Bilecik Bozüyük Belediyesi'nde 'Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi' İmzalandı

Bozüyük Belediyesi'nde 'Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi' İmzalandı

15.04.2019 - 17:51 | Son Güncellenme:

Bozüyük Belediyesi'nde 'Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi' imzalandı

Bozüyük Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Fatma SAVAŞ İNAL, BOZÜYÜK(Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.
Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun, Eskişehir-Bilecik-Sakarya Şube Başkanı Hayri Türbe ve Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Başkanlık makamında yapılan imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Memurların derecelerine göre aşağıdan yukarıya doğru olan denge oranının doğru olmadığını, memurların tamamının sosyal denge tazminatı oranının yüzde 85 olarak belirlendiğini belirterek, "Memurlarımızın sosyal denge tazminatı oranını kanunen en yüksek devlet memuru maaşına uygulanan tazminat oranının yüzde 85'i oranında ve herkese eşit ödeme yapılacak şekilde belirledik. Emeklerini bizlerden esirgemeyeceğini bildiğim memurlarımıza iyi şartları sağlamak için gerekli iyileştirmeleri yapacağız. Belirlenen oranlar çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun ise “Memurun bu zor anında, enflasyonun yüzde 20'lere, gıdadaki enflasyonun yüzde 29 oranlarına çıktığı bu dönemde memuruna, çalışanlarına ve emekçisine saygı duyan, alın terine değer veren, memurun yüzünü güldüren, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu