Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bülent Ersoy için 35 bin TL'ye taht yaptırıldı

Ankara'da, Cumartesi günü yeni açılacak bir mekanda sahneye çıkacak olan, Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy için, 35 bin TL'ye kızıl meşe ağacından taht yapıldı.

|

İşletmenin sahibi Ferhat Leglek, Bülent Ersoyun konseri sonrasında tahtın açık artırma ile satışa sunularak elde edilecek gelirin şehit ailelerine bağışlanacağını söyledi.

Cumartesi günü Bülent Ersoy'un sahneye çıkacağını belirten Leglek, "Bülent hanım için bir taht yaptırdık. Tahtımız 18 günde 3 usta tarafından yapıldı. Maliyeti 35 bin lira, ama değdi. El işçiliği gerçekten çok iyi ustalar tarafından yapıldı. Kızıl meşe ağacından yapıldı. Bu tahtı Bülent Hanım'a sunduk, o da kabul etti. Zaten Bülent Hanım da tahtı çok beğendi. Bülent Hanım tahta şarkılarını söyleyecek" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.