Bosna Hersek

Bosna Hersek

Son dakika bosna hersek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bosna hersek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bosna hersek haber sayfamızda...

Bosna Hersek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.753 bosna hersek haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Mehmetçik’ten Ramazan yardımı
Mehmetçik’ten Ramazan yardımı Bosna Hersek Türk Temsil Heyet Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla 300 adet yardım kolisi dağıtıldı.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Bosna Hersekli santrfora sunulan yıllık maaş önerisi dudak uçuklattı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bahçelievler’de düzenlenen ‘Rumeli Balkan İftar Sofrası’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Bizim Balkanlarda yüzlerce yıllık tarihimiz ve ecdadımız tarafından inşa edilmiş binlerce eserlerimiz var. Osmanlı’nın bir çınar gibi büyüdüğü Balkanlar her zaman anavatan olmuştur. Bu yüzden Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür. Bizim Balkanlarla ortak tarihimiz, var. Mazimiz var ve elbette ortak bir istikbalimiz var. Bu topraklar bize emanettir. Bu topraklar Türkiye’ye emanettir. Ve biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz'
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz' Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de savaş atmosferinin hakim olduğunu belirtti.
22.03.2024 Dünya
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 Futbol
Doğurganlık oranında 'büyük düşüş': Ülkelerin yüzde 97'sinde nüfusun azalması bekleniyor
Doğurganlık oranında 'büyük düşüş': Ülkelerin yüzde 97'sinde nüfusun azalması bekleniyor Uzmanlar bazı ülkelerdeki 'bebek patlaması' ve bazı ülkelerdeki 'bebek iflası' sebebiyle dünyanın '21. yüzyıl boyunca sarsıcı bir sosyal değişimle' karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.
22.03.2024 Dünya
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay Avrupa Birliği (AB) liderleri, birliğe katılım için 8 yıl önce başvuruda bulunan Bosna Hersek'in üyelik müzakerelerinin başlamasına onay verdi.
22.03.2024 Dünya
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
AB Liderler Zirvesi'nden 'Gazze’de kalıcı ateşkes için acil insani ara' çağrısı
AB Liderler Zirvesi'nden 'Gazze’de kalıcı ateşkes için acil insani ara' çağrısı Avrupa Birliği üyesi 27 ülkenin liderleri, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen AB Liderler Zirvesi’nde Gazze, Ukrayna ve Bosna Hersek’in AB’ye üyelik sürecine ilişkin tarihi kararlar aldı. AB liderleri, Gazze’de yaşanan insani trajediye rağmen aylardır devam eden anlaşmazlıkların ardından bugün ilk defa “savaşa ateşkesle sonuçlanacak bir insani ara” çağrısı yaptı. Daha önce “İsrail’in kendini savunma hakkı olduğu” gerekçesiyle ortak kararı veto eden Macaristan ve Çekya gibi ülkelerin de muhalefetlerini askıya almalarıyla birlikte ilk defa Gazze için nihai ateşkese yönelik bir çağrı yapıldı.
22.03.2024 Dünya
Ukrayna, Bosna Hersek'i son dakikalarda yıktı!
Ukrayna, Bosna Hersek'i son dakikalarda yıktı! EURO 2024 Elemeleri Play-Off B Grubu Yarı Final maçında Ukrayna, Bosna Hersek'i 2-1 mağlup etti.
21.03.2024 EURO 2024
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
Slovenya’ya Türk imzası
Slovenya’ya Türk imzası Akdeniz, Balkanlar ve Orta Avrupa’yı bağlayan Karavanke Tüneli’nde ışık göründü. Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Cengiz, inşa ettikleri bu tünelle Slovenya’da ilk kez bir Türk müteahhitin altyapı projesi üstlendiğini söyledi.
21.03.2024 Ekonomi
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 EURO 2024
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı Merkez üssü Karadağ'ın Niksic kentine yaklaşık 30 kilometre olan sarsıntı, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Adriyatik'in karşı kıyısındaki İtalya'da bile hissedildi.
14.03.2024 Dünya
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı!
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sultanlar Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe Opet'te bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor. Milli voleybolcu ile anlaşma sağladı.
14.03.2024 Voleybol
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’nın (CENTCOM), Suriye’de PKK/YPG terör örgütü ele başı ile görüşmesine ilişkin açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Almanya: Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılması jeopolitik gereklilik
Almanya: Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılması jeopolitik gereklilik Karadağ ve Bosna Hersek'i ziyaret eden Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Rusya saldırganlığı karşısında Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılmasının "jeopolitik bir gereklilik" olduğuna dikkat çekti.
6.03.2024 Dünya
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginde CHP’yi eleştirerek “Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor” dedi.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bosna Hersek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.