Buse Varol

Buse Varol

Son dakika Buse Varol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Buse Varol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Buse Varol haber sayfamızda...

Buse Varol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 769 buse varol haberi bulunmuştur.
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım!
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, altı yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Buse Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Cadde
Alişan'dan annesine duygusal mesaj! 'Bizde doğum günü kutlaması biteli 2,5 yıl oldu'
Alişan'dan annesine duygusal mesaj! 'Bizde doğum günü kutlaması biteli 2,5 yıl oldu' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, annesi Suzan Tektaş'ın doğum gününde yaptığı duygusal bir paylaşımla gündeme geldi.
2.03.2024 Cadde
‘Keşke böyle kalsalar’
‘Keşke böyle kalsalar’ Alişan ve eşi Buse Varol, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
19.02.2024 Cadde
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
30.01.2024 Cadde
Alişan nazara geldi! 'Bu kadar konuşmam bile mucize'
Alişan nazara geldi! 'Bu kadar konuşmam bile mucize' Alişan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Aracını beklerken objektiflere yansıyan şarkıcı, "Dişim kırıldı, nazara geldik. Bu kadar konuşmam bile mucize" diyerek herkesi gülümsetti.
25.01.2024 Cadde
Alişan paylaştı! 'Serkan Burak 10 bin baskıyla piyasaya çıktı'
Alişan paylaştı! 'Serkan Burak 10 bin baskıyla piyasaya çıktı' Müzik kariyerine Serkan Burak adıyla adım atan Alişan, henüz lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. 33 yıl önceki albüm kapağını ve albümde seslendirdiği 'Karşı Köyden Davul Sesi Geliyor' adlı türküyü paylaşan ünlü şarkıcıya yorum ve beğeni yağdı.
7.12.2023 Cadde
Buse Varol'dan Selçuk Tektaş paylaşımı: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan Selçuk Tektaş paylaşımı: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Cadde
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki!
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından magazin dünyasından da tepkiler yükseliyor. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Cadde
Buse Varol: Yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol: Yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Cadde
Buse Varol’un annesi filtre kurbanı! 'Bu kadarına gerek var mı?'
Buse Varol’un annesi filtre kurbanı! 'Bu kadarına gerek var mı?' Sosyal medyayı aktif kullanan Alişan'ın eşi Buse Varol, son olarak annesi Birsen Özgan ile fotoğrafını paylaştı. 33 yaşındaki oyuncu filtreyi abartınca ortaya dikkat çeken bir görüntü çıktı.
10.10.2023 Cadde
İki sene önce kardeşini kaybeden Alişan: Bu acının tarifi yok!
İki sene önce kardeşini kaybeden Alişan: Bu acının tarifi yok! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Cadde
Alişan yeğeninin doğum gününü kutladı: Amcan seni çok seviyor, hiç unutma olur mu?
Alişan yeğeninin doğum gününü kutladı: Amcan seni çok seviyor, hiç unutma olur mu? Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
12.07.2023 Cadde
Buse Varol'dan Alişan'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım! 'Benim canım kocam'
Buse Varol'dan Alişan'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım! 'Benim canım kocam' Şarkıcı Alişan, 47'nci yaşına bastı. Ünlü sanatçının doğum gününde eşi Buse Varol sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza atarken, Alişan'ın genç yaşta kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş da duygu dolu bir paylaşımda bulundu.
19.06.2023 Cadde
Alişan paylaştı! Aralarındaki buzları eriten Buse Varol ile Merve Tektaş'tan mutluluk pozu
Alişan paylaştı! Aralarındaki buzları eriten Buse Varol ile Merve Tektaş'tan mutluluk pozu Kardeşi ve menajerliğini üstlenen Selçuk Tektaş'ı 2021 yılında koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla eşi Buse varol ve yengesi Merve Tektaş'ın arasındaki buzların tamamen erdiğini gözler önüne serdi. Okuldaki sunumunda yeğeni Ceylan'ı yalınız bırakmayan Alişan, eşi ve yengesinin birlikte yer aldığı kareyi de yayınladı.
10.06.2023 Cadde
Merve Tektaş'tan kaybettiği eşi Selçuk Tektaş'a: Çok özledim!
Merve Tektaş'tan kaybettiği eşi Selçuk Tektaş'a: Çok özledim! Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Merve Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu ve Selçuk Tektaş'a olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
5.06.2023 Cadde
'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması!
'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması! 'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018'de nikâh masasına oturdu. 2019'da Burak'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına aldı. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Cadde
Selçuk Tektaş'ın ailesinden doğum günü mesajı: Emanetlerinin yanındayım!
Selçuk Tektaş'ın ailesinden doğum günü mesajı: Emanetlerinin yanındayım! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Ailesi, Selçuk Tektaş'ı doğum gününde andı. Kardeşine olan özlemi gün geçtikçe artan Alişan, duygusal sözlere yer verdi.
12.05.2023 Cadde
Alişan'dan yeğenlerine 30 milyon TL'lik ev!
Alişan'dan yeğenlerine 30 milyon TL'lik ev! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Yaşadığı büyük acının ardından kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkan ve ailenin her ihtiyacıyla ilgilenen ünlü ismin, yeğenlerine ve yengesine büyük bir jest yaptığı öğrenildi.
1.05.2023 Cadde
Alişan'dan duygulandıran paylaşım! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın doğum gününü kutladı
Alişan'dan duygulandıran paylaşım! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın doğum gününü kutladı Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı. Ünlü sanatçının paylaşımına düştüğü not ise yürekleri sızlattı.
30.04.2023 Cadde
Alişan'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Alişan'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması! Şarkıcı Alişan (46) ile 'Dostlar Mahallesi' adlı dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Buse Varol (33), 2018 yılında nikâh masasına oturdu. 2019'da oğulları Burak'ın doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına aldı. "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna Alişan'dan çarpıcı bir cevap geldi.
12.04.2023 Cadde
Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür!
Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür! 2018'de dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocukları olan Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz yıl uzun süre ayrılık iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Aralarındaki sorunları çözmeyi başaran ikili, boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Etiler'de doğum günü kutlamasında görüntülenen ünlü çiftten Buse Varol, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
23.03.2023 Cadde
Alişan yeğeninin doğum gününü kutladı: İlk adımı, ilk konuşması dün gibi aklımda
Alişan yeğeninin doğum gününü kutladı: İlk adımı, ilk konuşması dün gibi aklımda Ünlü şarkıcı Alişan, 2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor günler geçiren Alişan, vefat eden kardeşinin iki kızına sahip çıkmıştı. Son olarak 13 yaşına basan yeğeni Eyşan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan ünlü isim, gönderisine yazdığı mesajla dikkat çekti.
10.03.2023 Cadde
Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu
Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu Alişan, Eskişehirspor'a imza atmaya gideceği gün depremde Gaziantep'te enkaz altında kalan 17 yaşındaki Muhammed Adnan Korkut için aracı oldu. Ünlü şarkıcı, enkazdan 96'ncı saatte çıkan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu. Alişan, “En büyük hayali futbolcu olmak" dedi.
1.03.2023 Cadde
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile olan mutlu evliliğiyle adından söz ettiren Buse Varol, gelen kötü haber ile büyük üzüntü yaşadı. Buse Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabındna duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
27.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Buse Varol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.