Bonservis

Bonservis

Son dakika bonservis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bonservis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bonservis haber sayfamızda...

Bonservis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.492 bonservis haberi bulunmuştur.
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson!
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson! Juventus'un Albert Gudmundsson'un menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.
19.04.2024 İtalya Serie A
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.
18.04.2024 Konferans Ligi
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor!
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor! Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Bayer Leverkusen'de Florian Wirtz'in bonservisi belli oldu!
Bayer Leverkusen'de Florian Wirtz'in bonservisi belli oldu! Bayer Leverkusen Genel Direktörü Fernando Carro, Florian Wirtz için istedikleri bonservis bedelini açıkladı.
18.04.2024 Almanya Bundesliga
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu!
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu! Brentford'ın yıldızı Ivan Toney'in Manchester United'dan istediği maaş ortaya çıktı.
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Jamal Musiala'yı gelecek sezon takımında görmek istediği öğrenildi.
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu.
17.04.2024 Voleybol
Ronald Araujo: Kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm!
Ronald Araujo: Kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm! Barcelona'nın yıldızı Roland Araujo, Paris Saint Germain maçının ardından bir paylaşımda bulundu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.
15.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un forvet hattına önemli bir takviye yapmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Eflatun-sarılı ekibin ilk görüşmelerini yaptığı aktarıldı.
13.04.2024 1.Lig
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu Galatasaray’da sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen istenen seviyeye çıkamayan Zaha ve Tete başta olmak üzere birçok oyuncu için kritik haftalara girildi. Son 7 maçta ortaya koydukları performanslar sonucunda takımda kalıp kalmayacakları belirlenecek.
13.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bonservis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.