Borussia

Borussia

Son dakika Borussia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borussia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borussia haber sayfamızda...

Borussia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.718 borussia haberi bulunmuştur.
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için en ciddi talipler ortaya çıktı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.
24.03.2024 İspanya La Liga
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı!
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı! Ara transferde Meunier’i kadrosuna katarak sağ bek sorununu çözen Trabzonspor’un Borna Barisic’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rangers’la sözleşmesi bitecek Hırvat sol bekle prensipte anlaşma sağlandı.
24.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-mavililerin bu transferde Thomas Meunier faktörünü kullanacağı öne sürüldü.
23.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi
Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan bir devin daha talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin bonservis beklentisi dudak uçuklattı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Almanya'da forma giyen genç oyuncunun peşine düştüğü iddia edildi.
22.03.2024 Galatasaray
Real Madrid'e Arda Güler için sürpriz takas teklifi! 60 milyon euroluk yıldız transfer edilecek
Real Madrid'e Arda Güler için sürpriz takas teklifi! 60 milyon euroluk yıldız transfer edilecek Milli futbolcu Arda Güler için Real Madrid'e sürpriz bir takas teklifi yapıldı. Real Madrid'in yaz transferinde 60 milyon euro bedelle kadrosuna katmaya hazırlandığı genç yıldızın kulübü Arda Güler'i takasta istedi.
21.03.2024 İspanya La Liga
Salih Özcan: Bizim için iyi bir test olacak
Salih Özcan: Bizim için iyi bir test olacak A Milli Takım forması giyen Salih Özcan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Transfer kararı
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Transfer kararı Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç'
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç' Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Kasımpaşa
Galatasaray'ın yenilmezlik serisi 18 maça çıktı!
Galatasaray'ın yenilmezlik serisi 18 maça çıktı! Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup etti ve Süper Lig'deki yenilmezlik serisini sürdürdü.
17.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü
Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
17.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Kasımpaşa maçına hazır!
Galatasaray, Kasımpaşa maçına hazır! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da hazırlıklar tamamlandı.
16.03.2024 Galatasaray
Bayern Münih, Darmstadt deplasmanında şov yaptı!
Bayern Münih, Darmstadt deplasmanında şov yaptı! Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Bayern Münih, Darmstadt deplasmanından 5-2 galip ayrıldı.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Heidenheim ile Borussia Mönchengladbach puanları paylaştı!
Heidenheim ile Borussia Mönchengladbach puanları paylaştı! Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Heidenheim ile Borussia Mönchengladbach arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandıran kurmayların sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Karabağ'da gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Gana Milli Takımı'nda Otto Addo dönemi!
Gana Milli Takımı'nda Otto Addo dönemi! Gana Milli Takımı, teknik direktörlük görevine Otto Addo'nun getirildiğini açıkladı.
15.03.2024 Dünyadan Futbol
Manchester City'den UEFA'ya kura tepkisi! 'Utanç verici'
Manchester City'den UEFA'ya kura tepkisi! 'Utanç verici' UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain, kura çekiminin ardından UEFA'ya sert tepki gösterdi.
16.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, PSV'yi devirdi! Çeyrek final biletini kaptı
Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, PSV'yi devirdi! Çeyrek final biletini kaptı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile PSV Son 16 Turu'nun rövanşında kozlarını paylaştı. Rakibini 2-0 mağlup eden Alman ekibi adını çeyrek finale yazdırdı.
13.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale 2 bilet! İşte gecenin programı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale 2 bilet! İşte gecenin programı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı Barcelona - Napoli ve Arsenal - Porto eşleşmelerinin rövanş mücadeleleriyle devam edecek.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Borussia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.