Boutaib

Boutaib

Son dakika Boutaib haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Boutaib gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Boutaib haber sayfamızda...

Boutaib

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 boutaib haberi bulunmuştur.
Son dakika - Le Havre'de Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti
Son dakika - Le Havre'de Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti Fransa Ligi'ndeki Le Havre ve Toulouse karşı karşıya geldi. Mücadelede eski Yeni Malatyasporlu futbolcu Khalid Boutaib taraftarla kavga etti.
13.09.2021 Futbol
Yeni Malatyaspor'un bonservis kârı: 52.5 milyon TL
Yeni Malatyaspor'un bonservis kârı: 52.5 milyon TL Yeni Malatyaspor son iki senede sattığı oyuncuların bonservisinden 52 Milyon 575 bin TL gelir elde etti.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Polomat: Türkiye'ye oynamaya geldim
Polomat: Türkiye'ye oynamaya geldim Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin yeni transferi Pierre-Yves Polomat, "Ülke hakkında çok pozitif şeyler duydum, özellikle ligin çok iyi olduğunu söylediler. Bu da karar vermemde çok etkili oldu" dedi. Polomat, Lille'de forma giyen Mehmet Zeki Çelik için ise "Geçen sene iyi bir sezon geçirdi. İyi bir oyuncu. Hem teknik olarak hem de defansif olarak çok kaliteli" değerlendirmesinde bulundu.
15.07.2019 Skorer
Adil Gevrek: Birkaç gün içerisinde rotayı çizeceğiz
Adil Gevrek: Birkaç gün içerisinde rotayı çizeceğiz Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da bir otelde iftar düzenledi. İftara; Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Malatyaspor camiası, milletvekilleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Erol Bulut: Hedefleri ve vizyonu benimle uyuşan bir kulüple anlaşacağım
Erol Bulut: Hedefleri ve vizyonu benimle uyuşan bir kulüple anlaşacağım Teknik direktör Erol Bulut, "Sezon bittiğinde en doğru teklifi, yani hedefleri ve vizyonu benimle uyuşan bir kulübü değerlendireceğim" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Malatyaspor'u Aleksic uçurdu...
Malatyaspor'u Aleksic uçurdu... Malatya ekibinin Sırp futbolcusu Danijel Aleksic, kariyerinde en çok gol attığı sezonu yaşıyor. 2015-2016 sezonunda 12 gol atan Aleksic, bu sezon sarı-siyahlı ekiple Süper Lig'de 10, Türkiye Kupası'nda 4 kez gol sevinci yaşadı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor ile Erol Bulut'un yolları ayrılıyor!
Yeni Malatyaspor ile Erol Bulut'un yolları ayrılıyor! Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a yarı finalde elenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktör Erol Bulut'la yolları ayıracağı öğrenildi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Evkur Yeni Malatyaspor'un gözü finalde
Evkur Yeni Malatyaspor'un gözü finalde Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı yarı final rövanş mücadelesinde istediği skoru alarak adını finale yazdırmak istiyor.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Yeni Malatyaspor'da Aboubakar Kamara krizi
Yeni Malatyaspor'da Aboubakar Kamara krizi Yeni Malatyaspor'un uzun uğraşlar sonucunda Premier Lig'den kadrosuna kattığı Aboubakar Kamara, tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Kiralık geldiği kulübü Fulham'da son dönemde sık sık olay çıkartan ve İngiltere basınına haber olan Kamara, Malatya'da da durulmadı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Malatyaspor'da yeni transferlerin sakatlık şanssızlığı
Malatyaspor'da yeni transferlerin sakatlık şanssızlığı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 7 futbolcunun 5'inden sakatlıklar nedeniyle fazla verim alamadı.
1.07.2020 Futbol
Yeni Malatyaspor'un hedefi kupada final
Yeni Malatyaspor'un hedefi kupada final Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Göztepe'yi 1-0 yenerek avantaj sağlayan ve rakibiyle yarın deplasmanda rövanşa çıkacak Evkur Yeni Malatyaspor'un hedefi kupada final oynamak.
1.07.2020 Futbol
Yeni Malatyaspor, evinde 8 maç sonra yenildi
Yeni Malatyaspor, evinde 8 maç sonra yenildi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un, 22. haftada Beşiktaş'a karşı aldığı mağlubiyetle iç sahadaki 8 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi sona erdi.
1.07.2020 Futbol
Malatyaspor'a Aboubakar Kamara müjdesi
Malatyaspor'a Aboubakar Kamara müjdesi Uzun süredir Fulham’ın forveti Aboubakar Kamara’nın peşinde olan Malatya, mutlu sona ulaştı. Kulüp personeliyle kavga eden yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor, Malatya’ya bedelsiz geliyor.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'un hedefi final!
Yeni Malatyaspor'un hedefi final! Ziraat Türkiye Kupası'nda Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u saf dışı bırakarak adını çeyrek finale yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor, finali hedefliyor.
1.07.2020 1.Lig
Erol Bulut: "Sonuna kadar takımın başında duracağım"
Erol Bulut: "Sonuna kadar takımın başında duracağım" Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, istifa ettiğine yönelik iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'un kupada rakibi Bodrumspor
Yeni Malatyaspor'un kupada rakibi Bodrumspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Evkur Yeni Malatyaspor kendi sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Yeni Malatyaspor, Lapadula ile anlaşma sağladı
Yeni Malatyaspor, Lapadula ile anlaşma sağladı Boutaib’i gönderen Yeni Malatyaspor’da transfer hareketı devam ediyor. Sarı-siyahlı ekip, forvet için Genoa'nın 28 yaşındaki golcüsü Gianluca Lapadula ile el sıkıştı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Malatyaspor’da transferde Erol Bulut’un istediği oldu
Malatyaspor’da transferde Erol Bulut’un istediği oldu E.Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Transfer ettiğimiz Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın hocamızın özellikle sezon başında da istediği oyunculardı. Şu anda transferleri gerçekleşti. Hocamızın isteği oldu” dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Adil Gevrek: "Nokta transferler yapacağız"
Adil Gevrek: "Nokta transferler yapacağız" Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdiklerini belirterek, "Taraftarımız sabırlı olsun, takıma katkı sağlayacak nokta transferler yapacağız." dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Malatyaspor’dan Boutaib'e duygusal veda
Malatyaspor’dan Boutaib'e duygusal veda Evkur Yeni Malatyaspor, 1.5 milyon Euro bedelle Mısır takımı Zamalek’e transfer olan Khalid Boutaib için duygusal bir veda mesajı yayımladı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Erol Bulut: Slimani'ye ne oldu anlamadım
Erol Bulut: Slimani'ye ne oldu anlamadım 1996-2000 yılları arasında Fenerbahçe formasını giyen Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ve bekleneni veremeyen Slimani ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Malatyasporlu Boutaib'in yeni adresi Mısır
Malatyasporlu Boutaib'in yeni adresi Mısır Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol atan oyuncusu Khalid Boutaib, Mısır'ın Zamalek takımına transfer oluyor.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Adil Gevrek transferi doğruladı!
Adil Gevrek transferi doğruladı! Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Erol Bulut'tan Boutaib ve Sadık açıklaması!
Erol Bulut'tan Boutaib ve Sadık açıklaması! Evkur Yeni Malatyaspor'de teknik direktör Erol Bulut transfer açıklamasında bulundu.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Boutaib ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.