Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda...

Büyükşehir Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54.390 büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur.
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
Tam 800 metre! Antalya'da müthiş keşif
Tam 800 metre! Antalya'da müthiş keşif Antalya'nın tarihi sembollerinden Hıdırlık Kulesi'nde gerçekleşen arkeolojik kazılarda, Roma dönemine ait 3 bin 500 yıllık 800 metre uzunluğunda sütunlu cadde keşfedildi. Şu ana kadar 100 metresinin gün yüzüne çıkarıldığını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Etüt Proje Şube Müdürü Ezgi Öz, "Kaleiçi’nin önemli bulgularından biri. Üçkapılar'a kadar uzanıyor ve denize kadar olan bağlantısını bulduk" dedi.
18.04.2024 Gündem
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı  314 arsayı satışa çıkardı
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsayı satışa çıkardı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da 314 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarda satışa çıkarıyor.
18.04.2024 Ekonomi
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler Antalya’da park halindeyken yanan TIR'ın kundaklama sonucu yandığı belirlendi. Jandarmanın özverili çalışması sonucu yakalanan olayın faillerinin, aracı yaktıkları anı cep telefonu ile kaydettikleri belirlendi.
17.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.
15.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın Erzurum'da özel bir şirkete ait işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı.
15.04.2024 Gündem
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Gaziantepli ‘Güccük Pirens’
Gaziantepli ‘Güccük Pirens’ Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., bir çocuğun gözünden dünyayı anlatan ünlü “Küçük Prens” kitabını Antep ağzına aktararak “Güccük Pirens” olarak yayımlandı.
15.04.2024 Kültür Sanat
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr Trafik yoğunluk haritası araştırılmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin canlı olarak paylaştığı son dakika trafik durumu merak ediliyor. Ramazan Bayramı tatilinin yarın sona erecek olmasıyla birlikte gündeme gelen trafik yoğunluğu haritası "https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/" adresi üzerinden takip ediliyor.
14.04.2024 Bilgi Rehberi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü açılmazken, ikinci günü 2 bin 800, üçüncü günü 3 bin, dün ise 2 bin 700 ziyaretçiyi ağırladı. Bugün ise, saat 14.00'e kadar 2 bin 600 kişi Erciyes'te teleferiklere bindi.
14.04.2024 Gündem
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sessizlik hakim oldu. Yapılacak bakım çalışmalarının ardından yeniden hizmete geçmesi bekleniyor.
14.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.