Botoks

Botoks

Son dakika botoks haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan botoks gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan botoks haber sayfamızda...

Botoks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.365 botoks haberi bulunmuştur.
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Altay: Botoks yapmayı bir daha asla düşünmüyorum!
Altay: Botoks yapmayı bir daha asla düşünmüyorum! Altay, Kıbrıs Concorde Tower Otelde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Altay, estetik açıklamasıyla dikkat çekti.
24.03.2024 Cadde
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor “Botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım!” diyen Rafet El Roman’ın pişmanlığı bir yana Cenk Eren, “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?” notuyla takipçilerine memnuniyetle yeni yüzünü gösterdi geçtiğimiz günlerde.
24.03.2024 Pazar
2 aylıkken teşhis konuldu! Minik İkra'nın annesinden yardım çağrısı
2 aylıkken teşhis konuldu! Minik İkra'nın annesinden yardım çağrısı Antalya’da 2 aylıkken Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) teşhisi koyulan ve annesinden yarı uyumlu ilik nakledilen İkra Öner'in (2) vücudu, nakli reddetti. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren kızının her gün granülosit kana ihtiyacı olduğunu söyleyen Büşra Öner, “A pozitif granülosit kan arıyorum" dedi.
23.03.2024 Gündem
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.
22.03.2024 Cadde
Elma sirkesini deodoranta dönüştürün! Aşırı terlemenin çaresi bu malzemelerde gizli
Elma sirkesini deodoranta dönüştürün! Aşırı terlemenin çaresi bu malzemelerde gizli Ter bezleri vücudun doğal termostatı gibi davransa da aşırı hızlanmaya başladıklarında bu pek de eğlenceli olmaz. Kimse terlemekten hoşlanmaz. Ter, beraberinde kokuyu da getirir ve bununla sürekli uğraşmak can sıkıcıdır. El ve ayakların terlemesi utanç verici olabilir ancak iyi haber şu ki, bu soruna ev yapımı basit çözümler mevcut.
19.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Uygunsuz botoks yoğun bakımlık ediyor! 'Kişiye göre plan yapmak daha uygun'
Uygunsuz botoks yoğun bakımlık ediyor! 'Kişiye göre plan yapmak daha uygun' Estetik uygulamalara ilginin tüm dünyada giderek arttığı belirtilirken uzmanlar işlemlerin ehil ellerde yaptırılması konusunda uyarıyor. Son dönemde özellikle botoks, dolgu uygulamalarının sıklıkla tercih edildiği ifade edilirken Uzm. Dr. Duygu Yamen de uygulamalara yönelik bilgi verdi.
19.03.2024 Genel Sağlık
59 yaşında ama yüzünde bir çizgi bile yok! Gençlik sırrı botoks değil, bakın neymiş
59 yaşında ama yüzünde bir çizgi bile yok! Gençlik sırrı botoks değil, bakın neymiş Gigi adlı TikTok fenomeninden ilham alarak yaşlanma karşıtı cilt bakımı rutinlerini keşfetmeye ne dersiniz? 59 yaşındaki Gigi kusursuz cildi ve genç görünümü, botoks veya dolgu gibi işlemlere başvurmadan nasıl elde edilebildi?
17.03.2024 Cilt Bakımı
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!'
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!' 'Okyanus' adlı single'ını 2016'da yayınlayan Derya Uluğ, Temmuz 2023'te kariyerinin ilk albümü 'Nefes'i müzikseverlerle buluşturdu. Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlaruyla da adından söz ettiren şarkıcı, "En çok kullandığın filtre nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, önceki gün komedyen Doğu Demirkol'u izlemeye gitti. Son dönemin gündemden düşmeyen atrtışması estetik hakkında konuşan Güleç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Kore taktiğiyle daha sağlıklı ciltler! 3 saniyede yapılırsa botoks gibi etki ediyor
Kore taktiğiyle daha sağlıklı ciltler! 3 saniyede yapılırsa botoks gibi etki ediyor Kore güzellik ürünleri dünyanın dört bir yanındaki mağazaların raflarında yerini alıyor ve sevimli ambalajlarına direnmek neredeyse imkansız. Ancak Koreli kadınlara muhteşem, parlak bir cilt kazandıran sadece cilt bakım ürünleri değil, aynı zamanda uyguladıkları 3 saniye kuralı.
8.03.2024 Cilt Bakımı
Botoksa ödediğiniz para çöp olmasın! Böyle yapılmazsa etkisi uçup gidiyor
Botoksa ödediğiniz para çöp olmasın! Böyle yapılmazsa etkisi uçup gidiyor Uzmanlarca yapılmayan botoksun olumsuz reaksiyonlara yol açabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Alerjik reaksiyonlara, görsel deformasyonlara yol bunların başında geliyor. En sık görülen de etkisini de çok kısa süre içinde yitirmesi" dedi.
6.03.2024 Estetik
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok!
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok! Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikasını yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, fabrikasından elde ettiği gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne girmişti. Önceki gün bir otelde ürünlerini tanıtan türkücü, gazetecilerle de bir araya geldi. Uzun süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan Mardini, 'evlilik' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
6.03.2024 Cadde
İğnesiz botoks etkisi yaratıyormuş! '15-20 dakika yeter' dedi ama gerçek çok başka
İğnesiz botoks etkisi yaratıyormuş! '15-20 dakika yeter' dedi ama gerçek çok başka Sosyal medyada paylaşılan muz videoları pek çok kişi için merak konusu. Öyle ki sadece 15-20 dakikalık muz kürünün iğnesiz botoks etkisi yarattığı iddia ediliyor. Bu yöntemin işe yaradığını göstermek için yayınlanan videolar ise görenleri şaşırtıyor. Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ezgi Özkur, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla bu konuya açıklık getirdi.
4.03.2024 Cilt Bakımı
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart Ne istediğinden emin olamayan, vücudunun avantaj ve dezavantajlarını dürüstlükle kabullenmeyen, sabırsız, öfke patlamaları olan kişiler ameliyat sonrası süreci daha zor geçiriyor. Sabırlı, ne istediğini bilen, doktorun talimatlarına uyanlar ise çok daha avantajlı...
2.03.2024 Pazar
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!'
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!' Şarkıcı Lerzan Mutlu, meslektaşları Gökhan Özen ve Rafet El Roman'ın basına yansıyan görüntülerinin ardından başlayan 'erkeklerin estetik yaptırması' tartışmasını değerlendirdi.
2.03.2024 Cadde
Dolunay Soysert'ten 'estetik' tepkisi: Yorum yapmak kimseye düşmez!
Dolunay Soysert'ten 'estetik' tepkisi: Yorum yapmak kimseye düşmez! Dolunay Soysert, Etiler'de bir kafede objektiflere yansıdı. Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen estetik ve botoks tartışmasına ünlü oyuncu da dahil oldu.
24.02.2024 Cadde
Bengü: İlk görüşte aşk gibi oldu!
Bengü: İlk görüşte aşk gibi oldu! Kenan Doğulu'ya üç yıl vokallik yaptıktan sonra 'Hoş Geldin' adlı ilk albümünü Temmuz 2000'de piyasaya çıkaran Bengü, yeni teklisi 'Aleyhime' hakkında konuştu.
22.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim!
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim! 1994 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildikten sonra oyunculuk kariyerine adım atan Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la dünyaevine girmişti. Ocak 2009'da mutlu evliliklerini Su adını verdikleri kızlarıyla taçlandıran ünlü çiftten Altuğ, eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
22.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor!
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor! Rafet El Roman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı son günlerde sıkça basına yansıyan estetik haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. El Roman'ın sahnedeki dans figürleri çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı, konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Cadde
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum'
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum' 20 yıllık psikolog Şeyda Nur Boybeyi, önce ofisini kapatıp bir karavan kiraladı. Ardından da kendi karavanıyla 1 sene boyunca Türkiye’yi gezdi. İstanbul’a yeniden dönemeyeceği anladığında da Burhaniye’de babasına ait olan çiftliğin işletmesini alarak burada yaşamaya başladı. Şeyda Nur ve aynı çiftlikte yaşayan yakın arkadaşı Elif, şimdilerde ellerinde megafonla bağırarak süt satıyorlar.
22.02.2024 Yaşam
‘Şimdi normalim’
‘Şimdi normalim’ Rafet El Roman, Girne’deki Chamada Prestige Hotel’de izleyici karşısına çıktı.
19.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Botoks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.