Isparta Böbrek Ağrılarından Kurtuldu

Böbrek Ağrılarından Kurtuldu

18.04.2019 - 15:19 | Son Güncellenme:

Böbrek ağrılarından kurtuldu

Böbrek Ağrılarından Kurtuldu

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da uzun süredir böbrek ağrısı çeken Elif Demiralay'ın (66) sol böbreğinde 10 santimlik tümör tespit edildi. Isparta Şehir Hastanesi'ne başvuran Demiralay, ilk kez yapılan radikal nefrektomi operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Isparta merkeze bağlı Çukur köyünde oturan Elif Demiralay, uzun süredir devam eden böbrek ağrıları için çeşitli hastanelere başvurdu. Yapılan tetkiklerde sol böbreğinde 10 santimlik tümör tespit edildi. Böbrek damarlarına çok yakın olduğu için operasyonu oldukça riskli bulunan Demiralay tedavi edilemedi.

Isparta Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği'ne aynı şikayetle başvuran Elif Demiralay'a üroloji uzmanlarından Op. Dr. Kahraman Topsakal ve Op. Dr. Murat Çiloğlu tarafından ilk kez uygulanan radikal nefrektomi operasyonu yapıldı.

1 günde ayağa kaldırılan ve taburcu olan Elif Demiralay, uzun zamandır ağrılardan dolayı sağlıklı olmadığını dile getirerek, "Isparta Şehir Hastanesi'ne başvurduğumda Kahraman Bey ve Murat Bey ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyata alındım, ertesi gün yürüdüm. Hastaneye yattığım andan itibaren doktorlarım, sağlık çalışanları ve hastane personelinin ilgi alakası çok güzeldi. Hepsine teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI