Balıkesir Burhaniye'de Turizm Şenliği Düzenlendi

Burhaniye'de Turizm Şenliği Düzenlendi

18.04.2019 - 15:39 | Son Güncellenme:

Burhaniye’de Turizm Şenliği düzenlendi

Burhaniyede Turizm Şenliği Düzenlendi

BALIKESİR Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin düzenlediği 3. Turizm Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Şifalı bitkilerden yiyeceklere ve takılara kadar yüzlerce ürün sergilenirken, öğrenciler keşkek dövdü ve çiğköfte hazırladı.

BUBYO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü salonunda düzenlenen şenlikte, halk oyunları ekibi gösteriler yaparken, danslar edildi ve şarkılar öylendi. Öğrencilerin hazırladıkları yiyecekler konuklara ikram edilirken, hediyelikler de satışa sunuldu. Şenliğin açılışına Okul Müdürü Doç. Dr. Yusuf Aymankuy ile Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Murat Kırbıyık, Ören Mahalle Muhtarı İlker Kurt ile öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. BUBYO Müdürü Akmankuy, şenliğe katılanlarla yakından ilgilenirken, konuklara ve görev alan öğrencilere teşekkür etti.

Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, “Turizm Haftası'nda bizde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü olarak BUBYO'da bir şenlik ve panel düzenledik. Öğrencilerimizin ikramları, sunumları ve gösterileriyle birlikte bu haftayı kutluyoruz. Edremit Körfezi'nin, turizm gelirlerini artırmasını ve ekonomiye katkı sağlamasını diliyorum” dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI