Bjelica

Bjelica

Son dakika Bjelica haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bjelica gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bjelica haber sayfamızda...

Bjelica

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.229 bjelica haberi bulunmuştur.
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 2024-2025 sezonu için sportif direktörlük görevine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bjelica'nın getirildiğini açıkladı.
21.04.2024 Basketbol
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı!
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Nemanja Bjelica, basketbol kariyerini noktaladı.
23.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular
Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular Fenerbahçe'nin kadrosuna önemli yıldızlar kazandıran Portekizli sportif direktörle ilgili önemli gelişme yaşandı.
16.02.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Fenerbahçe'de Sandro Zufic gerçeği! Nenad Bjelica faktörü
ÖZEL | Fenerbahçe'de Sandro Zufic gerçeği! Nenad Bjelica faktörü Fenerbahçe’nin kaleci antrenörü Zufic’i, Livakovic’in performansının kötülüğü nedeniyle almadığı öğrenildi. Yönetimin, 44 yaşındaki çalıştırıcıyı sezon başında da istediği ancak Trabzonspor’da çalıştığı için bu hamlenin gerçekleşmediği bildirildi.
16.02.2024 Fenerbahçe
Sandro Zufic, İsmail Kartal'ın ekibine dahil oldu!
Sandro Zufic, İsmail Kartal'ın ekibine dahil oldu! Fenerbahçe, Hırvat kaleci antrenörü Sandro Zufic'in İsmail Kartal'ın ekibine dahil olduğunu açıkladı.
14.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den teknik ekibe takviye! Eski Trabzonsporlu göreve getirildi
Fenerbahçe'den teknik ekibe takviye! Eski Trabzonsporlu göreve getirildi Sarı-lacivertlilerin bir dönem Trabzonspor'da da çalışan başarılı kaleci antrenörü ile anlaştığı iddia edildi.
14.02.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi!
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica çocuklarının önünde öldürülmekle tehdit edildi
6.02.2024 Basketbol
Beşiktaş, Şevval Dursun'u renklerine bağladı!
Beşiktaş, Şevval Dursun'u renklerine bağladı! Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş United Payment, Şevval Dursun'u kadrosuna kattı.
Nenad Bjelica'dan Trabzonsporlu yıldıza kanca!
Nenad Bjelica'dan Trabzonsporlu yıldıza kanca! Union Berlin'i çalıştıran Nenad Bjelica'nın Mislav Orsic'in transferini istediği öne sürüldü.
31.01.2024 Trabzonspor
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı!
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı! Leroy Sane'ye tokat atan Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica'ya 3 maç men cezası verildi.
25.01.2024 Almanya Bundesliga
Nicolas Anelka resmen açıklandı! İstanbul'a geri döndü
Nicolas Anelka resmen açıklandı! İstanbul'a geri döndü Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 1.Lig
Galatasaray'da Erden Timur'dan Yusuf Yazıcı bombası! Menajer Gardi ile görüştü
Galatasaray'da Erden Timur'dan Yusuf Yazıcı bombası! Menajer Gardi ile görüştü Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yerli yıldızlar için düğmeye bastı. Devre arası transferi için düşünülen isimlerden olan Yusuf Yazıcı için Erden Timur devreye girdi.
25.01.2024 Galatasaray
Bundesliga'da olay! Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, ünlü yıldız Leroy Sane'yi tokatladı
Bundesliga'da olay! Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, ünlü yıldız Leroy Sane'yi tokatladı Bundesliga'nın 13'üncü haftasında ertelenen maçta Bayern Münih, Union Berlin'i 1-0 mağlup etti. Konuk ekibi çalıştıran Trabzonspor'un eski teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın Bavyera devinin yıldızı Leroy Sane'ye tokat atması geceye damga vurdu.
25.01.2024 Almanya Bundesliga
Rıdvan Yılmaz gol attı, Rangers farka koştu!
Rıdvan Yılmaz gol attı, Rangers farka koştu! İskoçya Premiership'in 18'inci haftasında Rangers, Hibernian deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
24.01.2024 Dünyadan Futbol
Barcelona'dan Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı, teklif yapıldı
Barcelona'dan Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı, teklif yapıldı Rennes forması giyen Nemanja Matic'in transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın orta sahadaki bir diğer alternatifi belli oldu. Siyah-beyazlıların, Barcelona'da forma giyen tecrübeli futbolcu için teklifte bulunduğu öğrenildi.
24.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ın İspanya'da oynayan Portekizli stoperi bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferde büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.
24.01.2024 Beşiktaş
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın yıldızlarından Cansu Özbay açıklamalarda bulundu. Milli voleybolcu, forma giymek istediği ligi açıkladı.
24.01.2024 Voleybol
Nenad Bjelica: Bonucci kendini yeniden kanıtlayabileceği bir kulübe transfer olmak istedi
Nenad Bjelica: Bonucci kendini yeniden kanıtlayabileceği bir kulübe transfer olmak istedi Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Fenerbahçe'ye transfer olan Leonardo Bonucci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Almanya Bundesliga
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler…
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler… Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 21 Ocak Pazar Günü Trabzonspor ile Galatasaray Papara Park’ta karşı karşıya gelecek.
21.01.2024 Futbol
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı!
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı! Trabzonspor’da önceki gün Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ‘Sebebimi bilmiyorum, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu’ açıklamasının ardından yönetim de son kararını verdi ve iki futbolcuyu kadro dışı bıraktı.
20.01.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde! Abdullah Avcı takımın başına geçtikten sonra Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sadece 4'er daha az puan topladı
17.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da ayrılık kararı! Sezon başında gelmişti, transfer teklifi kabul edildi
Trabzonspor'da ayrılık kararı! Sezon başında gelmişti, transfer teklifi kabul edildi Trabzonspor'un sezon başında renklerine bağladığı genç oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi. Bordo-mavililerin genç yıldızla ilgili teklifi kabul ettiği aktarıldı.
4.01.2024 Trabzonspor
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe Süper Lig'de geride kalan 17 haftanın ardından 18 teknik direktör veda etti. Süper Lig'deki görevinden ayrılan son isimler Nuri Şahin ile Servet Çetin oldu.
30.12.2023 Süper Lig
Trabzonspor'da Nwakaeme bilmecesi sürüyor
Trabzonspor'da Nwakaeme bilmecesi sürüyor Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın ‘Bonservis ödeme lüksümüz yok. Sözleşmeni sona erdir öyle gel’ mesajını verdiği Nwakaeme’nin harekete geçtiği Al-Fayha ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
27.12.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Bjelica ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.