Botoksla Cilt Gençleştirme

Güzellik aslında kişinin kendisini daha iyi hissetmek için tercih ettiği kriterlerin bir bütünüdür. Herkes kendi estetik anlayışı ve beğenisi doğrultusunda çok daha güzel görünmeye çabalıyor. Ve sahip olduğu güzelliği kaybetmeden daha uzun süre korumaya çalışıyor. Doğal güzellik ise ameliyatsız enjeksiyon teknikleriyle sağlanabilir. Bu tedavilerle cerrahi tekniklere göre daha hızlı sonuçlar elde edildiği ve iyileşme sürecine ihtiyaç olmadığından herhangi bir kesintiye neden olmadığı için daha fazla tercih edilebiliyor.

Haberin Devamı

Botoksla kırışık tedavisi

Botoks istenmeyen çizgileri düzeltir, sarkmaları kaldırır ve konturları belirginleştirerek doğal güzelliğinizi artırabilir. Enjekte edilebilir estetiklerin yardımı ile cildinizi yaşlansa bile genç görünmesini sağlayabilirsiniz. Botoks özellikle çene ve burun şeklini ve konturunu yine ameliyata gerek kalmaksızın iyileştirebilir.

Botoks veya botulinum toksini, tekrarlayan yüz hareketlerinin neden olduğu kırışıklıkları geçici olarak yumuşatmak için belirli yüz kaslarını stratejik olarak gevşetir. Alın çizgileri, kazayakları ve 11'ler adı verilen kaşlar arasındaki dikey çizgiler de dahil olmak üzere üst yüzdeki çizgileri etkin bir şekilde düzleştirmek için kasların gevşemesine yardımcı olmak için benzer şekillerde uygulanabilir

Botulinum toksini, ameliyatsız bir kaş kaldırma için de etkili bir tedavi yöntemidir. Örneğin kaşlarınızda düşme varsa botoks ile kaldırarak daha enerjik ve genç görünmenizi sağlayabilir, doğal güzelliğinizi artırabilirsiniz.

Çene ve boyun gençleştirme

Doğal güzelliğinizi artırma seçeneklerinden bir diğeri ise birkaç küçük botoks enjeksiyonu kullanarak boyun gençleştirme ve çene sıkılaştırma işlemidir. Botoks enjeksiyonları boynunuzdaki kasları gevşetir ve çenenizi inceltir, böylece ameliyat olmadan daha genç bir görünüm sağlar. Sonuçları birkaç gün içinde görülebilir, etkileri ise üç ila dört ay sürer. Bu sürenin sonunda operasyonun tekrarlanması gerekir.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Haberin Devamı

www.guncelozturk.com