Gündem Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

16.11.2018 - 07:21 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 10. son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana geldi. Yılmaz, Züleyha'nın gerçek duygularını öğrenmek için harekete geçiyor. Fakat işler planlandığı gibi gitmiyor. Demir ve Yılmaz'ın yüzleşmesi sonunda silahlar patlıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yine herkesi ekran başına kilitledi. Yılmaz, Demir'den intikamını almak için hırsına yenik düşüyor. Beklemediği olaylarla karşılaşan Yılmaz büyük bir hata yapıyor.

Haberin Devamı

Demir ve Yılmaz'ın yüzleşmesinde silahlar patlıyor. Hünkar ölecek mi merak konusu. Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 22 Kasım Perşembe akşamı ATV'de...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!