Bold Pilot

Bold Pilot

Son dakika Bold Pilot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bold Pilot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bold Pilot haber sayfamızda...

Bold Pilot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 bold pilot haberi bulunmuştur.
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın! İşte kazandığı ödül
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın! İşte kazandığı ödül Bu yıl 97. kez düzenlenen Gazi Koşusu’nu Mehmet Kaya yönetimindeki Urfa Aslanı isimli at birinciliği elde etti. Bu sonuçla Jokey Mehmet Kaya ilk kez Gazi Koşusu'nu kazandı.
25.06.2023 Diğer
Halis Karataş 7 bininci yarışını kazandı
Halis Karataş 7 bininci yarışını kazandı Kariyerinde birçok büyük zafere imza atan şampiyon jokey Halis Karataş, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda bugün bindiği Aslan Luigi isimli safkanla 7 bininci zaferini elde etti.
21.12.2022 Diğer
Gazi Koşusu'nda heyecan bugün yaşanacak! Kazanana dev para ödülü
Gazi Koşusu'nda heyecan bugün yaşanacak! Kazanana dev para ödülü Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nun 96.’sı bugün saat 17.15’te Veliefendi Hipodromu’nda koşulacak, 2022 yılının şampiyonu belli olacak. 22 üç yaşlı İngiliz tayının 2400 metre mesafede ve çim pistte kıyasıya kapışacağı mücadelede finişi önde geçen safkan sahibine 2.5 milyon TL kazandıracak.
26.06.2022 Diğer
Melis Sezen kimdir? Melis Sezen ödül töreni kıyafeti nedir? Sadakatsiz Derin Melis Sezen kaç yaşında, nereli?
Melis Sezen kimdir? Melis Sezen ödül töreni kıyafeti nedir? Sadakatsiz Derin Melis Sezen kaç yaşında, nereli? Kanal D2nin büyük ilgi gören dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen gündeme geldi. Ödül töreninde giydiği kıyafet ile çok konuşulan Melis Sezen hakkında meraklı arayış başladı. Eski milletvekili Ahmet Çakar, “Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç” dedi. Ünlü isimlerden Melis Sezen'e destek yağdı. Peki Melis Sezen kimdir, kaç yaşında nereli? Melis Sezen'in olan olan ödül töreni kıyafeti nedir? İşte Sadakatsiz Derin Melis Sezen ile ilgili merak edilenler...
13.05.2022 Cadde
Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi? Beyazperdenin sevilen yapımlarından olan Bizim İçin Şampiyon filminde yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah bulunuyor. Peki, Bizim İçin Şampiyon nerede çekildi?
20.02.2022 Cadde
Melis Sezen kaç yaşında kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Melis Sezen dizi ve filmleri...
Melis Sezen kaç yaşında kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Melis Sezen dizi ve filmleri... Son dönemde ekranda sıkça karşılaştığımız isimlerden olan Melis Sezen cüretkar kıyafetleri açıklamaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D ekranında yayımlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen son olarak Maske Kimsin Sen? programında jüri koltuğunda yer aldı. İşte Melis Sezen hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...
8.01.2022 Cadde
Evlilik yaşı açıklaması
Evlilik yaşı açıklaması Farah Zeynep Abdullah, Instagram’dan sorulara cevap verdi.
7.01.2022 Cadde
Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen kimdir? Melis Sezen Altın Kelebek Ödül törenine damga vurdu
Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen kimdir? Melis Sezen Altın Kelebek Ödül törenine damga vurdu Melis Sezen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında yayımlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren oyuncu Melis Sezen 47'inci Pantene Altın Kelebek Ödül törenine hem kıyafeti hem de sözleri ile damga vurdu. Peki Melis Sezen kimdir?
6.12.2021 Cadde
Son dakika - Veliefendi'de tarihi yarış! 95. Gazi Koşusu
Son dakika - Veliefendi'de tarihi yarış! 95. Gazi Koşusu Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nun 95.’si bugün koşulacak, 2021 yılının şampiyon safkanı belli olacak
26.06.2021 Diğer
At yarışlarında 95. Gazi Koşusu heyecanı
At yarışlarında 95. Gazi Koşusu heyecanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 95'incisi yarın İstanbul'da yapılacak.
25.06.2021 Diğer
Sadakatsiz Derin kimdir, gerçek adı ne? Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
Sadakatsiz Derin kimdir, gerçek adı ne? Melis Sezen kimdir, kaç yaşında? Melis Sezen, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veriyor. Derin karakteri, Sadakatsiz dizisine damga vuran karakterler arasında yer alıyor. Peki Sadakatsiz 'in Derin'i Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
25.11.2020 Cadde
Yine kazanırsa 1 milyon 750 bin lira ekstra ödül! Call To Victory...
Yine kazanırsa 1 milyon 750 bin lira ekstra ödül! Call To Victory... Gazi Koşusu'nda zafere imza atan geçilmez at Call To Victory, gözünü Triple Crown (Üçlü Taç) başarısına çevirdi.
18.10.2020 Diğer
Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sadakatsiz bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Sadakatsiz Derin karakterini Melis Sezen canlandırıyor. Peki Melis Sezen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
7.10.2020 Cadde
Mevzu Gazi Koşusu
Mevzu Gazi Koşusu Gazi Mustafa Kemal’in desteğiyle 1926 yılında kurulan Yarış ve Islah Encümeni’nin, “Gazi Koşusu” adıyla Türk derbisi düzenlemek isteği 10 Haziran 1927’de gerçekleşir
30.08.2020 Diğer
Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu 94. kez koşulacak!
Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu 94. kez koşulacak! Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nun 94.’sü bugün Veliefendi Hipodromu’nda koşulacak, 2020 yılının şampiyonu belli olacak
30.08.2020 Diğer
94. Gazi Koşusu'nda heyecan yarın
94. Gazi Koşusu'nda heyecan yarın Bu yıl 94. kez düzenlenecek Türk at yarışçılığının derbisi olan Gazi Koşusu yarın saat 17.15'te Veliefendi Hipodromu’nda koşulacak. Koşu korona virüs önlemleri kapsamında seyircisiz olarak yapılacak.
29.08.2020 Diğer
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! Bir döneme damgasını vuran yarış atı ‘Bold Pilot’ ile o atın jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen Yonca Lodi'nin, geçtiğimiz gün olay yaratan 'ata yumruk' görüntülerinin ardından Twitter hesabından yayınladığı mesaj dikkat çekti.
29.08.2020 Cadde
Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir? İşte Şampiyon oyuncuları...
Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir? İşte Şampiyon oyuncuları... Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam Bizim İçin Şampiyon filmi televizyonda yayınlanacak. Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah, Şampiyon'un başrolünde yer alıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon'un konusu ve oyuncuları...
22.08.2020 Cadde
Oyuncu Gamze Topuz'a büyük şok! 'Dehşet içindeyim'
Oyuncu Gamze Topuz'a büyük şok! 'Dehşet içindeyim' Hayvana şiddet durmak bilmiyor. İstanbul, Manisa ve Düzce’den gelen haberler kan dondurdu. ‘Cango’, ‘Bold Pilot’ adlı köpekleri ve kedileriyle yaşayan oyuncu Gamze Topuz’un bahçesine ölümcül düzenek haline getirilmiş çivili kemik atıldı. Köpeklerinin hedef alındığını söyleyen Topuz, polise başvurarak şikâyetçi oldu.
3.06.2020 Gündem
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? | Bizim Şampiyon filmi ne zaman, nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? | Bizim Şampiyon filmi ne zaman, nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam yeniden TV ekranında ilzeyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bizim İçin Şampiyon filmi gerçek bir hikayeden esinleniyor. Efsanevi joker Halis Karataş ile Begüm Atman'ın aşkını konu alan filmde Türk Atcılığının önemli ismi olan Özdemir Atman'ın sahip olduğu Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş ile Özdemir Atman'ın kızı Begüöm Atman arasındaki aşk hikayesi konu alınıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları...
3.05.2020 Cadde
Ceyhun Yılmaz: Şampiyonluktaki favorim Galatasaray
Ceyhun Yılmaz: Şampiyonluktaki favorim Galatasaray Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, Skorer Instagram hesabında yapılan canlı yayında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
18.05.2021 Magazin
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş biyografisi
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş biyografisi Halis Karataş, yarışseverler tarafından Sihirbaz lakabı ile tanınıyor. 2 Ekim 1972 yılında Sivas'ın Gürün ilçesinde dünyaya gelen Halis Karataş'ın jokey olmasında en büyük etken ağabeyi ve babasının atçılıkla uğraşması oldı. Binicilik sektörüne girdikten kısa bir sonra eski TJK başkanı Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman ile dünyaevine giren Halis Karataş'ın bu evlilikten iki çocuğu dünyaya geldi. İşte efsane Jokey Halis Karataş hakkında merak edilenler...
18.02.2020 Gündem
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları | Bizim Şampiyon filmi nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları | Bizim Şampiyon filmi nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2018 yılında vizyona giren gerçek bir hikayeden esinlenen Bizim İçin Şampiyon filmi Ünlü jokey Halis Karataş'ın hayat hikayesini anlatıyor. Jokey olan Halis Karataş ile Begüm Atman'ın efsanevi asşk hikayesini konu alan filmin başrollerinde Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler...
18.02.2020 Gündem
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim İçin Şampiyon filmi nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim İçin Şampiyon filmi nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 6 Aralık 2018 yılında vizyona giren Bizim İçin Şampiyon filmi vizyonda kaldığı 16 hafta boyunca 2.568.572 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 34.151.594, TL olarak açıklandı. Peki Bizim İçin Şampiyon filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
6.01.2020 Gündem
Milyonluk safkanlar binlerce kişiye istihdam sağlıyor
Milyonluk safkanlar binlerce kişiye istihdam sağlıyor Türkiye'de at yarışçılığı için 9 hipodrom kullanılıyor. Hipodromlarda bulunan at pansiyonlarının yanı sıra çeşitli il ve ilçelerdeki haralarda bakımları yapılan milyon TL'ye kadar çıkan değerdeki safkanlar için yaklaşık 350 bin kişi çalışıyor. En bilinen ve en çok kullanılan hipodromlardan biri olan Veliefendi Hipodromu'nda pistlerin yanı sıra eküri haraları, at pansiyonları, apranti okulu, at hastanesi, rehabilitasyon merkezi ve vatandaşlar için piknik alanı da bulunuyor.
30.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bold Pilot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.