Bursaspor Başkanı

Bursaspor Başkanı

Son dakika Bursaspor Başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bursaspor Başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bursaspor Başkanı haber sayfamızda...

Bursaspor Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.166 bursaspor başkanı haberi bulunmuştur.
Recep Günay: Aday olmasaydık kulüp kapanmıştı! Bursaspor'un borcunu açıkladı
Recep Günay: Aday olmasaydık kulüp kapanmıştı! Bursaspor'un borcunu açıkladı 2. Lig'e kadar düşen Türk futbolunun köklü kulübü Bursaspor'un Başkanı Recep Günay çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2023 2.Lig
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde Bursaspor Başkanı Recep Günay, UEFA, CAS ve TFF'ye yapılan şikayetlerin sonucunda kulübün kapanabileceğini ifade etti.
28.11.2023 2.Lig
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Olağanüstü Kongre’ye gitmiyor
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Olağanüstü Kongre’ye gitmiyor Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Recep Günay ve Ali Ay’la bir araya geldiğini açıkladı. Sakder, Günay’ın Olağanüstü Genel Kurul’u düşünmediğini, Ali Ay’ın ise camianın kaosa sürüklenmemesi gerektiğini ve bu nedenle kararını gözden geçirmek istediğini kendisine ilettiğini söyledi.
28.07.2023 2.Lig
Bursaspor Başkanı Recep Günay ile Acun Ilıcalı bir araya geldi
Bursaspor Başkanı Recep Günay ile Acun Ilıcalı bir araya geldi Bursaspor Başkanı Recep Günay ve yönetim kurulu, Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Sohbet sonunda Ilıcalı’ya 16 numaralı Bursaspor forması hediye edildi.
9.07.2023 2.Lig
Bursaspor'a stadyum sponsoru! Yeni sezondan itibaren geçerli olacak
Bursaspor'a stadyum sponsoru! Yeni sezondan itibaren geçerli olacak TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren Bursaspor’a Sütaş’tan sponsorluk desteği geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun ismi, 2023-2024 sezonu için ‘Sütaş Timsah Park’ olarak değiştirildi.
11.05.2023 2.Lig
'Toplu değil, Togg'lu sahur' Tarihi meydan doldu taştı
'Toplu değil, Togg'lu sahur' Tarihi meydan doldu taştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, her Ramazan ayında sosyal medya üzerinden yaptığı gençlerle sürpriz iftar ve sahur buluşmalarına seçim bölgesi Bursa’da devam ediyor. “Toplu değil, Togg’lu sahur” daveti yapan yapan Bakan Varank’ın çağrısı üzerine Tarihi Abdal Meydanı doldu taştı. Sahurun menüsü ise Bursa’nın geleneksel Ramazan lezzeti tahanlı pide ve simit oldu.
17.04.2023 Ekonomi
Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Mehmet Zeki Çelik’e Bursaspor forması hediye edildi
Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Mehmet Zeki Çelik’e Bursaspor forması hediye edildi Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Bursa’da oynanacak olan Hırvatistan maçı için Bursa’da bulunan A Milli Takım’ın Bursalı oyuncularına jest yaptı. Başkan Banaz, yeşil-beyazlı takımın altyapısında yetişen Altay Bayındır, Mehmet Zeki Çelik ve İsmail Yüksek’e Bursaspor forması hediye etti.
26.03.2023 Milli Takım
Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı
Bursasporlu futbolcular depremzedelere yardım topladı Bursasporlu futbolcular, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'ndaki yardım tırına giderek büyük destek verdi. Hem maddi hem de manevi olarak katkı sağlayan oyunculara, Başkan Ömer Furkan Banaz ve yöneticiler de eşlik etti.
8.02.2023 2.Lig
Bursaspor Basketbol'a yeni sponsor
Bursaspor Basketbol'a yeni sponsor 2022-2023 sezonunda Türk basketbolunun önde gelen kulüplerinden Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı, COPA ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Bursaspor’un 1 milyar 58 milyon TL borcu olduğu açıklandı
Bursaspor’un 1 milyar 58 milyon TL borcu olduğu açıklandı Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Divan Kurulu’nda kulübün borcunun 1 milyar 58 milyon TL borcu olduğunu açıkladı.
21.10.2022 2.Lig
Frutti Extra Cup’ta Bursaspor ikinci kez şampiyon
Frutti Extra Cup’ta Bursaspor ikinci kez şampiyon Bu yıl ikincisi düzenlenen Frutti Extra Cup’ta, geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon Frutti Extra Bursaspor oldu.
24.09.2022 Basketbol
Bursaspor’un borcu 1 milyar 3 milyon 274 bin 137 TL olarak açıklandı
Bursaspor’un borcu 1 milyar 3 milyon 274 bin 137 TL olarak açıklandı Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Timsah Park’ta yapılan Divan Kurulu Toplantısı’nda yeşil-beyazlı kulübün borcunun 1 milyar 3 milyon 274 bin 137 TL olduğunu söyledi.
7.07.2022 2.Lig
Özer Hurmacı futbola geri dönüyor! Başkan açıkladı
Özer Hurmacı futbola geri dönüyor! Başkan açıkladı Futbol kariyerini noktalayan Özer Hurmacı, sahalara geri dönüyor. Kulüp başkanı Özer ile ilgili açıklamalarda bulundu.
5.07.2022 Futbol
Bursaspor’da Tahsin Tam ve İsmail Ertekin basın toplantısı düzenledi
Bursaspor’da Tahsin Tam ve İsmail Ertekin basın toplantısı düzenledi Bursaspor’da yeni bir dönem resmen başladı. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Tahsin Tam ve Sportif Direktörü İsmail Ertekin için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Başkan Ömer Furkan Banaz da katıldı ve önemli konulara açıklık getirdi.
17.06.2022 2.Lig
Bursaspor’un yeni teknik adamı Tahsin Tam, sportif direktörü İsmail Ertekin oldu
Bursaspor’un yeni teknik adamı Tahsin Tam, sportif direktörü İsmail Ertekin oldu Bursaspor’da ‘Diriliş Sezonu’ adı altında çok önemli anlaşmalar yapıldı. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Tahsin Tam olurken, Sportif Direktörlük görevine İsmail Ertekin getirildi.
9.06.2022 2.Lig
Frutti Extra Bursaspor, sezonu muhteşem organizasyonla kapadı
Frutti Extra Bursaspor, sezonu muhteşem organizasyonla kapadı 2021-2022 Sezonunda, 7Days Eurocup’ı finalist, ING Basketbol Süper Ligi’ni çeyrek finalist olarak tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.
Vefa Temel, Bursaspor’la olan sözleşmesini feshetti
Vefa Temel, Bursaspor’la olan sözleşmesini feshetti Bursaspor’un genç futbolcusu Vefa Temel, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.
27.05.2022 1.Lig
Küme düşen Bursaspor, stadyumdan 3 buçuk saatte çıkamadı
Küme düşen Bursaspor, stadyumdan 3 buçuk saatte çıkamadı Bandırmaspor'a 4-2 kaybederek TFF 1. Lig'den düşen Bursasporlu futbolculara mücadelenin ardından taraftarlar tepki gösterdi.
14.05.2022 BursaSpor
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin:  Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin: Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız Bursaspor'un Başkanı Sezer Sezgin, EuroCup'ta finale yükselmelerini değerlendirdi.
6.05.2022 Basketbol
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin: Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin: Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız Frutti Extra Bursaspor'un Başkanı Sezer Sezgin, EuroCup’ta finale yükselmelerini değerlendirerek, “Finaldeyiz. Şu an ev sahibi avantajlı. Karşı tarafta ben şansımızı yüzde 30-40 oranında görüyorum. Yüzde 10'luk bir dilim her zaman ev sahibi takımındır. Bologna da çok iyi bir takım. 6 tane NBA oyuncuları var. Onlar da buraya hak ederek geldi. Turnuvanın sürprizini biz yaptık. İnşallah bu güzel başlayan hikayeyi güzel bir sonla noktalandırırız. Biz Avrupa basketboluna çok hızlı bir giriş yaptık. Şu an Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımlarından bir tanesiyiz" dedi.
6.05.2022 Basketbol
Bursaspor Başkanı Banaz’ın babası vefat etti
Bursaspor Başkanı Banaz’ın babası vefat etti Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz’ın babası vefat etti.
1.03.2022 1.Lig
Sezer Sezgin: Tolga Geçim’i kadromuza katmış bulunuyoruz
Sezer Sezgin: Tolga Geçim’i kadromuza katmış bulunuyoruz Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Anadolu Efes’ten ayrılan Tolga Geçim’le anlaştıklarını resmen duyurdu.
Fenerbahçe'de 5 isimle yeni sözleşme imzalandı
Fenerbahçe'de 5 isimle yeni sözleşme imzalandı Fenerbahçe Öznur Kablo'da 5 basketbolcunun sözleşmesi yenilendi.
10.07.2021 Basketbol
FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin: EuroCup'ta işimiz zor
FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin: EuroCup'ta işimiz zor FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, "Yıllardır bu arenada mücadele eden takımlara karşı oynayacağız. İşimiz zor, grup aşamasını mümkün olduğu kadar iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi. Başantrenör Dusan Alimpijevic de taraftara seslenerek ayakların yere sağlam basmasını istedi.
10.07.2021 Eurocup
Akigo’nun zemin sorunu
Akigo’nun zemin sorunu TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligi’nde oynanan Akhisarspor-Bursaspor maçında saha zemininin görüntüsü sosyal medyada tartışma yarattı.
13.06.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bursaspor Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.