Borusan Otomotiv

Borusan Otomotiv

Son dakika Borusan Otomotiv haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan Otomotiv gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan Otomotiv haber sayfamızda...

Borusan Otomotiv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 407 borusan otomotiv haberi bulunmuştur.
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
Otomotiv sektöründe ilk “İş'te Eşit Kadın Sertifikası” sahibini buldu
Otomotiv sektöründe ilk “İş'te Eşit Kadın Sertifikası” sahibini buldu Sürdürülebilirlik Akademisi ve Intertek iş birliği ile gerçekleştirilen bağımsız denetimi başarıyla tamamlayan Borusan Otomotiv Grubu, iş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar sunan kurumlara verilen “İş'te Eşit Kadın Sertifikası”nı almaya hak kazandı.
15.11.2023 Otomobil
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
CI Bloom için geri sayım başladı
CI Bloom için geri sayım başladı Türkiye’deki çağdaş sanatın büyümesine odaklanan sanat fuarı CI Bloom, ikinci edisyonuyla 31 Mayıs- 4 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında özel Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek.
26.03.2023 Kültür Sanat
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
6’ncı İstanbul Ekonomi Zirvesi başladı
6’ncı İstanbul Ekonomi Zirvesi başladı İstanbul Ekonomi Zirvesi Küresel Değer Zincirleri’ ana temasıyla Çırağan Sarayı’nda başladı. Zirvenin açılışında konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Zincir marketler meselesi son günlerde çok tartışılıyor. Elbette devlet marketleri denetleyecek, kurallarını koyacak. Ama bununla birlikte serbest ekonomi kurallarına da sonuna kadar uymaya devam edeceğiz. Ortalığı karıştırmaya çalışanlar da var. Biz bunlar aldırmayacağız, birlik ve beraberlik içinde hem ülkemizi kalkındıracağız hem de milletimizi daha güvenli, huzurlu bir yaşama birlikte götüreceğiz” dedi.
8.12.2022 Ekonomi
6’ncı İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin basın toplantısı gerçekleşti
6’ncı İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin basın toplantısı gerçekleşti Bu yıl ‘’Kalyon PV’’ ana sponsorluğunda 8-9 Aralık 2022 tarihinde ‘Küresel Değer Zincirleri’ ana temasıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek olan 6’ncı İstanbul Ekonomi Zirvesi’nin basın toplantısı bugün gerçekleşti. İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer, “Biz belki dünya barışını sağlayamayabilir ya da dünyanın bütün ticaretini yönetemeyebiliriz ama bu iddiada olan kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getirme amacımız var” dedi.
25.10.2022 Ekonomi
Topraksız tarıma bir Vahaa!..
Topraksız tarıma bir Vahaa!.. Vahaa, topraksız tarım teknolojisiyle şehirli insanların kendi bitkilerini üretmesini sağlıyor. Kurucusu Nehir Boyacıoğlu, bir etki girişimcisi. Yani sosyal faydaya da odaklanıyor ve yurtdışına açılma planları da var.
7.10.2022 Milliyet Executive
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive
Şirket bütçelerine CMO damga vurdu
Şirket bütçelerine CMO damga vurdu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CMO’su açıklandı. Pazarlama faaliyetleriyle şirket bütçelerinin ortalama yüzde 10’unu yöneten CMO’lar ödüllerini 22 Eylül’de düzenlenecek törenle alacak.
7.09.2022 Ekonomi
Kemer Country’de bir ilk
Kemer Country’de bir ilk Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları ile Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ilk kez bir arada Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı.
1.08.2022 Diğer
Kemer Country'de çifte yarışma
Kemer Country'de çifte yarışma Dresaj ve Engel atlama yarışmaları ilk kez Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde birleşiyor.
29.07.2022 Cadde
Milli pilot Avrupa’da zafere doymuyor
Milli pilot Avrupa’da zafere doymuyor Milli yarış pilotu Berkay Besler, pistlerde gösterdiği başarılarla Türkiye'nin adını duyurmaya devam ediyor. 1999 doğumlu genç yarış pilotu Besler, Toksport WRT ile birlikte Almanya Nürburgring’de gerçekleşen Prototype Cup Germany Şampiyonası’nın ikinci ayağını da birincilik ile bitirdi. Başarılı genç pilot ilk prototip yarışlarının ikisinden de zaferle ayrılmıştı.
20.07.2022 Motor Sporları
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Türk binicilerin başarılarına sahne oldu.
18.07.2022 Diğer
Engeller Kemer’de aşılacak
Engeller Kemer’de aşılacak Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi balkan ülkelerinden binicileri bir araya getiren Land Rover CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 15-17 ve 29-31 Temmuz’da Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılacak.
15.07.2022 Diğer
Hedef toplumsal cinsiyet eşitliği
Hedef toplumsal cinsiyet eşitliği İş dünyasında kadınların temsilini ve liderliğini artırmak için UN Global Compact’in üçüncü kez hayata geçirdiği “Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” (Target Gender Equality) programının yeni dönemi Türkiye’de başladı. 52 ülkede eş zamanlı yürütülen Program ile Global Compact Türkiye, katılımcı şirketlerin üst yönetimde kadın sayılarını artıracak hedefler belirlemesine ve bunlara ulaşmasına yönelik çalışmalar yapılacak. Program, şirketlere özel performans analizi, kapasite geliştirme atölyeleri, birbirinden öğrenme ve çok paydaşlı diyalog ortamları da sunuyor.
4.07.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı, "Babamla bir anlaşmamız vardı. 'Eğer notların iyiyse istediğin kadar oyun oyna' diyordu. Ancak notlar düşerse, gittikçe azalacaktı süre. O yüzden ben de çalışabildiğim zamanlarda sonuna kadar çalıştım. O yüzden ikisi de bir arada güzel gitti" dedi.
2.06.2022 Motor Sporları
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU DataExpert iş birliğinde BMI tarafından yürütülen ‘En Etkin 50 CHRO’ araştırması kapsamında, Türkiye’de açıklanan 500 listeleri, borsaya kote şirketler, holdingler ve araştırmaya yapılan başvurular baz alınarak 1.500’ün üzerinde organizasyon belirlendi. Cirosal büyüklüğü, aktif büyüklüğü, çalışan sayısı, organizasyonun sektördeki repütasyonu yönlerinden araştırmaya dahil edilen 1.000’in üzerinde organizasyonun en üst düzey İnsan Kaynakları yöneticisine ulaşıldı. Adaylar belirlenirken, görev süresi 1 yıldan kısa olan ve araştırmada yer almak istemeyen CHRO’lar kapsam dışı bırakıldı. Adaylardan, performans ve iş deneyimlerine ek olarak; pandemi döneminde üstlendikleri sorumluluklar ve geçirdikleri değişimlere ilişkin bilgiler temin edildi. Temin edilen bilgiler, danışma kurulu tarafından analiz edildi. Danışma kurulunun oylama ve değerlendirmeleri sonucunda performanslarıyla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisi belirlendi.
5.05.2022 Milliyet Executive
Borusan şirketlerinden sürdürülebilirlik imzası
Borusan şirketlerinden sürdürülebilirlik imzası Borusan Grup şirketlerinden Borçelik, Borusan Cat, Borusan Mannesmann ve Borusan Otomotiv Grubu, Borusan Holding’in 2006 yılında imzacısı olduğu UN Global Compact’e (Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları) katıldı.
12.02.2022 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala Formula 2’de yarışan ilk Espor sürücüsü olmayı başaran Cem Bölükbaşı’nın hikayesi, arabalara ve hıza olan ilgisini fark eden ailesinin yönlendirmesiyle, 5 yaşında motokros yarışları ile başladı. 2004’te 6 yaşındayken ilk şampiyonluğuna ulaştı.
16.01.2022 Motor Sporları
Cem Bölükbaşı'nın ilk yarışı ne zaman? Cem Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında?
Cem Bölükbaşı'nın ilk yarışı ne zaman? Cem Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Cem Bölükbaşı FIA Formula 2 Şampiyonası'nda yarışacak ilk Türk yarış pilotu olarak tarihe geçiyor. Charouz Racing System takımıyla anlaştığını duyuran Cem Bölükbaşı ile ilgili ayrıntılar ise merak ediliyor. Peki, Cem Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Cem Bölükbaşı'nın ilk yarışı ne zaman?
13.01.2022 Motor Sporlari
Karbon ayak izini azaltacak işbirliği
Karbon ayak izini azaltacak işbirliği  Borusan Otomotiv ve Borusan EnBW Enerji, elektrikli BMW otomobil sahiplerine temiz enerji kullanım fırsatı sunuyor.
28.12.2021 Otomobil
'Yeşil Ekonomi'ye dikkat çekildi
'Yeşil Ekonomi'ye dikkat çekildi Beşinci İstanbul Ekonomi Zirvesi "Yeşil Ekonomi" ana temasıyla gerçekleşti. Zirvenin açılışında konuşan İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer “Bugün burada 5. Ekonomi Zirvesi’ni düzenlemekten gurur duyuyorum. Bizim misyonumuz dünyayı kurtarmak değil. Ancak dünya var olduğundan beri yaşanabilecek tüm sıkıntılarla karşılaştık. Son 100 yıldaki endüstriyel ve insanların dünyayı yanlış kullanmasından kaynaklı doğaya çok zarar verdik. Bundan sonraki yüzyılda gelecek nesillere çok daha iyi bir dünya bırakabiliriz. İstanbul Ekonomi Zirvesi’nin, dünyayı kurtarma gibi bir iddiası yok ama, dünyayı kurtarma iddiası olan insanları buluşturma iddiası var” dedi.
12.12.2021 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Türk sporcular Avrupa sahnesinde
Serhan Acar yazdı: Türk sporcular Avrupa sahnesinde Otomobil sporlarında arka arkaya gelen kupalar, podyumlarda İstiklal Marşı’mızın çalınması, hem ülke olarak gururlanmamızı hem de genç yeteneklerimiz sayesinde sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağlıyor.
14.11.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Borusan Otomotiv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.