Burak Deniz

Burak Deniz

Son dakika Burak Deniz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burak Deniz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burak Deniz haber sayfamızda...

Burak Deniz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.718 burak deniz haberi bulunmuştur.
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.
15.04.2024 Cadde
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil Ünlü sunucu Cem Davran'dan Çarkıfelek yarışmasında Hande Erçel'le beraber oynadığı diziye dair itirafta bulundu. Davran, "Onunla oynadığım her saniyede çok heyecanlandım' dedi.
13.04.2024 Cadde
Hakan Sabancı-Hande Erçel aşkı tam gaz! 'Bayramda yine çocuklar eğlendi'
Hakan Sabancı-Hande Erçel aşkı tam gaz! 'Bayramda yine çocuklar eğlendi' Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Japonya'ya tatile gitti. Bayramı da orada geçiren ikili, birbirlerini sosyal medya sayfalarında paylaştı.
12.04.2024 Cadde
Hande Erçel ata bindiği anları paylaştı! 'Kendall Jenner'ın çalmadığın bir hobisi kalmıştı'
Hande Erçel ata bindiği anları paylaştı! 'Kendall Jenner'ın çalmadığın bir hobisi kalmıştı' Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
1.04.2024 Cadde
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menajerlik ofisinden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili konuştu.
20.03.2024 Cadde
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş!
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş! Bir süredir birlikte olan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek’te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, bir süre yürüyüş yaptı.
11.03.2024 Cadde
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! 'Kendisi güzel ama kıyafeti kötü'
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! 'Kendisi güzel ama kıyafeti kötü' Şu sıralar Hakan Sabancı ile ilişkisiyle gündemde olan Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen 'FICCI Frames'e onur konuğu olarak katıldı. Kapanış panelinde konuşmacı olarak yer alan güzel oyuncu, konferansta giydiği kıyafetle çok konuşuldu.
8.03.2024 Cadde
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince çareyi sevgilisinin arkasına saklanmakta buldu.
3.03.2024 Cadde
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!'
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!' Oyuncu, senarist ve yazar Suphi Tekniker, TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sorularnı cevapladı.
2.03.2024 Cadde
Ferdi Özbeğen rolü Burak Deniz'in oldu!
Ferdi Özbeğen rolü Burak Deniz'in oldu! Türkiye'de taverna müziğini başlatan isim olan Ferdi Özbeğen’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı, Burak Deniz canlandıracak.
1.03.2024 Cadde
Bestemsu Özdemir panik oldu!
Bestemsu Özdemir panik oldu! Kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz'le aşk yaşadığı konuşulan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Bebek'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
29.02.2024 Cadde
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı alan Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.
23.02.2024 Cadde
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Cadde
Evliliğe gidiyor
Evliliğe gidiyor Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir’in ilişkisi evliliğe doğru gidiyor.
19.02.2024 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, son olarak rotalarını Mauritius'a çevirdi. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Cadde
Hande Erçel Kural bozdu! Hakan Sabancı ile karelerini paylaştı
Hande Erçel Kural bozdu! Hakan Sabancı ile karelerini paylaştı Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, Instagram hesabından sevgilisiyle çekilen pozlarını peş peşe paylaştı. Sabancı'nın hem doğum gününü, hem de sevgililer gününü kutlayan güzel oyuncu, sosyal medyanın gündemine oturdu.
15.02.2024 Cadde
Hande Erçel, İngiltere'den paylaştı! Tarzının bedeli dudak uçuklattı
Hande Erçel, İngiltere'den paylaştı! Tarzının bedeli dudak uçuklattı Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Cadde
Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama
Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama Burak Deniz ile başrolü paylaştığı dizi erken final yapan ve yapımdaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Hande Erçel'in, oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti. Akatlar'da kameralara yansıyan ünlü isim, merak edilen soruyu cevapladı. Erçel'in kızıla boyadığı saçlarını tekrar eski rengine döndürmesi de dikkat çekti.
28.01.2024 Cadde
Bambaşka Biri final mi yapıyor? Bambaşka Biri neden bitiyor?
Bambaşka Biri final mi yapıyor? Bambaşka Biri neden bitiyor? Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri dizisi 16. bölümle ekrana veda ediyor. Dizide savcı Leyla ile gazeteci Kenan'ın hikayesi anlatılıyor. Dizi takipçileri ise ''Bambaşka Biri neden finla yapıyor?'' sorusuna yanıt arıyor.
13.01.2024 Bilgi Rehberi
Hande Erçel'den Bali pozları
Hande Erçel'den Bali pozları Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisi ile Bali'ye tatile gitmişti. Bali pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Erçel'e, beğeni ve yorum yağdı.
9.01.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir'den açıklama geldi
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir'den açıklama geldi Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Mert Demir, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
27.12.2023 Cadde
Yeni imajı olay oldu! İşte Hande Erçel'in tarzının bedeli
Yeni imajı olay oldu! İşte Hande Erçel'in tarzının bedeli Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Ünlü ismin kızıl saçları sosyal medyayı ikiye bölerken; paylaşımındaki tarzının bedeli de ortaya çıktı.
26.12.2023 Cadde
'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız'
'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız' Nilperi Şahinkaya, katıldığı YouTube programında, sevgilisiyle ilgili kıskançlık anısını anlatmıştı. Avukatı Nail Gönenli ve sevgilisi Emre Yusufi ile Emirgan'da bir araya gelen oyuncu, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerime çarpıcı bir açıklamada bulundu.
23.12.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde
Yeni yıl partisinde aşk bombası! Öpmelere doyamadı
Yeni yıl partisinde aşk bombası! Öpmelere doyamadı 'Sefirin Kızı' ve 'Masumiyet' gibi dizilerle tanındıktan sonra 'Leyla ile Mecnun'la yıldızı parlayan Deniz Işın (31), kendisinden dört yaş küçük meslektaşı Erdem Şanlı ile aşk yaşıyor. İkili, sürpriz ilişkilerini sosyal medyada ilan etti.
21.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burak Deniz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.