Black Friday

Black Friday

Son dakika Black Friday haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Black Friday gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Black Friday haber sayfamızda...

Black Friday

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 black friday haberi bulunmuştur.
E-ticarette stoklar Son Pazar’da bitecek
E-ticarette stoklar Son Pazar’da bitecek Ticaret Bakanlığı’nın indirim seferberliğinin bir benzerini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın iştiraklerinden PttAVM.com başlatıyor.
25.12.2023 Ekonomi
İndirime akın
İndirime akın Eski hakem Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi.
27.11.2023 Cadde
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? 🛒 Black Friday indirimleri başladı mı, bu hafta mı başlayacak?
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? 🛒 Black Friday indirimleri başladı mı, bu hafta mı başlayacak? Black Friday indirimleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Her yıl belli dönemlerde mağaza, e-ticaret siteleri giyim, elektronik, gıda başta olmak üzere birçok farklı sektörde büyük indirimler yapıyor. Yılın belli döneminde yapılan bu indirimler Black Friday ismi ile adlandırılıyor. Peki Black Friday indirimleri ne zaman, başladı mı?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte? Black Friday indirimleri başladı mı, ilk ne zaman ortaya çıktı?
2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte? Black Friday indirimleri başladı mı, ilk ne zaman ortaya çıktı? Black Friday indirimleri her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştiriliyor. Dünya genelinde birçok mağaza ve e-ticaret sitesi Black Friday'e özel indirimleri kullanıcılarına sunuyor. Peki 2023 Black Friday ne zaman, ayın kaçında?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Alışveriş festivali!
Alışveriş festivali! Kasım ayı Bekarlar Günü, Şahane Cuma, Siber Pazartesi gibi alışveriş festivalleriyle büyük indirimlere sahne oluyor. Elektronikten kozmetiğe pek çok üründe satışların artması beklenirken, tüketiciler yanıltıcı indirimlere karşı uyarılıyor.
9.11.2023 Ekonomi
2023 EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ ne zaman? Black Friday (Cuma İndirimleri) için geri sayım...
2023 EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ ne zaman? Black Friday (Cuma İndirimleri) için geri sayım... Cuma İndirimleri, Efsane Cuma ya da Black Friday olarak anılan indirim günleri için geri sayım sürüyor. Cuma indirimleri ile birlikte birçok mağaza erken başladıkları satışları çok geç saatlere kadar sürdürür ve sayısız üründe ciddi indirimler sunar. Her sene gerçekleştirilen Black Friday, bu sene de düzenleniyor. Peki, 2023 Efsane Cuma ne zaman?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
Efsane Cuma indirimleri ne zaman 2023? Black Friday tarihi...
Efsane Cuma indirimleri ne zaman 2023? Black Friday tarihi... Black Friday olarak bilinen Efsane Cuma indirimleri her yıl gerçekleşiyor. Cuma indirimleri kapsamında birçok ürün uygun fiyata alıcı buluyor. 2023 Black Friday tarihi de bu yüzden araştırılanlar arasında. Peki, Efsane Cuma indirimleri ne zaman?
17.10.2023 Bilgi Rehberi
Yaza özel kampanya
Yaza özel kampanya Dünyadaki trendler doğrultusunda büyük yaz indirimleri geleneğini Türkiye’ye taşıdığını duyuran Hepsiburada ‘Şahane Temmuz’ kampanyasını başlattığını paylaştı.
12.07.2023 Ekonomi
Yılın en önemli alışveriş sezonu
Yılın en önemli alışveriş sezonu ‘Black Friday’ ya da 11.11 (Kasım) indirim günleri... IPSOS Milliyet okurları için derledi.
5.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Çakma samimiyet göndermesi  İrem Derici, ‘Yaz Gülü’ parçasıyla müzikseverlerle buluştu...
26.11.2022 Cadde
İranlılar ‘muhteşem cuma' için Van'a akın etti, oteller tamamen doldu
İranlılar ‘muhteşem cuma' için Van'a akın etti, oteller tamamen doldu İran'da yaşanan internet sıkıntısı ve tur şirketlerinin de bu nedenle rezervasyon alamaması nedeniyle kasım ayını yüzde 30 dolulukla geçiren Van'daki otelcilerin yüzü, ‘black friday’ (muhteşem cuma) ile yeniden güldü. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için kente akın etti.
25.11.2022 Ekonomi
Şahane Cuma ne zaman 2022? Efsane cuma indirimleri başlıyor! Kasım indirimi hangi gün?
Şahane Cuma ne zaman 2022? Efsane cuma indirimleri başlıyor! Kasım indirimi hangi gün? Black Friday olarak bilinen zaman diliminde, birçok mağaza ve marka çeşitli indirimlerle ürünlerini satışa çıkarıyor. Günümüzde Black Friday, efsane cuma, şahane cuma indirimleri isimleri ile anılıyor. Peki, 2022 kasım fırsatları ne zaman başlıyor?
24.11.2022 Bilgi Rehberi
Beklenen cuma geliyor!
Beklenen cuma geliyor! Efsane, Şahane, Muhteşem Cuma gibi adlarla anılan Black Friday indirimleri bu akşam 00.00 saati itibariyle başlıyor. Bu günde 100 milyar TL’lik alışveriş yapılacağı tahmin ediliyor. Perakendeciler ve pazaryerleri hazırlığını yaptı
24.11.2022 Ekonomi
Kargocular ‘cuma’ mesaisine hazır
Kargocular ‘cuma’ mesaisine hazır Kargo ve kurye sektörü kasım ayındaki alışveriş yoğunluğuna hazır. KARİD Başkanı Fatih Önyol, “250 bin kişilik istihdamımız var. Şu anda mevcut kargonun iki katını dahi taşıyabilecek güçteyiz. Black Friday’e de hazırız” dedi.
17.11.2022 Ekonomi
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ başladı mı, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Efsane indirimler) hangi tarihte başlayacak?
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ başladı mı, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Efsane indirimler) hangi tarihte başlayacak? Black Friday 2022 için geri sayım başladı. Kasım ayına girilmesi ile birlikte alışveriş tutkunları Black Friday olarak bilinen ülkemizde Efsane Cuma, Muhteşem Cuma gibi kampanyalar ile bilinen, birçok ürünün indirimli olarak satışa sunulduğu dönemi merakla bekliyor. Peki 2022 Black Friday bu yıl hangi gün, indirimler başladı mı?
2.11.2022 Bilgi Rehberi
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak İngiltere’de Kraliyet Posta İdaresi (Royal Mail), gelecek yıl Ağustos ayı itibarıyla 6 bin işçinin işine son verileceğini duyurdu.
14.10.2022 Dünya
Black Friday ne zaman 2022, hangi tarihte başlıyor? Black Friday indirimleri için geri sayım...
Black Friday ne zaman 2022, hangi tarihte başlıyor? Black Friday indirimleri için geri sayım... Black Friday indirimleri için araştırmalar sürüyor. Cuma günü düzenlenen küresel çapta indirimler birçok mağazada farklı kampanyalar da hayata geçiriliyor. Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenler 2022 black friday tarihini sorguluyor. Peki, cuma indirimleri ne zaman?
11.10.2022 Bilgi Rehberi
Bollywood Nedir, Özellikleri Nelerdir? Bollywood Sineması Film Önerileri...
Bollywood Nedir, Özellikleri Nelerdir? Bollywood Sineması Film Önerileri... Bollywood son zamanlarda oldukça fazla duyulmaya başlanan bir sinema olarak bilinmektedir. Bollywood kelimesini duyduğunuz zaman ise sahip olduğu anlam ile ilgili olarak daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bollywood nedir, özellikleri nelerdir? Bollywood sineması film önerileri nelerdir? Bollywood sineması ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik.
6.02.2022 Kültür Sanat
Kargocu sapık çıktı!
Kargocu sapık çıktı! Gonca Vuslateri, Twitter’dan, “Black Friday için ekstra elemanlar alan bir kargo şirketinden adresime teslim yapan kişi kişisel Instagram hesabında fotoğraflarımı paylaşan Eve geldim yoksun, neredesin?” gibi cümleler yazan bir sapık çıktı” açıklamasıyla gündeme geldi.
6.12.2021 Cadde
Amazon çalışanları 20 ülkede 'Kara Cuma' eylemleri yapıyor
Amazon çalışanları 20 ülkede 'Kara Cuma' eylemleri yapıyor Büyük indirim ve alışveriş günü Black Friday (Kara Cuma), ABD'li e-ticaret devi Amazon'un çalışanlarının 20 ülkede grev ya da eylemlerine sahne olacak.
26.11.2021 Dünya
İndirime gel!
İndirime gel! Alışverişte Black Friday yani Kara Cuma hareketi devam ediyor. Dün geceden itibaren başlayan indirimler sanal ve fiziksel perakendeyi patlattı. Bu özel günün kurlardaki artışa rağmen 50 milyar TL’ye yakın ciro yaratması bekleniyor.
26.11.2021 Ekonomi
Kapıköy Sınır Kapısı'nda 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Kapıköy Sınır Kapısı'nda 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van’ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın etti.
25.11.2021 Haberler
Kapıköy Sınır Kapısı'nda 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Kapıköy Sınır Kapısı'nda 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van’ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın etti.
25.11.2021 Gündem
ABD'de perakende satışlarda rekor bekleniyor
ABD'de perakende satışlarda rekor bekleniyor ABD'de kasım ile aralık aylarını kapsayan ve "tatil sezonu" olarak adlandırılan dönemde, perakende satışların bu yıl 800 milyar doları aşarak rekor kırması bekleniyor.
22.11.2021 Uzmanpara
Efsane Cuma indirimleri başladı mı 2021? Efsane indirimler (Black Friday) ne zaman başlıyor?
Efsane Cuma indirimleri başladı mı 2021? Efsane indirimler (Black Friday) ne zaman başlıyor? Olağanüstü indirimler Efsane Cuma İndirimleri kapsamında her yıl gerçekleşiyor. Birçok marka ve mağaza indirimli fiyatlarla ürünlerini alıcıya sunuyor. ABD'de Black Friday olarak ortaya çıkan indirim günleri, 1961 yılından bu yana aynı adla anılıyor. Peki, 2021 efsane cuma indirimleri ne zaman?
21.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Black Friday ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.