SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bu yaz pürüzsüz geçecek!

Braun Türkiye kadın kişisel bakım portfolyosundaki en yeni ürünleri ile yaza güzel ve pürüzsüz bir merhaba dedi.

|

Braun ev sahipliğinde M Gallery Hotel’in tepesinde yer alan Anton Peran’da gerçekleşen etkinlikte konuklar; yoğun iş temposundan biraz uzaklaşıp yaza merhaba diyerek, uzun uzadıya bir bakım rutinine gerek kalmadan en yoğun günlerde bile güzel hissettiren Braun’un akıllı ve en yeni ürünleri ile tanıştılar. Etkinlikte konuşan Braun Türkiye Marka Müdürü Mert Babayiğit konuklar ile Braun’un evde güzellik serisinde yaptığı yenilikleri paylaştı.

Evde şimdiye kadar geliştirilmiş en güvenli, en hızlı ve en etkin IPL deneyimini sunan ve bir önceki modeline göre 2 kat daha hızlı olan Silk expert Pro 5, her iki bacağınızda 5 dakikadan daha kısa süreli seanslar ile hayalini kurduğunuz uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı olacak.

SensoAdapt™ cilt tonu sensörleri, ışık yoğunluğunu sürekli ve otomatik olarak ayarlayarak cildinizin tonunu saniyede 80x tarayan sensörleri sayesinde en uygun güvenliği sağlıyor. Braun Silk expert Pro 5’in artık ek bir hassas başlıkla tasarlanmış olması sayesinde, dudak üstü veya bikini hattı gibi küçük veya zorlu bölgelere dahi hassasiyetle bakım yapabilirsiniz. Kayma modu, büyük vücut bölgelerinde ideal olan en hızlı işlem için daha fazla ışık atımını tetiklerken, damga modu daha küçük ve hassas alanlar için daha nazik bir işlem sağlar.

Braun’un yeni Silk-épil 9 Güzellik Seti eksfoliasyondan vücut tüylerinin alınmasına ve masaja kadar tüm vücut bakımı ihtiyaçlarınızı karşılamak için tek bir güzellik cihazı sunar.

Beş parçadan oluşan bir paket içerisinde salon standardındaki sonuçları evde yapılan işlemlere taşıyan Braun Silk-épil 9 Güzellik Seti ile hem yüz, hem de birçok zaman ihmal edilen vücut bakımınızı kolaylıkla gerçekleştirebilir, uzun uzadıya bakım ritüellerine gerek kalmadan hayal ettiğiniz cilde kolayca kavuşabilirsiniz. Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ akıllı sensörleri sayesinde daha etkin bir epilasyon için basıncı ayarlamaları için kullanıcıları uyarmak üzere kırmızı ışıklı sinyaller kullanıyor. SensoSmart™ sensörleri yumuşak ve çaba gerektirmeyen tek bir darbeyle en fazla tüy miktarına ulaşılmasını sağlar.. Derin masaj, ekfoliasyon ve derin ekfoliasyon başlıkları ile cildinizin yüzeyindeki ölü derileri temizleyerek pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlayan Silk-épil 9 SensoSmart™ vücudumuzun ihtiyacı olan tüm güzellik uygulamalarına en pratik çözümü sunar. Paketin içerisinde yer alan Braun FaceSpa Pro seti tek bir cihaz ile istenmeyen tüyleri alırken derinlemesine gözenek temizlemesi yapar.Braun epilatör başlığı, detaylı ve rahat bir epilasyon sağlarken, ağdaya oranla 4 kat daha kısa ve en ince tüyleri bile hassas biçimde alır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.