Cahill

Cahill

Son dakika Cahill haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cahill gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cahill haber sayfamızda...

Cahill

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 cahill haberi bulunmuştur.
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Antalya Toroslar, Grengewald Hueschtert engeline takıldı!
Antalya Toroslar, Grengewald Hueschtert engeline takıldı! Kadınlar EuroCup H Grubu'nun 5'inci haftasında Grengewald Hueschtert, Antalya Toroslar'ı 91-90'lık skorla mağlup etti.
23.11.2023 Basketbol
Manisa'da yeni fay hattı bulundu! Antik kent kazılarında tespit edildi
Manisa'da yeni fay hattı bulundu! Antik kent kazılarında tespit edildi Manisa'da Sardes Antik Kenti'nde devam eden kazılarda jeofizik mühendislerinin yaptıkları incelemede ana fay hattı bulundu. 50 metre yer altında olan fay hattının Sardes kentinin tam merkezinden geçtiği bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...
26.08.2023 Haberler
Manisa'da yeni fay hattı bulundu! Antik kent kazılarında tespit edildi
Manisa'da yeni fay hattı bulundu! Antik kent kazılarında tespit edildi Manisa'da Sardes Antik Kenti'nde devam eden kazılarda jeofizik mühendislerinin yaptıkları incelemede ana fay hattı bulundu. 50 metre yer altında olan fay hattının Sardes kentinin tam merkezinden geçtiği bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...
26.08.2023 Gündem
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru Tou Thao, hakkında karar verildi. Eski polis memuru Thao mahkemede açıklama yaptı.
7.08.2023 Dünya
19 dakikadır ölüydü, 10 dakikada hayata döndürdü! 4 yıllık eliyle kahraman oldu
19 dakikadır ölüydü, 10 dakikada hayata döndürdü! 4 yıllık eliyle kahraman oldu Uzun süredir gut hastalığı nedeniyle zor günler yaşıyordu. Sağ elini kullanamaz hale gelen adam ülkesinde bu zamana gerçekleştirilmemiş bir yola başvurup el nakli oldu. İşte kader de tam olarak burada ağlarını örmeye başladı. 19 dakika boyunca ölü olarak kabul edilen karısını 10 dakikada hayat döndüren Mark Cahill'in yaşadıkları filmleri aratmıyor.
27.12.2022 Dünya
John Terry yıllar sonra itiraf etti! Jose Mourinho'dan kurnaz taktik
John Terry yıllar sonra itiraf etti! Jose Mourinho'dan kurnaz taktik Chelsea altyapısından yetişen ve 2017 yılına kadar Maviler'in formasını giyen John Terry futbolu Aston Villa'da bırakmıştı. Chelsea'de uzun yıllar Jose Mourinho ile çalışan Terry, o dönem Portekizli teknik adamın verdiği ilginç taktiği anlattı.
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru J. Alexander Kueng hakkındaki suçlamayı kabul etti.
24.10.2022 Dünya
Galatasaray'da Juan Mata FIFA kursuna başlıyor!
Galatasaray'da Juan Mata FIFA kursuna başlıyor! Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata kariyeriyle ilgili önemli bir adım attı.
4.10.2022 Galatasaray
Sardes’te mozaikler tamamlanıyor
Sardes’te mozaikler tamamlanıyor Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sardes Antik Kenti’nde bulunan tarihin en eski üçüncü sinagogunun zemin mozaiklerinde restorasyon çalışmaları yürütülüyor.
21.08.2022 Arkeoloji
2021 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu
2021 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu.
22.11.2021 Futbol
Gary Cahill'in Chelsea formasıyla en iyi anları
Gary Cahill'in Chelsea formasıyla en iyi anları 2012 yılında Chelsea'ye transfer olan ve Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig şampiyonlukları yaşayan Gary Cahill'in Chelsea formasıyla en iyi anlarını sizler için derledik.
12.08.2021 Futbol
ABD'de George Floyd cinayetinde karar açıklandı!
ABD'de George Floyd cinayetinde karar açıklandı! Gelen son dakika haberine göre, ABD'de George Floyd'u öldürmekten suçlu bulunan polis memuru Derek Chauvin, 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Savcılar, Chauvin'in suçunun "Ulusun vicdanını sarstığını" belirtti.
25.06.2021 Dünya
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer!
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer! ABD'nin Minnesota eyaletinde George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğünü cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen Darnella Fraizer, Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.06.2021 Dünya
George Floyd, ölüm yıl dönümü arifesinde anıldı
George Floyd, ölüm yıl dönümü arifesinde anıldı ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Minneapolis kentinde yüzlerce kişi, polis şiddetine kurban giden siyahi George Floyd'u andı.
24.05.2021 Dünya
Mourinho'nun yerine geldi, rekor kırdı!
Mourinho'nun yerine geldi, rekor kırdı! Tottenham'da geçtiğimiz hafta takımdan gönderilen Jose Mourinho'nun yerine takımın başına getirilen Ryan Mason, Premier Lig tarihine geçmeyi başardı.
Son dakika! Dünyanın konuştuğu George Floyd davasında karar açıklandı
Son dakika! Dünyanın konuştuğu George Floyd davasında karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; ABD'nin Minnesota eyaletindeki davada jüri, eski polis memuru Derek Chauvin'i, siyahi George Floyd'un gözaltına alınması sırasında dizini ensesine basarak ölümüne neden olmaktan suçlu buldu. ABD Başkanı Joe Biden, karardan sonra aileyi aradı.
21.04.2021 Dünya
Tottenham resmen açıkladı! Takım 29 yaşındaki Mason'a emanet
Tottenham resmen açıkladı! Takım 29 yaşındaki Mason'a emanet Premier Lig ekiplerinden Tottenham, geçtiğimiz gün Jose Mourinho ile olan sözleşmenin feshedildiğini açıklamıştı.
Son dakika... Siyahi Floyd'u öldürmekten yargılanan eski polis ifade vermeyi reddetti!
Son dakika... Siyahi Floyd'u öldürmekten yargılanan eski polis ifade vermeyi reddetti! ABD'nin Minnesota eyaletinde, siyahi George Floyd'un gözaltına alınması sırasında dizini ensesine basarak ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin, davada ifade vermeyeceğini belirtti.
15.04.2021 Dünya
Floyd'un öldürülmesi davasının 6. gününde Minneapolis Polis Şefi dinlendi
Floyd'un öldürülmesi davasının 6. gününde Minneapolis Polis Şefi dinlendi ABD'nin Minnesota eyaletinde, siyahi George Floyd'un gözaltına alınması sırasında dizini ensesine basarak ölümüne sebep olan eski polis memuru Derek Chauvin davasının 6. gününde savcılık tarafından çağırılan tanıkların dinlenilmesine devam edildi.
5.04.2021 Dünya
ABD'de George Floyd'un ölümüne ilişkin dava başladı
ABD'de George Floyd'un ölümüne ilişkin dava başladı ABD'nin Minnesota eyaletinde, siyahi George Floyd'u gözaltına alınması sırasında dizini ensesine basarak ölümüne sebep olan eski polis memuru Derek Chauvin'in davası bugün başladı.
29.03.2021 Dünya
ABD'de Floyd'u öldürmekten yargılanan polise yeniden "cinayet" suçlaması
ABD'de Floyd'u öldürmekten yargılanan polise yeniden "cinayet" suçlaması ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkında, daha önce düşürülen "3. dereceden cinayet" suçlaması tekrar yöneltildi.
11.03.2021 Dünya
Crystal Palace'ta 12 futbolcu boşa çıkıyor
Crystal Palace'ta 12 futbolcu boşa çıkıyor Crystal Palace'ta sezon sonu 12 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Konu hakkında görüşlerini aktaran menajer Roy Hodgson, sözleşmeler için acele etmediklerini söyledi.
Floyd'un katili Chauvin'e yeniden '3. dereceden cinayet' suçlaması
Floyd'un katili Chauvin'e yeniden '3. dereceden cinayet' suçlaması ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkında daha önce düşürülen "3. dereceden cinayet" suçlaması yeniden yöneltilecek.
24.02.2021 Dünya
Manisa’da ‘fantastik’  tarihi ev
Manisa’da ‘fantastik’ tarihi ev Live Science’ta yer alan bir makaleye göre arkeologlar, Manisa’daki Sardes Antik Kenti’nde 1500 yıllık bir ev keşfetti.
31.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Cahill ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.