Büyükelçiler

Büyükelçiler

Son dakika Büyükelçiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Büyükelçiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Büyükelçiler haber sayfamızda...

Büyükelçiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.336 büyükelçiler haberi bulunmuştur.
NATO’da Ramazan Bayramı tatili
NATO’da Ramazan Bayramı tatili NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ramazan Bayramı vesilesiyle NATO’daki tüm komite toplantılarını tatil etme kararı aldı.
11.04.2024 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyükelçiler ile iftar programında önemli açıklamalarda bulunuyor.
19.03.2024 Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyükelçiler ile iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur" dedi.
19.03.2024 Gündem
Biz katile katil deriz
Biz katile katil deriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Katile katil, zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırımı saklamaya çalışmak yerine Gazze’de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.
13.03.2024 Gündem
Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk, Filipinler, Yunanistan, Burundi ve Kore Cumhuriyeti büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
12.03.2024 Gündem
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te önemli açıklamalar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulunuyor.
6.02.2024 Haberler
Bakan Özhaseki CNN Türk'te tek tek açıkladı: Tek çaremiz kentsel dönüşüm!
Bakan Özhaseki CNN Türk'te tek tek açıkladı: Tek çaremiz kentsel dönüşüm! Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı.
7.02.2024 Gündem
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önder Aksakal ve Mustafa Destici'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önder Aksakal ve Mustafa Destici'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ve BBP Genel Başkanı Destici'yi kabul etti.
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, büyükelçilerden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, büyükelçilerden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya, Venezuela ve Kanada büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
17.01.2024 Gündem
'Gazze'ye 214 ton insani yardım ulaştırdık'
'Gazze'ye 214 ton insani yardım ulaştırdık' Bakan Uraloğlu, Gazze'ye 13 Ekim'den bu yana 214 ton insani yardım malzemesi ulaştırdıklarını belirterek, "İlave yardımlarımızın denizyoluyla sevkine yönelik planlamalarımız da sürmektedir" dedi.
29.11.2023 Gündem
Büyükelçiler için ATO’dan resepsiyon
Büyükelçiler için ATO’dan resepsiyon Ankara Ticaret Odası (ATO), Cumhuriyet’in ve ATO’nun 100. yıl dönümü nedeniyle TRAVELEXPO Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda büyükelçiler resepsiyonu düzenledi.
18.11.2023 Gündem
Ankara’da ‘Ege’de güven’ toplantısı
Ankara’da ‘Ege’de güven’ toplantısı Türkiye ile Yunanistan arasında askeri nitelikte iletişim noktası mekanizması kurulması üzerinde mutabakat sağlandı.
14.11.2023 Gündem
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! Anlaşmaya varıldı
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! Anlaşmaya varıldı Ankara’da, Türkiye ve Yunanistan heyetleri arasında Güven Arttırıcı Önlemler (GAÖ) toplantısı yapıldı. Toplantının detaylarıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı.
13.11.2023 Gündem
İslam İşbirliği Teşkilatı AB'ye seslendi! Türkiye’den 11. madde vurgusu
İslam İşbirliği Teşkilatı AB'ye seslendi! Türkiye’den 11. madde vurgusu Belçika’nın başkenti Brüksel’de bir araya gelen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) büyükelçileri, yaptıkları ortak açıklamada, “AB ve üye ülkelerini acilen İsrail’in barbar saldırılarına son vermek ve derhal bir ateşkes sağlanması için harekete geçmeye çağırıyoruz” dedi. Basın açıklamasına katılan büyükelçilerden konuşma yapan Türkiye’nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakçı ise, İİT’nin kararlarından 11. maddeye vurgu yaptı.
13.11.2023 Gündem
Erdoğan’a güven mektupları
Erdoğan’a güven mektupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya, Lüksemburg ve Finlandiya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
2.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan AB'ye vize serbestisi çağrısı
Bakan Fidan'dan AB'ye vize serbestisi çağrısı Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve AB üyesi ülkelerin Ankara Büyükelçilerini kabul eden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan önemli mesajlar verdi.
30.10.2023 Dünya
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz... ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefiyle Cumhuriyetin ikinci asrını dünyada milletimizin asrı yapmak için canla-başla çalışıyoruz” dedi.
30.10.2023 Gündem
Büyükelçiler toplantısına katılacaktı! Taksim’de Rus diplomatın otel odasında sır ölümü
Büyükelçiler toplantısına katılacaktı! Taksim’de Rus diplomatın otel odasında sır ölümü Büyükelçiler toplantısına katılmak için dün İstanbul'a gelen 61 yaşındaki Rus diplomat, Taksim’de kaldığı otelde ölü bulundu. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre için delege kartını aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre için delege kartını aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi delege kartını aldı.
6.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükelçiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.