Bioenerji Nedir, Ne Değildir?

Bioenerji pozitif yönde bir şifa enerjisidir, mana olarak da evrensel yaşam enerjisini içinde barındırmaktadır. İnsanlarda, hayvanlarda ve canlı cansız tüm herşeyde mevcuttur. Evrenden aldığımız ve içselleştirdiğimiz bu pozitif enerjiye bizler bioenerji diyoruz. Bu enerji ile şifa konusu ise avuç içi-parmaklarda bulunan enerji çakralarının doğru kullanılması metodu ile şifa verilecek kişinin enerji merkezlerine (çakralarına) ve titreşimsel bozukluğu olan enerji bedenine aktarımı sağlanarak uygulanan bir tekniğe verilen isimdir.

Haberin Devamı

Yaşadığımız kişisel veya çevresel negatiflerden (olumsuz duygu ve düşünceler) dolayı vücut sisteminin ayarı bozulabilir. Bioenerji uygulaması, evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa tekniğidir. Bioenerji tekniğiyle bedenin kodları (dna), hücreler, organlar ve kemikler yeniden ayarlanarak evrendeki enerji hatlarına uyumlanır. Bu uygulama zihinsel, fiziksel ve ruhsal bedenimizi; bağışıklık sistemimizi güçlendirip yenilenmeye, iyileştirmeye yol açmaktadır.

Sizlerin öncelikle çakraları temizlenip, aura dengeniz sağladıktan sonra tüm meridyenlerinizdeki akışları düzenlenip, şifalanması gereken yerlerinize (Ağrı, Sancı, Kesik, Kırık ve Tedavi gerektiren durumların olduğu yerlere) çalışma gerçekleştirir. Bu çalışma psişik ameliyat da denebilir.

Bioenerji tüm hücreleri canlandıran bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı ve hormonları hızlandıran içsel bir enerjidir. Sağlıklı bir vücutta negatif bir enerji bulunmaz. Vücudun herhangi bir yerinde problem varsa; (Bütün olumsuz duygu ve düşünceler) vücudun enerji sistemi bozularak o bölge negatif enerji üretmeye başlar. Daha doğrusu beyin ile o bölgenin iletişimi kopmuş demektir. Bu nedenle bedenimizin tümünü ayakta tutan beynin düşünce ve yapılandırma bölümü ile aradaki bağı kopartmamak gerekir. Daha hastalık fiziksel bedende tezahür etmeden önce bedenin enerji alanında (aura’da) ortaya çıkar daha sonrada enerji merkezlerimiz (çakra’larda) tıkanmalara ve sistem bozukluğuna meydan verir.

Haberin Devamı

Fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların %90'ı zihinsel nedenlerden (olumsuz duygu ve düşünceler) %10'u ise genetik ve çevresel faktörlerden (kaza, sakatlanma, ağır zorlama, vb.) kaynaklanmaktadır.

Bioenerji şifa tekniği ile bir çok kronik hastalıktan, kansere kadar her alanda fayda bulmanız mümkündür. Felç, şeker hastalığı, behçet hastalığı, vücutta ağrı, kas ağrıları, stres, depresyon, enerji düşüklüğü, çaresizlik halleri, kist, tümör, kanser türleri ve panik atak gibi durumlarda yıllarca uygulanan yöntemler ile sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Bioenerji ile şifalanmış kişlerin bir çok örneğini çevrenizde ve hatta araştırırsanız internette bile bulabilir, fikirlerini ve deneyimlerini bizzat kendilerinden öğrenebilirsiniz.

Hayata yeniden başlayın!

BİOENERJİ.biz

www.bioenerji.biz

facebook.com/bioenerji.biz

instagram.com/bioenerjibiz