Bozcaada Caz Festivali

Bozcaada Caz Festivali

Son dakika Bozcaada caz festivali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bozcaada caz festivali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bozcaada caz festivali haber sayfamızda...

Bozcaada Caz Festivali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 bozcaada caz festivali haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Arsuz’da gün batımı Adana’nın önde gelen ailelerinden, arkadaşlıkları yıllar öncesine dayanan dostlar, önceki gün Hatice Döner Bierhelter’in öncülüğü ve Rahel- Aksel Butros’un ev sahipliğinde Arsuz’da buluştu...
31.08.2022 Cadde
Engelleri aşan  sosyal girişimler
Engelleri aşan sosyal girişimler Engelliler Haftası vesilesiyle birçoğu engelli kurucularının büyük özverisiyle hayata geçen, engelli deneyimini odağına alarak günlük hayatı engelsiz hale getirmek için çalışan girişimlere yakından bakıyoruz
15.05.2022 Pazar
Caz’a doyacaksınız
Caz’a doyacaksınız 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Bozcaada’da rüya gibi bir festivale hazır olun!
8.05.2022 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali’nde ORGANICS by Red Bull Rüzgarı
Bozcaada Caz Festivali’nde ORGANICS by Red Bull Rüzgarı ORGANICS by Red Bull, 20-22 Ağustos tarihlerinde gastronomi, müzik ve sanatı harmanladığı tüm Bozcaada’ya yayılan etkinlikler gerçekleştirdi
23.08.2021 Kültür Sanat
Korhan Futacı'dan enerjik, deneysel ve kaotik tekli
Korhan Futacı'dan enerjik, deneysel ve kaotik tekli Alternatif müzik sahnesinin önde gelen isimlerinden Korhan Futacı’nın, Burak Irmak ile ortaklığından doğan yeni single’ı “The Jab” 13 Ağustos Cuma günü state51 conspiracy ve GRGDN Müzik etiketiyle yayında! Futacı, ilhamını İstanbul’un ritminden alan deneysel, kaotik ve enerjik yeni parçaları The Jab ve The Cross ile tüm dijital platformlarda.
13.08.2021 Kültür Sanat
Bozcaada caz buluşması
Bozcaada caz buluşması Caz müziğe odaklanan festivaller içinde özel bir yer edinen Bozcaada Caz Festivali, 20 - 22 Ağustos tarihlerinde beşinci yaşını kutluyor.
20.06.2021 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali için geri sayım başladı
Bozcaada Caz Festivali için geri sayım başladı Bozcaada Caz Festivali’nin 20-21-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek 5. edisyonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) katkılarıyla, 3dots ve fermente tarafından düzenleniyor.
11.06.2021 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali'nden keşif çağrısı
Bozcaada Caz Festivali'nden keşif çağrısı Bozcaada Caz Festivali’nin çevrimiçi BCF Keşif programı Bozcaada’dan yapılan özel performans ve sohbet serisiyle devam ediyor.
20.08.2020 Kültür Sanat
4. Bozcaada Caz Festivali'nin teması belli oldu
4. Bozcaada Caz Festivali'nin teması belli oldu 17-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 4. Bozcaada Caz Festivali, temasını “Ototelik” olarak seçtiği kampanyasını açıkladı.
17.03.2020 Kültür Sanat
4. Bozcaada Caz Festivali'nin tarihleri belli oldu
4. Bozcaada Caz Festivali'nin tarihleri belli oldu Bu yıl 4.sü gerçekleştirilecek Bozcaada Caz Festivali’nin tarihleri belli oldu. allaturca ve 3dots’un ortaklığıyla 17-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında Bozcaada’da gerçekleşecek festivalin ilk avantajlı dönem bilet satışları bugün biletix’te başladı!
28.01.2020 Kültür Sanat
Tatilin ve sanatın adası Bozcaada
Tatilin ve sanatın adası Bozcaada Bozcaada, İstanbul'a nispeten yakınlığı, doğası ve bir Ege adası olması itibarıyla son yıllarda epey revaçta bir tatil yeri. Çanakkale'ye bağlı bir ilçe olan Türkiye'nin en büyük üçüncü adası Bozcaada, berrak denizi, koyları ve rengarenk sokaklarıyla dikkat çekiyor.
31.07.2019 Tatil
Bozcaada’da doğayla iç içe festival
Bozcaada’da doğayla iç içe festival Bozcaada, kültür etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Bozcaada Caz Festivali de bunun en iyi örneklerinden biri. Tariihi Ayazma Manastırı’nda Kendinehas desteğiyle gerçekleştirilen 3. Bozcaada Caz Festivali 19 Temmuz’da Orkun Bozdemir’in performansıyla başladı.
22.07.2019 Gündem
BOĞAZ’IN PÜR YENİSİ
BOĞAZ’IN PÜR YENİSİ Ersoy Çetin’in klasik olmuş Park Şamdan’ın ‘park’ından çıkarmasıyla başlayan Les Ottomans sosyalliği, bu yıl Pür’ün açılmasıyla zirvede...
15.07.2019 Cadde
‘Bozcaada’nın doğası festivali besliyor’
‘Bozcaada’nın doğası festivali besliyor’ Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Bozcaada Caz Festivali, yerli ve yabancı çok sayıda müzisyeni ağırlamaya hazırlanıyor. 19-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin kurucu ortağı Gizem Gezenoğlu, Milliyet’e festivali anlattı...
13.07.2019 Gündem
Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım
Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım Açık Diyalog İstanbul, Bozcaada Caz Festivali söyleşisine ev sahipliği yapıyor.
28.06.2019 Gündem
Ülkemize geliyor
Ülkemize geliyor Yussef Dayes, Türkiye’ye geliyor. Londra’dan çıkan yetenekli davulcu, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bozcaada Caz Festivali kapsamında sahne alacak.
25.04.2019 Cadde
Deniz, kum ve festival
Deniz, kum ve festival Bugüne kadar cazın ustalarını sahneye taşıyan, genç yeteneklerin keşfedildiği, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahneye taşıyan Bozcaada Caz Festivali’nin programı açıklandı.
11.04.2019 Gündem
Bozcaada’da caz eşliğinde üç gün
Bozcaada’da caz eşliğinde üç gün Bu sene ikincisi gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali’nde Ceyl’an Ertem, Alp Ersönmez, Çağrı Sertel ve Elif Çağlar’ın aralarında bulunduğu müzisyenler üç gün boyunca sahne aldı.
31.07.2018 Gündem
Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım
Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım 27-29 Temmuz tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek Bozcaada Caz Festivali’nde Korhan Futacı’dan Ceylan Ertem’e uzanan isimler dinleyicilerle buluşacak.
16.07.2018 Gündem
2018 Bozcaada Caz Festivali'nde neler var?
2018 Bozcaada Caz Festivali'nde neler var? Bozcaada Caz Festivali bu sene 27 - 28 - 29 Temmuz tarihlerinde Ayazma Manastır ikinci kez seyirciyle buluşmaya hazırlanırken, yan etkinlikler programını da tamamlandı.
16.07.2018 Kültür Sanat
‘Trompetin sesi, nefesin uzantısı’
‘Trompetin sesi, nefesin uzantısı’ Bozcaada Caz Festivali’nde sahne alacak Fransız trompetçi Erik Truffaz, “Hayattan yorulduğumu söyleyemem, hatta tam tersi. Haliyle enstrümanım da onun merkezinde...” dedi.
12.07.2018 Cadde
Nick Cave ile buluşma heyecanı
Nick Cave ile buluşma heyecanı Milliyet Sanat dergisinin temmuz sayısının kapağında 10 Temmuz’da İstanbul’da üçüncü konserini verecek Avustralyalı müzisyen Nick Cave’e yer veriliyor.
1.07.2018 Gündem
Erik Truffaz Bozcaada’da
Erik Truffaz Bozcaada’da Geçen yıl ilki düzenlenen Bozcaada Caz Festivali bu sene 27 - 29 Temmuz tarihlerinde dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor...
6.06.2018 Gündem
Bozcaada Caz Festivali programı açıklandı
Bozcaada Caz Festivali programı açıklandı Bozcaada Caz Festivali bu sene 27 - 28 - 29 Temmuz tarihlerinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
5.06.2018 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali iki yaşında
Bozcaada Caz Festivali iki yaşında Geçen yıl ilki düzenlenen Bozcaada Caz Festivali bu sene tekrar temmuz ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Festival, Tarihi Manastır’ın yeşil bahçesinde 27-28-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.
28.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozcaada Caz Festivali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.