Blu Tv

Blu Tv

Son dakika Blu TV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Blu TV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Blu TV haber sayfamızda...

Blu Tv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 150 blu tv haberi bulunmuştur.
RTÜK'ten dijital platformlara yaptırım kararı
RTÜK'ten dijital platformlara yaptırım kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Netflix, Disney +, Prime Video, Mubi, Bein ve Blu TV’deki toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlar için üst sınırdan idari para cezası yaptırımı kararı aldı.
26.07.2023 Gündem
Tuba Ünsal plajda arkadaşının kızıyla oynadı
Tuba Ünsal plajda arkadaşının kızıyla oynadı Tuba Ünsal Çeşme'de tatilin keyfini çıkarıyor. Ünlü oyuncu plajda arkadaşının kızı ile oynadıktan sonra, ilerleyen saatlerde duş alıp şezlonguna geçerek güneşlendi. Ünsal'ın fit görüntüsü dikkat çekti.
14.07.2022 Cadde
Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür: Yaptığım şey hiç hoşuma gitmedi
Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür: Yaptığım şey hiç hoşuma gitmedi Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programına katılan Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür geldi. Ünsal, iki yıl önce Şeyma Subaşı için yaptığı sert paylaşımla ilgili pişman olduğunu dile getirdi. "Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'nın neyini beğenmiyor?" sorusunu yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.06.2022 Cadde
Nejat İşler'den 'Ercüment Çözer' açıklaması
Nejat İşler'den 'Ercüment Çözer' açıklaması Uzun süredir ekranlardan uzak olan Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu'nun 'Behzat Ç.'nin yeniden ekranlara döneceğini duyurmasının ardından, kendisinin de rol aldığı ve 'Ercüment Çözer' karakterine hayat verdiği diziye dair açıklamada bulundu.
20.06.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli?
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan isimler arasında bulunan Hzar Ergüçlü ile ilgili meraklı arayış başladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla akıllarda kalan Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını başarılı projelerde geçiren Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? İşte Hazar Ergüçlü'nün biyografisi haberimizde...
31.12.2021 Cadde
Haftanın seçkisi
Haftanın seçkisi Beni Çok Sev Ercan Kesal ve Songül Öden’in rol aldığı film, kızıyla yeniden görüşüp kendini affettirmek için bir gardiyan eşliğinde memleketine doğru yola çıkan bir mahkûmun yolculuğunu anlatıyor...
21.11.2021 Kültür Sanat
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için özel proje
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için özel proje Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Bunu Bi! Düşünün dizisi izleyiciyle buluşuyor. Tüm ekip, fotoğrafçısından, karikatüristine, müzisyeninden oyuncularına hayvan severlikleriyle bilinen ve sorumlu hayvan sahipliğinin bilincindeki isimlerden oluşurken yapım, Blu Tv'de.
1.10.2021 Kültür Sanat
Boran Kuzum'u yıkan haber! Babası Bora Kuzum vefat etti
Boran Kuzum'u yıkan haber! Babası Bora Kuzum vefat etti Blu TV'de ekranlara gelen "Saygı" dizisinin ikinci sezon galasından acı haber geldi. Dizinin başrol oyuncularından Boran Kuzum, aldığı acı haberle adeta yıkıldı.
22.09.2021 Cadde
Karsu: Pandemi boyunca pozitif kalmaya çalıştım
Karsu: Pandemi boyunca pozitif kalmaya çalıştım Karsu, güçlü sesi ve enerjisiyle hem Türkiye'de hem de dünyanın farklı yerlerinde hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Pandeminin başından bu yana hastanede koronavirüs hastalarına her hafta konser veren, Türk yemeklerini yaşadığı ülke olan Hollanda'da tanıtmak için ülkenin en çok izlenen kanallarından birinde program yapan Karsu, bir süredir özlem duyduğu alkış seslerine de kavuştu. Yaz boyunca farklı yerlerde müzikseverlerle buluşan Karsu 28. İstanbul Caz Festivali kapsamında 20 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava'da Karsu Plays Atlantic Records projesi için sahnede olacak. Müziğin efsane isimlerini üne kavuşturan Ahmet Ertegün'ün hikâyesi etrafında kurgulanan konserde Karsu, öykünün başlangıcını Mustafa Kemal Atatürk'e dayandırıyor. Konser öncesi yoğun temposu arasında konuşma fırsatı bulduğumuz Karsu ile hem bu projesini hem de yeni çalışmalarını konuştuk.
16.09.2021 Kültür Sanat
Göksun Çam'dan 'Kampüsistan' davası!
Göksun Çam'dan 'Kampüsistan' davası! Bir döneme damga vuran gençlik dizisi 'Kampüsistan'da başrol oynayan Göksun Çam, 'Yeşim' karakterine hayat verdiği diziyi izinsiz olarak yayınladıkları gerekçesiyle Blu TV ile ANS Yapım’a 11 bin liralık tazminat davası açtı.
14.05.2021 Cadde
Köprüde Buluşmalar Sinema Konuşmaları başlıyor
Köprüde Buluşmalar Sinema Konuşmaları başlıyor Köprüde Buluşmalar kapsamında düzenlenen “Sinema Konuşmaları” bu yıl dijital platformlar, dizi ve film yapım hikayeleri, post-prodüksiyon ve güçlü kadın karakter yazımı gibi sektörün farklı konularına değiniyor. “Sinema Konuşmaları” etkinlik serisi 2-5 Nisan’da İKSV YouTube sayfasından canlı olarak çevrimiçi düzenlenecek.
30.03.2021 Kültür Sanat
BÖRÜ 2039 nerede yayınlanacak? BÖRÜ 2039 dizi mi?
BÖRÜ 2039 nerede yayınlanacak? BÖRÜ 2039 dizi mi? BÖRÜ 2039 için geri sayım... Dağ ve Börü dizi ve filmlerinde yapım ve yönetimde imzası olan Alper Çağlar BÖRÜ 2039 ile geri dönüyor. BÖRÜ 2039 bilim kurgu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, BÖRÜ 2039 nerede yayınlanacak? BÖRÜ 2039 için ilk fragman yayınlandı. İşte ilk detaylar...
19.01.2021 Cadde
Festivallerden ödülleri toplayan 'Hırslı Gözler' belgeseli yayınlandı
Festivallerden ödülleri toplayan 'Hırslı Gözler' belgeseli yayınlandı Umutsuzluğun umuda, korkunun cesarete, hırsın başarıya, hüznün sevince dönüştüğü bir belgesel… Begüm Ceyda Çakaloğlu’nun yönettiği "Hungry Eyes/Hırslı Gözler" belgeseli Blu Tv’de yayınlandı
29.12.2020 Kültür Sanat
EXXEN ne zaman izlenebilecek? EXXEN fiyatı kaç TL? İşte yeni platformun dizileri ve programlarının afişleri
EXXEN ne zaman izlenebilecek? EXXEN fiyatı kaç TL? İşte yeni platformun dizileri ve programlarının afişleri Exxen platformu hakkında arayışa geçenler için tüm detayları bir araya getirdik. Acun Ilıcalı tarafından zaman zaman açıklanan Exxen ile ilgili duyurular günden güne çoğaldı. Exxen'in sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanacak olan içerikler de paylaşıldı. Şeref Bey dizisi, Konuşanlar programı, Sihirli Annem dizisi, Zeynep Bastık ve konukları programı ilk açıklananlar arasında. Peki Exxen paralı TV kanalı mı, fiyatı ne kadar? Acun Ilıcalı açıkladı
21.12.2020 Cadde
Yarım Kalan Aşklar'dan yeni tanıtım
Yarım Kalan Aşklar'dan yeni tanıtım BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın 10 Eylül’de başlamasına sayılı günler kala diziden yeni tanıtım yayınlandı. TIMS&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yeni tanıtımında Kadir (Burak Deniz) ve Elif’in (Dilan Çiçek Deniz) duygusal sahneleri dikkat çekti!
4.09.2020 Kültür Sanat
Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisinden ilk kareler
Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisinden ilk kareler Blu TV’nin özel yapımı olan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, sevilen genç oyuncular Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’i farklı bir hikayede bir araya getiren ‘Yarım Kalan Aşklar’ın çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatan dizinin setinden ilk kareler yayınlandı. Kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizi yakında sadece BluTV’de!
7.07.2020 Kültür Sanat
‘İnternete ayar’ Meclis yolunda
‘İnternete ayar’ Meclis yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sosyal medya platformlarına yönelik açıklamasının ardından gözler bu konuda atılacak adıma çevrildi.
2.07.2020 Siyaset
Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'den yeni dizi
Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'den yeni dizi Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Bir Zamanlar Çukurova, Söz, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı dizilerin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ’ın gerçekleştirdiği “Yarım Kalan Aşklar”, yakında sadece BluTV’de! Çekimleri Haziran ayı içinde başlayacak olan Türkiye’nin ilk büyülü gerçekçi dizisi “Yarım Kalan Aşklar”, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz birinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatıyor.
29.05.2020 Kültür Sanat
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir?
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir? Mucize Doktor oyuncuları kimler? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları ve diğer oyuncular kimler? Ferman, Ali, Nazlı karakterlerinin gerçek isimleri nedir? İşte Mucize Doktor oyuncuları...
16.05.2020 Gündem
‘Ahmed’i yaşamla çevirdik’
‘Ahmed’i yaşamla çevirdik’ Henüz ergenliğe girmemiş bir çocuğun radikal İslamcı bir imamın etkisinde kalıp fanatikleşmesini konu alan “Genç Ahmed / Le jeune Ahmed”i yönetmenleri Jean-Pierre Dardenne ve Luc Dardenne ile konuştuk...
22.04.2020 Kültür Sanat
Korona günlerinde TV satışları patladı
Korona günlerinde TV satışları patladı Evde haber alma ve eğlence ihtiyacının artması ile EBA TV eğitimleri, televizyonlara ilgiyi artırdı. İzleme oranları zirvede. Büyük ekranlı, akıllı ve yüksek çözünürlüklü TV’lere talep var
22.04.2020 Ekonomi
Alef dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimer yer alıyor? Alef dizisi hangi kanaldan izlenecek?
Alef dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimer yer alıyor? Alef dizisi hangi kanaldan izlenecek? Alef dizisi için araştırmalar başladı. Bugün yayınlanmaya başlanan Alef dizisi oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Emin Alper oturuyor. Peki Alef dizisi hangi kanaldan izlenecek?
10.04.2020 Gündem
Alef ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi Alef nerede yayınlanacak?
Alef ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi Alef nerede yayınlanacak? Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrolünde oynadığı Alef dizisi kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak. Fragmanı ile dikkat çeken dizinin yayın tarihi belli oldu. BluTV ve FX ortaklığında yapılan dizide iki dedektifin hikayesi anlatılıyor. İzleyiciler ise dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Alef ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde…
24.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor?
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muzice Doktor yeni bölümünde nefesler kesilecek. Karantina altına alınan Ferman, Ali ve Nazlı başta olmak üzere tüm hastaneyi telaşlandıracak. İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı...
30.01.2020 Gündem
Taner Ölmez kimdir? Taner Ölmez yaşı
Taner Ölmez kimdir? Taner Ölmez yaşı Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez kimdir? Birçok dizi ve filmde yer alan Taner Ölmez, oynadığı karakterlerle izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Peki, Taner Ölmez kaç yaşında? İşte merak edilenler...
19.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Blu Tv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.