Boyabat

Boyabat

Son dakika boyabat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boyabat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boyabat haber sayfamızda...

Boyabat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 354 boyabat haberi bulunmuştur.
Sinop seçim sonuçları belli oldu! Metin Gürbüz kazandı
Sinop seçim sonuçları belli oldu! Metin Gürbüz kazandı Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Metin Gürbüz kazandı. Seçimde 2 ilçede CHP, 4 ilçede AK Parti, 1 ilçede Yeniden Refah Partisi, 1 ilçede MHP ipi göğüsledi.
31.03.2024 Gündem
2024 BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sinop Boyabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sinop Boyabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sinop Boyabat Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Boyabat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sinop Boyabat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi Kastamonu'da inşaatı devam eden ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2002 yılından bu yanan Kastamonu’nun ulaşım ve altyapısına 53 milyar 930 milyon lira yatırım gerçekleştirdik" dedi.
12.03.2024 Gündem
DURAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AİT İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN 4 ADET ARSANIN SATIŞ İHALE İLANI
DURAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AİT İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN 4 ADET ARSANIN SATIŞ İHALE İLANI DURAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AİT İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN 4 ADET ARSANIN SATIŞ İHALE İLANI 1-Durağan Belediye Başkanlığına ait,4 ADET ARSANIN SATIŞI 2886 sayılı Yasanın 45...
29.12.2023 Resmi İlanlar
Kahramanlara gözyaşıyla veda
Kahramanlara gözyaşıyla veda Irakın kuzeyinde süren Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit düşen 6 asker dün memleketlerinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Afyonkarahisar, Denizli, Gümüşhane, Malatya, Sinop ve Tokat’taki törenlerde ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atıldı.
27.12.2023 Gündem
Şehidi binlerce Sinoplu uğurladı
Şehidi binlerce Sinoplu uğurladı Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
26.12.2023 Haberler
Şehitlerimiz için hesap sorma vakti
Şehitlerimiz için hesap sorma vakti Türk Silahlı Kuvvetleri, hain saldırılarda şehit düşen askerlerimiz için Irak ve Suriye’de düzenlediği hava ve kara operasyonunda 56 teröristi etkisiz hale getirdi. Terör hedefleri bombalanarak dümdüz edildi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Haberler
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Gündem
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekat bölgesinde önceki akşam sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen altı kahraman asker tüm ülkeyi yasa boğdu.
24.12.2023 Gündem
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi Türkiye Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberle ağlarken dün bir kez daha yürekler yandı. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.
24.12.2023 Gündem
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı.
23.12.2023 Gündem
Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar
Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nden uyarılar peş peşe geldi. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İzmir'de sağanak Ankara'da kar yağışı etkili olacak. Fırtına, lodos ve kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak.
28.11.2023 Haberler
Son dakika... Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar
Son dakika... Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nden uyarılar peş peşe geldi. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İzmir'de sağanak Ankara'da kar yağışı etkili olacak. Fırtına, lodos ve kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. İşte tüm detaylar…
28.11.2023 Gündem
Eğitime kar yağışı engeli! İstanbul ve İzmir dahil yeni uyarı yapıldı
Eğitime kar yağışı engeli! İstanbul ve İzmir dahil yeni uyarı yapıldı Yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle bir ilde okullar eğitime ara verildi. Meteoroloji de İstanbul ve İzmir dahil çok sayıda kente sarı kodlu uyarı yaptı.
28.11.2023 Gündem
Sinop'ta korkunç kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı
Sinop'ta korkunç kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı Sinop’un Boyabat ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
9.10.2023 Gündem
Katliam gibi kaza! Otomobil TIR'a çarptı: 4 ölü, 1 yaralı
Katliam gibi kaza! Otomobil TIR'a çarptı: 4 ölü, 1 yaralı Sinop’ta TIR’a arkadan çarpan otomobilin içinde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
9.10.2023 Gündem
BOYABAT ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
BOYABAT ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLANESAS NO : 2023/27 KARAR NO : 2023/518Davacı KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ aleyhine mahkememizde açılan Kamulaştırma (Bedel Tespiti Ve Tescil) davasının yapılan açık yargılaması sonunda; araştırmalara rağmen adresi tespit edilmeyen ve tebliğ yapılamayan davalı FATMA CANİK'e gerekçeli karar ve istinaf dilekçesinin tebliğ yapılamadığı anlaşıldığından;HÜKÜM :1-Davanın kısmen KABULÜ – kısmen REDDİ ile;a) Dava konusu Sinop ili, Boyabat ilçesi, Koçak Köyü, 169 Ada 158 parsel numaralı taşınmazın 466,79 m² lik alanının kamulaştırma bedelinin 28...
15.07.2023 Resmi İlanlar
Lisede maaş gibi burs alacaklar
Lisede maaş gibi burs alacaklar Asgari ücrete varan miktarda burslar, yurt, servis, bilgisayar… Başarılı öğrencilere her türlü desteği sunan devlet liselerinin arasında iş imkânı sağlayanlar da var.
12.07.2023 Eğitim
Aşık Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor
Aşık Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor Sinop'un Boyabat ilçesinde 24 yıldır sevdiği kadını aynı yerde bekleyen Ecevit Öküzcü, görenleri duygulandırıyor.
12.06.2023 Haberler
24 yıldır aynı durakta bekliyor! İşte sebebi...
24 yıldır aynı durakta bekliyor! İşte sebebi... Sinop'un Boyabat ilçesinde 24 yıldır aynı yerde bekleyen Ecevit Öküzcü, görenleri duygulandırıyor.
12.06.2023 Gündem
Husumetlileri tarafından dövülen kişi, kurtarılamadı
Husumetlileri tarafından dövülen kişi, kurtarılamadı Sinop'un Boyabat ilçesinde önceki gün tartıştığı kişiler tarafından dövülen Ömürcan Erkeçli (32), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
10.06.2023 Gündem
Yer: Sinop! Sokakta öldüresiye dayak
Yer: Sinop! Sokakta öldüresiye dayak Sinop'ta, kavga ettiği kişiler tarafından tekme tokat dövülen Ömürcan Erkeşli, ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
9.06.2023 Haberler
Yer: Sinop! Sokakta öldüresiye dayak
Yer: Sinop! Sokakta öldüresiye dayak Sinop'ta, kavga ettiği kişiler tarafından tekme tokat dövülen Ömürcan Erkeşli, ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
9.06.2023 Gündem
Sağanak ve dolu hayatı felç etti
Sağanak ve dolu hayatı felç etti Meteorolojinin uyarılarının ardından önceki akşam başlayan ve dün sabah da devam eden sağanak yağış ve zaman zaman etkili olan dolu nedeniyle bazı illerde yollar göle döndü, üzüm bağlarını dolu vurdu.
24.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boyabat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.