British Airways

British Airways

Son dakika British Airways haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan British Airways gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan British Airways haber sayfamızda...

British Airways

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 556 british airways haberi bulunmuştur.
Küba Nerede? Küba'ya Nasıl Gidilir? (2024)
Küba Nerede? Küba'ya Nasıl Gidilir? (2024) Son yıllarda yurt dışı gezisi denilince, akla ilk gelen yerlerden biri olan Küba, Amerika Kıtası'nda bulunmaktadır. Küba'nın rengarenk eğlence hayatı ve dört mevsim ılıman olan iklimi, her daim tercih sebebi olmasını sağlar. Küba'nın hakkında birçok bilgiyi, detaylarıyla derledik.
1.01.2024 Tatil
Paris'te akılalmaz olay! Uçağın iniş takımında kaçak yolcu bulundu
Paris'te akılalmaz olay! Uçağın iniş takımında kaçak yolcu bulundu Fransa’nın başkenti Paris’teki Orly Havaalanı’nda bir uçağın iniş takımında kaçak yolcu bulundu. Kaçak yolcunun sağlık durumunun kritik olduğu açıklandı.
28.12.2023 Gündem
GMW Mimarlık: Teknoloji sayesinde havaalanı deneyimleri neredeyse kişiye özel hale geldi…
GMW Mimarlık: Teknoloji sayesinde havaalanı deneyimleri neredeyse kişiye özel hale geldi… Kuruluşundan günümüze geçen çeyrek asırlık süreç içerisinde elde ettiği deneyimlerle uluslararası havalimanı projeleri için masterplan tasarımı ve planlama danışmanlığı hizmetleri vererek küresel ölçekte başarılara imza atan GMW MİMARLIK ortakları Mimar Dicle Demircioğlu ve Mimar Pınar İlki Emekçi ile ulaşım yapılarındaki farklı dinamikleri, teknolojik gelişmeleri ve yeni trendleri konuştuk.
25.09.2023 Mimarlık
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı Hava trafiği her geçen gün daha da büyüyor, hava yolları şirketleri ile uçak üreticileri de uçuş maliyetlerini düşürmek adına yeni rotalar, yeni teknolojiler üzerine çalışıyor. Ancak tüm bunlar yaşanırken dünya üzerindeki bir noktada neredeyse hiç uçak uçmuyor. İşte uçak takip sitesi Flightradar24'e bakıldığında haritada bomboş görülen Tibet semalarının ardındaki 3 ilginç sır.
10.09.2023 Yaşam
İngiltere Ulaştırma Bakanı: Uçuşlarda aksamalar önümüzdeki günlerde de sürecek
İngiltere Ulaştırma Bakanı: Uçuşlarda aksamalar önümüzdeki günlerde de sürecek İngiltere'de dün Hava Trafik Kontrol Sistemi'nde yaşanan ve günün ilerleyen saatlerinde çözülen teknik sorunun etkileri bugün de devam ediyor. Dün binden fazla uçuşun ertelenmesi ve iptal edilmesinin ardından hava trafiğinde bugün de gecikmeler yaşanıyor.
29.08.2023 Dünya
İngiltere'den sonra Polonya! Havalimanında kaos
İngiltere'den sonra Polonya! Havalimanında kaos Polonya’nın başkenti Varşova’da bir yolcunun el bagajında el bombası ile 4 adet merminin bulunmasının ardından 400 kişi tahliye edildi. İngiltere'de hava trafik kontrolü bilgisayar sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle ülke genelinde uçuşlar iptal edildi.
28.08.2023 Dünya
İngiltere'de bütün uçuşlar iptal edildi! Avrupa'da kaos
İngiltere'de bütün uçuşlar iptal edildi! Avrupa'da kaos Ada üstündeki uçuşların aniden durması tüm Avrupa'yı etkiledi, yerel medya kaosun yüzbinlere yolcuyu havalimanlarında bekleteceğini bildiriyor.
28.08.2023 Dünya
Bir yılda 26 milyon uçak bagajı kayboldu
Bir yılda 26 milyon uçak bagajı kayboldu Küresel bagaj takibi kuruluşu SITA’ya göre, geçen yıl dünyada havayolu seyahatlerinde 26.3 milyon adet bagaj “kayboldu”.
24.08.2023 Dünya
British Airways ile Londra uçuşları başladı
British Airways ile Londra uçuşları başladı İngiltere’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi British Airways ile Londra Heathrow Havalimanı’ndan ilk uçuş 1 Haziran’da İstanbul Sabiha Gökçen’e (ISG) gerçekleşti. Pazartesi, salı, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada 4 sefer olarak gerçekleştirilecek SAW-LHR hattı uçuşlarda Airbus A320 ve A321 uçakları kullanılacak.
3.06.2023 Ekonomi
ABD, British Airways’e pandemideki uçuş iptalleriyle ilgili 1,1 milyon dolar ceza kesti
ABD, British Airways’e pandemideki uçuş iptalleriyle ilgili 1,1 milyon dolar ceza kesti ABD Ulaştırma Bakanlığı, pandemi süresince iptal edilen uçuşlar nedeniyle yolculara yapılmayan geri ödemeler nedeniyle İngiltere merkezli havayolu şirketi British Airways’e (BA) 1,1 milyon dolar para cezası kesti.
2.06.2023 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Havacılık sektöründe karbon azaltımı ‘bilet fiyatlarını artıracak’
Havacılık sektöründe karbon azaltımı ‘bilet fiyatlarını artıracak’ İngiltere’de Sustainable Aviation (Sürdürülebilir Havacılık) adlı birlik, sektördeki karbon salımı azaltma faaliyetlerinin bilet fiyatlarını artıracağını açıkladı.
17.04.2023 Dünya
Heathrow Havalimanı’nda 10 günlük grev
Heathrow Havalimanı’nda 10 günlük grev Heathrow Havaalanı'nda çalışan Unite sendikası üyesi 1400 sınır muhafızı ücret artışı pazarlıklarının tıkanması üzerine 10 gün süreyle greve gitme kararı aldı.
31.03.2023 Dünya
Bir devir sona erdi
Bir devir sona erdi 1967’de üretimine başlanan ve 1969’da ilk yolcu uçuşunu gerçekleştiren Boeing 747, 53 yıl sonra bu ay son kez üretim bandından geçti; artık başka 747 üretilmeyecek.
25.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular arasındaydı...
22.12.2022 Cadde
69 dakikalık gizem! Prens William da içindeydi, bir türlü havalanmadı...
69 dakikalık gizem! Prens William da içindeydi, bir türlü havalanmadı... 70 yıl tahtta kalan Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle yaşanan gelişmeler ve Kral III. Charles'ın hükümranlığı, tüm dünyada ilk haber olmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında, 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe yas var. Kürsüye çıktığı an, "Yeri doldurulamayacak bir kayıp yaşadık" diyerek annesi Elizabeth'i anan Kral'ın ilk emri dünyada manşetleri süslerken, bir saatlik gizemli rötar da dev bir soru işareti yarattı.
12.09.2022 Dünya
İngiltere'den flaş karar! Seyahat listesi güncellendi
İngiltere'den flaş karar! Seyahat listesi güncellendi İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, kırmızı seyahat listesinden 11 ülkenin çıkarıldığını duyurdu. Javid yaptığı açıklamada, kırmızı listenin Omicron mutasyonunun yayılmasını engellemede "yavaş bir etkisi" olduğu gerekçesiyle bu kararın alındığını belirtti.
14.12.2021 Dünya
16 şirket bilet ücretini iade edecek
16 şirket bilet ücretini iade edecek Avrupa’da çok sayıda havayolu şirketi, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu ile yapılan görüşmelerin ardından, koronavirüs salgını nedeniyle iptal olan uçuşlar için bilet alan müşterilerinin söz konusu bilet ücretini iade etme konusunda anlaştı.
1.10.2021 Uzmanpara
Avrupa'daki hava yolu şirketleri para iadelerini hızlandıracak
Avrupa'daki hava yolu şirketleri para iadelerini hızlandıracak Avrupa'da faaliyet gösteren büyük hava yolu firmaları, iptal edilen seferlerin yolcularına 7 gün içinde para iadesi gerçekleştirecek.
30.09.2021 Ekonomi
Yolcu uçağı acil iniş yaptı!
Yolcu uçağı acil iniş yaptı! Pakistan'ın İslamabad kentinden İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'na ulaşmak için havalanan British Airways'e ait yolcu uçağı, acil iniş yaptı.
22.09.2021 Dünya
Dizginlenemez bir hayalperest: Richard Branson
Dizginlenemez bir hayalperest: Richard Branson İngiliz iş insanı Richard Branson, 11 Temmuz’da uzaya giden ilk milyarder olarak insanlık tarihinde yeni bir sayfa açtı. Uzay turizminin öncüsü Branson, en çok hayallerini önemsiyor. “Milyarderliği değil, yaratıcı olmayı tercih ederim” diyerek gençlere en güzel mesajı veriyor
18.07.2021 Dünya
THY Avrupa’da lider
THY Avrupa’da lider Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Temmuz’da düzenlenen 1254 uçuşla Avrupa’da liderliğini sürdürdü.
16.07.2021 Ekonomi
Son dakika... Uçak çöktü! Havalimanında kaos...
Son dakika... Uçak çöktü! Havalimanında kaos... Dev uçağın pistte beklerken burnunun yere yapışması şok etkisi yarattı; polisler, itifaiye ekipleri ve ambulanslar anında olay yerine sevk edildi. Sosyal medyadan yayınlanan fotoğraflar korkunç manzarayı ortaya çıkardı.
18.06.2021 Dünya
British Airways ve Ryanair’e 'ücret iadesi' uyarısı
British Airways ve Ryanair’e 'ücret iadesi' uyarısı İngiliz denetim kuruluşu Rekabet ve Piyasalar Otoritesi (CMA) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyahat edemeyen yolcuların bilet ücretlerini iade etmeyen İngiliz hava yolu şirketi British Airways (BA) ve Ryanair’in tüketici yasasını ihlal ettiğini belirterek uyarı mektubu gönderdi.
9.06.2021 Uzmanpara
British Airways hükümetten yeşil ışık bekliyor
British Airways hükümetten yeşil ışık bekliyor İngiliz havayolu şirketi British Airways’in sahibi IAG, İngiliz hükümetine uluslararası seyahatleri yeniden başlatması çağrısında bulundu.
7.05.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

British Airways ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.