Büyük Birlik Partisi

Büyük Birlik Partisi

Son dakika büyük birlik partisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan büyük birlik partisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan büyük birlik partisi haber sayfamızda...

Büyük Birlik Partisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.520 büyük birlik partisi haberi bulunmuştur.
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı
Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümüyle ilgili paylaştığı mesajda, "Merhum Yazıcıoğlu’nu her zaman cesaretiyle, yiğitliğiyle, dava adamlığıyla ve millî irade yanındaki sarsılmaz duruşuyla hatırlayacağız" ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin." açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
BBP lideri Destici'den yaralı şoföre yardım
BBP lideri Destici'den yaralı şoföre yardım Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.
22.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
Sinan Ateş'in babası son yolculuğuna uğurlandı
Sinan Ateş'in babası son yolculuğuna uğurlandı Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in, dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Musa Ateş (64), toprağa verildi.
12.03.2024 Gündem
​BBP Genel Başkanı Destici'den 'kent uzlaşısı' eleştirisi
​BBP Genel Başkanı Destici'den 'kent uzlaşısı' eleştirisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla partisi tarafından kentte düzenlenecek program için Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattıyla Sivas'a geldi. Destici'yi parti il teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı.
8.03.2024 Gündem
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu Dün makam aracıyla kaza geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'nden taburcu oldu.
5.03.2024 Gündem
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.
5.03.2024 Haberler
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.
5.03.2024 Gündem
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı
Mustafa Destici'nin makam aracı kaza yaptı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.
4.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının devraldığı Türkiye'nin 2002 yılı sonundaki milli geliri sadece 238 milyar dolardı. Yarın Allah'ın izniyle bir trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz" dedi.
29.02.2024 Ekonomi
AK Parti ve BBP heyetleri buluştu
AK Parti ve BBP heyetleri buluştu AK Parti ve Büyük Birlik Partisi (BBP) heyetleri, AK Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Heyetlerin bu hafta içinde bir kez daha bir araya gelecekleri öğrenildi.
13.02.2024 Gündem
Paylaşılamayan kişi: İki parti aynı ismi başkan adayı gösterdi
Paylaşılamayan kişi: İki parti aynı ismi başkan adayı gösterdi Denizli’nin Güney ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden belediye başkanı adaylığını açıklayan Alaaddin İshak Gümüş, dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Meral Akşener tarafından İYİ Parti Güney Belediye Başkanı Adayı olarak ilan edildi.
13.02.2024 Gündem
Mustafa Destici: Yeni bir çözüm sürecini kimse aklından geçirmemelidir
Mustafa Destici: Yeni bir çözüm sürecini kimse aklından geçirmemelidir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Teröre ve teröristlere müsamaha, terörle ve teröristle müzakere olmaz. Bunu geçmişte gördük. Adına 'çözüm süreci' denilen süreci hep birlikte yaşadık ve sonunda ne oldu? Maalesef Türkiye'ye ve Türk milletine ağır bir faturası oldu. Yeni bir çözüm sürecini yani çözülme sürecini kimse aklından geçirmemelidir" dedi.
11.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü
Bakan Güler'in acı günü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.02.2024 Gündem
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit pilotlar Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
5.02.2024 Haberler
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye
Şehit pilotlara veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere taziye Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit pilotlar Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
5.02.2024 Gündem
AK Parti’den YRP’ye sürpriz ziyaret
AK Parti’den YRP’ye sürpriz ziyaret 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi partiler il ve ilçe adaylarını açıklamaya devam ederken AK Parti ile Yeniden Refah Partisi (YRP) hattı yeniden hareketlendi.
2.02.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, çakarlı araba kullandığı iddialarına ilişkin, "Çakarlı araba kullanmadım. Aday oldum, adaylığımız açıklandı, kendi arabama bindim. Çakarlı araba, konvoy yoktur" dedi.
1.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Birlik Partisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.