Bmw

Bmw

Son dakika bmw haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bmw gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bmw haber sayfamızda...

Bmw

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.476 bmw haberi bulunmuştur.
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Haberler
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Ekonomi
TEM'de feci kaza! TIR'a çarpan otomobilin tavanı koptu: 1 ölü, 2 yaralı
TEM'de feci kaza! TIR'a çarpan otomobilin tavanı koptu: 1 ölü, 2 yaralı TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde TIR'a arkadan çarpan otomobilin tavanı koptu. Feci kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olay yeri inceleme ekiplerin yaptığı çalışmada otomobilde boş alkol şişeleri olduğu görüldü.
4.03.2024 Gündem
Scenic Yılın Otomobili
Scenic Yılın Otomobili Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Renault’un yeni Scenic, Yılın Otomobili ödülünü kazandı.
27.02.2024 Otomobil
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun WSBK’da, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun WSSP’de şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğu organizasyonda sezonun ilk yarışı 24- 25 Şubat’ta Avustralya Philip Island Pisti’nde gerçekleşecek. Merakla beklenen yarışlar yalnızca Red Bull TV’den izlenebilecek.
21.02.2024 Motor Sporları
Togg gelişimi hızlandırdı
Togg gelişimi hızlandırdı Togg otomobil pazarında Cumhuriyet tarihinin en yüksek satış adetlerine ulaşılırken, hibrit ve özellikle de tam elektrikli araçların satışlarında da ciddi bir patlama gözlendi.
19.02.2024 Otomobil
Kayseri'de korkunç kaza! En mutlu günleri kabusları oldu
Kayseri'de korkunç kaza! En mutlu günleri kabusları oldu Kayseri Kocasinan'da feci bir kaza meydana geldi. Düğün konvoyundaki kazada ortalık resmen savaş alanına döndü. Kazada bir aracın da motoru yola fırladı.
15.02.2024 Gündem
Razgatlıoğlu ve Sofuoğlu yeni sezon öncesi umut dolu
Razgatlıoğlu ve Sofuoğlu yeni sezon öncesi umut dolu Dünya Superbike Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Süpersport Şampiyonası'nda mücadele eden Bahattin Sofuoğlu, yeni sezon öncesi iddialı konuştu.
14.02.2024 Motor Sporları
Kocaeli'de bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı
Kocaeli'de bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bariyere çarparak 100 metre sürüklenen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 yolcu ise yaralandı. Kazada otomobil hurdaya döndü.
26.01.2024 Haberler
Milyon dolarlık araçlar çölün ortasında çürüyor! Anahtarı üzerinde bırakıp kaçtılar
Milyon dolarlık araçlar çölün ortasında çürüyor! Anahtarı üzerinde bırakıp kaçtılar Dubai'de sokaklar, arsalar hatta çöl bile terk edilmiş lüks arabalarla dolu. Sınırlı sayıda üretilen bu araçlar, kaderlerine terk edilerek çürümeye bırakılıyor. BMW, Bugatti, Ferrari'nin bir çöp muamelesi görmesi kulağa elbette çok tuhaf geliyor. Ancak bu lüks otomobil mezarlığının altında yatan sebep bir hayli ilginç.
26.01.2024 Yaşam
Kocaeli'nde bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı
Kocaeli'nde bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bariyere çarparak 100 metre sürüklenen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 yolcu ise yaralandı. Kazada otomobil hurdaya döndü.
26.01.2024 Gündem
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak.
24.01.2024 Motor Sporları
Yürek yakan umut! 'Her gece balkona çıkıp oğlumu bekliyorum'
Yürek yakan umut! 'Her gece balkona çıkıp oğlumu bekliyorum' Adana’da yılbaşı gecesi motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki Rüçhan’ın acılı annesi, “Her gece balkona çıkıp oğlumu bekliyorum. İnanamıyorum öldüğüne. Eski ses kayıtlarını dinliyorum” diyerek feryat etti.
23.01.2024 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu!
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu! Yamaha ile 4 yıllık birlikteliğini noktalayarak BMW’ye transfer olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Berlin’deki lansmanda Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu, "BMW’yi ilk kez dünya şampiyonu yapmayı bir görev olarak hissediyorum. Dünya şampiyonu olmadan bu markayı bırakmayacağım" diye konuştu.
21.01.2024 Motor Sporları
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Çetelerin araçları artık suça karşı
Çetelerin araçları artık suça karşı İstanbul’da son altı ay içerisinde düzenlenen operasyonlarla çökertilen dört ayrı suç örgütüne ait 23 otomobil ile üç motosiklet mahkeme kararıyla İstanbul Emniyeti’ne teslim edildi. Lüks araçlar artık polis ekiplerince kullanılacak.
27.12.2023 Gündem
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili Rusya’nın geçtiğimiz hafta “Amber” adını verdiği ilk elektrikli otomobilinin tanıtımı sosyal medyada alay konusu oldu.
26.12.2023 Otomobil
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili'
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili' Sosyal medya kullanıcıları, Moskova Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından tasarlanan yeni aracın 1990’lı yıllarda üretilen Fiat’ın Multipla model otomobili kadar çirkin olduğunu yazdı.
25.12.2023 Dünya
'Dur' ihtarına uymayan araç polise çarpıp kaçtı
'Dur' ihtarına uymayan araç polise çarpıp kaçtı Gaziantep'te, gece saatlerinde yaşanan bir kazanın ardından yol güvenliğini sağlayan trafik polisine 'dur' ihtarına uymayan lüks araç çarpıp kaçtı.
5.11.2023 Gündem
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı Turkish Airlines Euroleague'in 5'inci haftasında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih deplasmanından 76-67 galip ayrıldı.
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var Ülkemizi Dünya Superbike Şampiyonası’nda temsil eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu sezonu Skorer'e değerlendirdi. Razgatlıoğlu ayırca hayalini ilk kez açıkladı.
18.09.2023 Motor Sporları
Ünlü isimlerin 24 saat kalan paylaşımlar için aldığı ücret dudak uçuklattı
Ünlü isimlerin 24 saat kalan paylaşımlar için aldığı ücret dudak uçuklattı Magazin dünyasının birbirinden ünlü isimleri, sosyal medya üzerinden işbirliği yaptıkları markaların sık sık reklamını yapıyor. Söz konusu isimlerin paylaştıkları reklam başına kazandıkları ücretler, duyanları şoke etti.
25.07.2023 Cadde
T.C. İSTANBUL 25. İCRA DAİRESİNDEN /BAŞKANLIĞINDAN
T.C. İSTANBUL 25. İCRA DAİRESİNDEN /BAŞKANLIĞINDAN İ L A NDOSYA NO : 2020/11560DAVET KAĞIDI(103 DAVETİYESİ )ALACAKLI : WOWWO E TİCARET TELEKOMÜNİKASYON VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ, 8140490439Vergi Nolu,BORÇLU : MUHAMMET COŞAN, 13403696046TC Nolu,Işıklar İstanbul Cad...
13.07.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Bmw ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.