Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Bunlar ağır geldi'

'Ne Diyorsan' şarkısıyla dikkat çeken Aybüke Albere, müzik blogger'ı 'Pop Bizde'ye açıklamalar yaptı.

|

Aybüke Albere, bu noktalara gelene kadar nasıl zorluklar yaşadığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. En büyük hayat derslerimden birisi bu. Parasız da kaldık, aynı evde 8 kişi de yaşadık ama en zoru hayal kırıklıklarıyla baş etmek oldu. Hayranı olduğunuz, büyük anlamlar yüklediğiniz, güvendiğiniz insanlar tarafından kırılmak, bu işin olmazsa olmazı maalesef. Bizler İzmir'de o kadar naif yetiştirildik ki bunlar ağır geldi! Ama o girdaptan çıkmak daha da güç verdi.

ÖZLEM TEKİN'E ÇAĞRI!

Konser performanslarında Özlem Tekin'in yıllar önce seslendirdiği 'Dağları Deldim' şarkısıyla seyirciyi coşturan Aybüke Albere, Özlem Tekin'e röportaj yoluyla çağrıda bulundu: Buradan Özlem Tekin'e 'N eolur bana o şarkıyı verin' demek isterim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.