SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bu sonbaharda hassas ciltler Bepanthol'le rahatlıyor

Bepanthol SensiDaily Vücut Kremi prebiyotikli özel formülüyle aşırı kuru ve rahatlamaya ihtiyaç duyan hassas ciltleri 24 saate kadar nemlendiriyor.

|

Hassas ciltli olanlar bilirler ki yaz ayları ardında, nemini kaybetmiş ve bakıma ihtiyaç duyan bir cilt bırakabiliyor. Normal zamanlarda bile, uzun süreli nemlendirebilen ürünlerle ciltlerini nemlendirme ihtiyacı duyan hassas ciltler, sonbahar geldiğinde cilde kaybettiği nemi geri kazandırmak için çözüm arayışına giriyor. Çünkü sonhabarda, sıcak geçen yaz ayları boyunca nemini kaybeden cilt, çok daha hassas bir hale gelebiliyor.

Hassas Cilt bakımında Yeni Bir Boyut

Bepanthol SensiDaily yazın nemini kaybeden ve rahatlamaya ihtiyaç duyan ciltlere bu dönemde bakım yapmak için devreye giriyor. Prebiyotikler ve seabuckthorn yağı (yabani iğde ağacı yağı) ile zenginleştirilmiş formülüyle 24 saate kadar nemlendirme sağlayarak cildin esnek kalmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki prebiyotik ise epidermiste bulunan ve cildin koruyucusu olan mikroflorayı destekliyor. Böylece hassas cildi rahatlatmak ve iyi durumda tutmak için derma savunma formülüyle cilde destek oluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.