonluğu sonrası Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Brezilya maçındaki gerginliğin perde arkasını açıklayan Saliha, Santarelli hakkında konuştu. Şampiyonluk maçındaki duygularını anlatan yıldız smaçör, programın 'İtiraf serisi' bölümünde Ebrar Karakurt, Cansu Özbay, Elif Şahin ve Vargas hakkındaki sorulara cevap verdi.
30.07.2023 Voleybol
Pro Beach Tour’un isim sponsoru açıklandı
Pro Beach Tour’un isim sponsoru açıklandı Türkiye Voleybol Federasyonu ile Voleybol Milli Takımlar resmi sponsoru olan Bioderma yeni bir anlaşmaya imza attı ve plaj voleybolu turnuvası Pro Beach Tour’un isim sponsoru oldu.
21.07.2023 Voleybol
TVF sponsorluk anlaşmasını 2025'e kadar uzattı!
TVF sponsorluk anlaşmasını 2025'e kadar uzattı! Türkiye Voleybol Federasyonu, dermokozmetik markası Bioderma ile sponsorluk anlaşmasını 2 yıl uzattı
14.06.2023 Voleybol
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri LALE DANIŞMAN - Çocuklara özel DeFacto’nun lisanslı ürünleriyle bebeklerin stili artık daha da eğlenceli...
17.09.2022 Cadde
Belgesel izlendi
Belgesel izlendi Ayça Ayşin Turan, Bioderma’nın Photoderm serisinin marka elçisi ünlü oldu.
14.06.2022 Cadde
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve spor camiasından yeni yıl mesajları
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve spor camiasından yeni yıl mesajları Türk spor camiası, resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni yıl mesajları yayımladı.
31.12.2021 Futbol
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Bambu konforu Bambi Yatak’ın, doğanın mucizesi bambudan ilham alarak geliştirdiği Bamboo Sleep Yatak, uyku kalitesi ve ekstra konforuyla dikkat çekiyor...
18.12.2021 Cadde
Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi”
Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi” Ekobiyolojiden ve cildin kendisinden ilham alan Bioderma, odağına aldığı “Önce Önemse” felsefesiyle; her cilt yapısını önemsiyor ve ihtiyaca yönelik ürünler geliştiriyor. Leke eğilimli ciltler için formüle edilen Pigmentbio Serisi, ciltte aydınlatıcı bir etki sunuyor. Seride öne çıkan; Pigmentbio Night Renewer, Pigmentbio C-concentrate ve Pigmentbio Daily Care SPF 50+ ürünleriyle Bioderma, gece-gündüz tamamlanmış leke bakım rutini sağlıyor.
29.10.2021 Advertorial
TVF'ye yeni sponsor
TVF'ye yeni sponsor TVF Başkanı Üstündağ, "Geldiğimiz noktada Türk voleybolu hak ettiği değeri görmekte ve daha fazlasını yaşayacaktır diye umut ediyorum" dedi.
21.09.2021 Voleybol
Yeni sponsor
Yeni sponsor Bioderma, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru oldu.
21.08.2021 Cadde
Güneşe karşı  çevre dostu  koruma
Güneşe karşı çevre dostu koruma Günümüzde UVA ışınlarını engelleyerek cildimizi korurken aynı zamanda doğaya zarar vermeyen içerikler öne çıkıyor. Güneş kremi seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları Prof. Dr. Ayten Ferahbaş Kesikoğlu anlattı
27.06.2021 Pazar
Ece’nin ilk reklamı
Ece’nin ilk reklamı Eda Ece, dünyanın ilk misel suyu ‘Bioderma Sensibio H2O’nun reklam yüzü oldu.
2.04.2021 Cadde
En yeni en moda
En yeni en moda Yeni yılda siz de yenilenin Pierre Cardin’in yeni bir yıla yenilenerek girmek isteyen kadınlar için hazırladığı kapsül koleksiyon; günlük hayatta kullanılabilecek modellerle birlikte şık davetlerin vazgeçilmezi olacak dengeli parçaları bir arada barındırıyor...
26.12.2020 Cumartesi
Amazon Türkiye’de ‘Yılın Son Fırsatları’ başladı
Amazon Türkiye’de ‘Yılın Son Fırsatları’ başladı Amazon.com.tr’nin ‘Yılın Son Fırsatları’ kampanyası başladı. On binlerce popüler ürünü cazip fiyatlarla Amazon.com.tr müşterileriyle buluşturacak fırsatlar, 31 Aralık gün sonuna kadar devam edecek.
21.12.2020 Advertorial
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri Deniz esintisiZevkli ve şık babalar için yaz koleksiyonunu satışa sunan Falconeri, İtalyan işçiliğinin kullanıldığı tasarımlarla iddiasını ortaya koyuyor...
20.06.2020 Cadde
En yeni moda
En yeni moda Evdeki baristaKahve tutkunu babalar için aromalı kahveleri tek tuşla hazırlayabilen, onu kahve gurmesine çevirecek bir yardımcıya ne dersiniz? Fakir Hausgeräte’nin kahve makinelerinden filtre kahve için Cafe Prestige, espresso, cappuccino, latte seven babalar için de Fakir Babila uyku modundayken enerji tasarrufu da sağlıyor...
20.06.2020 Cumartesi
Sağlık çalışanlarına önemli destek!
Sağlık çalışanlarına önemli destek! Sağlık çalışanlarımız, içinde bulunduğumuz olağanüstü pandemi koşullarında, her gün her saat insanüstü çabalarla mücadele etmeye devam ediyor. Cildin kendisinden ilham alan NAOS, son dönemde temizleyici ve dezenfektan kullanımı kaynaklı yoğun cilt kuruluğuna maruz kalan sağlık çalışanlarımızın binlerce Bioderma Atoderm ürünüyle yanında yer alıyor.
Türkiye’nin cilt haritası çıkarıldı!
Türkiye’nin cilt haritası çıkarıldı! Bioderma, Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve Türkiye’de cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Atoderm Senin Şehrinde Roadshow' projesi ile 7 ili ziyaret ederek, Türkiye'nin cilt haritasını çıkardı.
Moderatör oldu
Moderatör oldu Bioderma’nın ‘Atoderm Senin Şehrinde’ projesinin beşinci durağı, Ordu oldu.
5.02.2020 Cadde
Heyecanlandıran proje
Heyecanlandıran proje Ceyda Düvenci moderatörlüğünde ‘Atoderm Senin Şehrinde’ nin ikinci durağı, İzmir’di. Bioderma Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve farkındalık yaratmak için başlatılan proje kapsamında oyuncu, Balçova Kipa AVM’de katılımcıları bilgilendirdi.
25.01.2020 Cadde
Çağla Şıkel beraat etti
Çağla Şıkel beraat etti Çağla Şıkel, Bioderma’nın cilt lekeleri için piyasaya sürdüğü yeni ürününün tanıtımında yer aldı.
13.09.2019 Cadde
Alerji ile Yaşam Derneği Bioderma'nın katkılarıyla “Atopik Yürüyüş” ile dikkat çekti!
Alerji ile Yaşam Derneği Bioderma'nın katkılarıyla “Atopik Yürüyüş” ile dikkat çekti! Türkiye’nin ilk ve tek alerji hastaları derneği olan Alerji ile Yaşam Derneği tarafından kurulan, gücünü biyoloji ve dermatoloji bilimlerinden alan Bioderma markasının destek verdiği Atopi Okulu Projesi kapsamında, atopik dermatit hastalığına dikkat çekmek amacıyla 28 Nisan Pazar günü, Maltepe Sahili’nde “Atopik Yürüyüş” farkındalık hareketi düzenlendi.
7.05.2019 Kültür Sanat
Yaşlanma korkusu yok
Yaşlanma korkusu yok Özge Özberk, Bioderma’nın Photoderm Spot ürününün tanıtımını yaptı.
5.05.2019 Cadde
Çıldır Gölü üzerinde sergi
Çıldır Gölü üzerinde sergi Bioderma Laboratuvarları ve Sefa Yamak iş birliğiyle gerçekleştirilen “Untitled Portraits” fotoğraf sergisi, Kars’ta yaşayan kadınların ciltlerinin onları çevreleyen koşullardan nasıl etkilendiğine dikkat çekebilmek ve kışın etkilerinden korumalarına destek amacıyla oluşturuldu.
16.02.2019 Cumartesi
En parlak yolculuk: Doğu Ekspresi
En parlak yolculuk: Doğu Ekspresi Türkiye'de son yıllarda büyük rağbet gören Doğu Ekspresi; Ankara'da başlayan ve Kars'ta biten, masalsı manzaralar sunan kompartımanlı tren yolculuğuna deniyor. Bir "NAOS" markası olan Bioderma, yeni çıkardığı Atoderm serisi ile Kars'a "en parlak" yolculuğunu gerçekleştirdi.
29.01.2019 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Bioderma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.