Siyaset 'Bizim stratejimizi İstanbullu yazıyor'

'Bizim stratejimizi İstanbullu yazıyor'

23.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün sabah bir otelde düzenlenen “Kampanya Koordinasyon Toplantısında” 23 Haziran İstanbul seçimi için izleyeceği yol haritasını açıkladı.

Bizim stratejimizi İstanbullu yazıyor

Kampanya süresince “İmamoğlu varsa umut var” sloganını kullanacaklarını söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Bizim stratejimizi, herkesin gözü önünde, bizzat İstanbullular yazıyor. Örneğin, pırıl pırıl bir evladımız, otobüsümüzün karşısına çıkıyor ve “Her şey çok güzel olacak Ekrem abi” diyor. Bir amcamız ‘İsrafa son ver evladım’ diyor. İşte biz, bir önceki kampanyamızda olduğu gibi İstanbulluları dinliyor, onların çizdiği yolda ilerliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Önceliğinin kent yoksulluğunu bitirmek olacağını kaydeden İmamoğlu, yoksullara ücretsiz ekmek ve süt sağlanacağını söyledi.

İmamoğlu, Haber Global’da yaptığı açıklamada ise YSK’nın İstanbul seçiminin yenilenmesine ilişkin gerekçeli kararını değerlendirdi. İmamoğlu, “Türkiye tarihinde bu gerekçe ile iptal edilmiş bir seçim yok. 250 sayfa bana göre hiçbir şey ifade etmiyor” ifadelerini kullandı.