Burun Estetiği

Burun Estetiği

Son dakika burun estetiği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan burun estetiği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan burun estetiği haber sayfamızda...

Burun Estetiği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 643 burun estetiği haberi bulunmuştur.
Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’
Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’ İngiltere’nin başkenti Londra’nın en başarılı burun estetiği doktorlarından Deniz Kanlıada, Milliyet’e konuştu.
22.02.2024 Dünya
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
'Tırnaklarım dışında tamamen doğalım' demişti! 'Keşke hiç göğüs büyütme ameliyatı olmasaydım'
'Tırnaklarım dışında tamamen doğalım' demişti! 'Keşke hiç göğüs büyütme ameliyatı olmasaydım' 90'lı yıllara damga vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'le üne kavuşan Victoria Beckham, yıllar önce yaptırdığı göğüs büyütme estetiğiyle ilgili konuştu. Yaptırdığı işlemden dolayı yaşadığı pişmanlığı dile getiren Beckham'ın açıklamaları dikkat çekti.
16.12.2023 Cadde
Pek çoğumuz farkında değil! Burun estetiği ameliyatlarında doğru bilinen 10 yanlış
Pek çoğumuz farkında değil! Burun estetiği ameliyatlarında doğru bilinen 10 yanlış Estetik amaçlı burun ameliyatları hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen ameliyatların başında geliyor. Çok sık tercih edildiği için de doğru ya da yanlış birçok farklı bilgi karşımıza çıkabiliyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr Umur Akıner, herkesin merak ettiği estetik burun ameliyatları ile ilgili doğru bilinen yanlışları sıraladı.
3.12.2023 Genel Sağlık
Estetik yaşı düşüyor! Uzman olmayan ellerde yapılan işlemlere dikkat
Estetik yaşı düşüyor! Uzman olmayan ellerde yapılan işlemlere dikkat Sosyal medyanın yaygın kullanımı toplumsal güzellik algılarını da belirlemeye başladı. Değişen bu algıyla birlikte başta burun estetiği olmak üzere birçok estetik işlemin erken yaşlarda yapılmak istendiğini söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Ü. Mert Ersan, konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Uzman olmayan ellerde yapılan estetik müdahalelere karşı uyaran Ersan, uygulamaların uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğinin altını çizdi.
29.11.2023 Genel Sağlık
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
Hastanede kayıt dışı estetik soruşturmasında flaş gelişme
Hastanede kayıt dışı estetik soruşturmasında flaş gelişme Diyarbakır’da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı suçlamasıyla gözaltında olan 2'si doktor 8 şüpheli hakkında yeni gelişme yaşandı.
26.11.2023 Gündem
Yine aynı hastane! Yağ aldırma ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı
Yine aynı hastane! Yağ aldırma ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu. Öte yandan aynı hastanede Şubat ayında da burun estetiği olan bir kişinin ameliyat sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.11.2023 Gündem
Victoria Beckham şaşkınlık yarattı! Ünlü modacı iki yıldır aynı montu giyiyor
Victoria Beckham şaşkınlık yarattı! Ünlü modacı iki yıldır aynı montu giyiyor 90'lı yıllara damga vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'le üne kavuşan Victoria Beckham, David Beckham'la evlendikten sonra adeta bu ününü ikiye katlamıştı. Modacılık yapan Beckham, 12 yaşındaki kızı hafta sonu gezmesi için eğlence parkına götürdü. Beckham'ın geçen yılki eski montunu hâlâ kullanması ise şaşkınlık yarattı.
22.11.2023 Cadde
Kayıt dışı burun estetiği: 2'si doktor, 4 kişi gözaltında
Kayıt dışı burun estetiği: 2'si doktor, 4 kişi gözaltında Diyarbakır'da kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen 2'si doktor, 4 kişi için harekete geçildi.
21.11.2023 Gündem
Burun ameliyatı yaptıracak olanlara mevsim tavsiyesi! 'Kış mevsimi daha avantajlı'
Burun ameliyatı yaptıracak olanlara mevsim tavsiyesi! 'Kış mevsimi daha avantajlı' Toplumda kış aylarında burun estetiği yaptırmanın sakıncalı olabileceği gibi yanlış bir algı olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Sinan Uluyol, “Kışın iklim açısından bir avantajımız vardır” dedi.
14.11.2023 Genel Sağlık
Diyet yapan bu 3 meyveden uzak dursun! Şekeri ve yağı iki katına çıkarıyor
Diyet yapan bu 3 meyveden uzak dursun! Şekeri ve yağı iki katına çıkarıyor Diyet yapıp fit bir vücuda sahip olmak hemen herkesin hayali. Özellikle diyet listelerinde tatlı yerine yer alan meyveler ise çoğu zaman hayat kurtarıyor. Ancak öyleleri var ki siz kilo vermek isterken kilo alımına sebep olabilir. İşte diyet yaparken uzak durmanız gereken meyveler.
22.09.2023 Genel Sağlık
Nefes alma problemi yaşanır! İşte burun estetiği hakkında doğru sanılan 7 yanlış
Nefes alma problemi yaşanır! İşte burun estetiği hakkında doğru sanılan 7 yanlış Ülkemizde en sık burun estetiği ameliyatlarının yapıldığını söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Dr. Mithat Ulay, burun estetiği ameliyatı hakkında toplumda doğru sanılan 7 hatalı bilgileri anlatarak önemli önerilerde bulundu.
22.09.2023 Genel Sağlık
Burun estetiğinde ultrasonik dönem
Burun estetiğinde ultrasonik dönem Burun estetiğinde gelişen teknolojiyle beraber her geçen gün yenilikler de hayatımıza giriyor. Bunlardan biri de ‘Piezo Burun Estetiği.’ Artık ses dalgalarıyla da yeni bir buruna kavuşmak mümkün.
9.09.2023 Pazar
İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum
İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum İrem Helvacıoğlu önceki akşam Bebek'te görüntülendi. İlişki kriteri hakkında konuşan ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Yapay zeka bir robot ile projede yer alır mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.09.2023 Cadde
Burun estetiğinde Türkiye'nin tercih edilme sebebi! Madde madde açıkladı
Burun estetiğinde Türkiye'nin tercih edilme sebebi! Madde madde açıkladı Estetik cerrahi, gelişen teknolojilerle birlikte günümüzde daha yaygın, çeşitli ve erişilebilir durumda. Zorunlu müdahaleler dışında özellikle sosyal medyanın da günlük hayatla iç içe girmesinin ardından bu tarz operasyonlara talep arttı. Son yapılan araştırmalara göre ise Türkiye, burun estetiği ameliyatlarında en çok tercih edilen ülke. İşte sebebi...
15.07.2023 Genel Sağlık
İrem Helvacıoğlu'ndan ağaçta bikinili poz! Hadise dayanamadı
İrem Helvacıoğlu'ndan ağaçta bikinili poz! Hadise dayanamadı Son olarak burnundan estetik olan İrem Helvacıoğlu tatil pozlarıyla gündeme geldi. Tatilde ağaç üstünde bikinisiyle pozlar veren oyuncunun gönderisine Hadise'den yanıt gecikmedi.
13.07.2023 Cadde
'Spice Girls'te Victoria Beckham sürprizi! Tam kadro geri dönüyorlar
'Spice Girls'te Victoria Beckham sürprizi! Tam kadro geri dönüyorlar 90'lı yıllara damga vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'ün 'Mel B' olarak tanınan üyesi Melanie Brown, 2019'daki geri dönüşlerinde aralarında yer almayan Victoria Beckham'ın bu kez gruba dâhil olacağını duyurdu. 47 yaşındaki şarkıcı, beş kişilik Spice Girls'ün tam kadro olarak bir araya geleceğini açıkladı.
26.05.2023 Cadde
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti Oyuncu Saint Von Colucci, popüler K-Pop gurubu BTS'ten Park Ji-min'e (Jimin) benzemek için bir yılda 12 kez bıçak altına yattı. Geçirdiği son operasyonun ardından bir takım komplikasyonlar yaşayan 22 yaşındaki aktör, Güney Kore'deki bir hastanede yaşama veda etti.
25.04.2023 Cadde
Estetik ameliyatı sonrası ölen genç kadın, ‘Heyecanlıyım nefesim kesiliyor’ demiş
Estetik ameliyatı sonrası ölen genç kadın, ‘Heyecanlıyım nefesim kesiliyor’ demiş Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi.
4.02.2023 Haberler
Burun estetiği sonrası ölüm! Seher'in ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı
Burun estetiği sonrası ölüm! Seher'in ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
4.02.2023 Gündem
Seher'in ölümü kahretti! Burun estetiği ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı
Seher'in ölümü kahretti! Burun estetiği ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıççı (26) hayatını kaybetti.
4.02.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde burun estetiği ameliyatı sonrası ölüm!
Beylikdüzü'nde burun estetiği ameliyatı sonrası ölüm! Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıççı (26) hayatını kaybetti.
4.02.2023 Haberler
Popüler estetik operasyonları
Popüler estetik operasyonları Uzmanlar, estetikte bazı prosedürler uzun yıllar popülerliğini korusa bile yeni ve farklı uygulamaların da hızla bir trend haline gelebildiğini söylüyor.
1.02.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
17.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burun Estetiği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.