Çalışan Kadın

Çalışan Kadın

Son dakika çalışan kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çalışan kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çalışan kadın haber sayfamızda...

Çalışan Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.871 çalışan kadın haberi bulunmuştur.
Ramazan bereketi
Ramazan bereketi İstanbul’da geleneksel alışverişin kalbinin attığı semt çarşılarında Ramazan yoğunluğu gözleniyor. Vatandaş, bütçesine göre seçerek alışveriş yapıyor.
17.03.2024 Ekonomi
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Haberler
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Dünya
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek İŞKUR, aktif işgücü programları ile nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik işyerlerine destek olmaya devam ediyor.
14.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
Akkuyu'da kadın enerjisi! Kadınlar, Türkiye'nin enerjisini yükseltecek
Akkuyu'da kadın enerjisi! Kadınlar, Türkiye'nin enerjisini yükseltecek Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu'nun beyaz yakalı kadınları ile NGS sahasında Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir araya geldik. Nükleer endüstrisinde işe başlama serüvenlerini, sahadaki tecrübelerini konuştuk.
8.03.2024 Gündem
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor Bursa’da yaşayan Aynur Özdemir, 8 yıl önce eşinden boşanmasının ardından 3 çocuğunu büyütebilmek için turbo tamiri işine girdi. 3 yıl Gaziantep’te bir ustanın yanında çırak olarak yetişmesinin ardından Özdemir, Bursa’da kendi dükkanını açtı. Kısa sürede işlerini büyüten Özdemir çocuklarına hem annelik hem de babalık yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sanayide turbo tamir eden Özdemir, çalışkanlığı ile kadınlara örnek oluyor.
8.03.2024 Yaşam
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek. PTT personelimiz eskiden olduğu gibi ücretsiz otobüs hizmetinden yararlanacak" dedi.
8.03.2024 Gündem
Amgen'ın Kapsayıcı Kariyer Yolculuğu: WE2 - Sıra Dışı Kadın Liderler Girişimi
Amgen'ın Kapsayıcı Kariyer Yolculuğu: WE2 - Sıra Dışı Kadın Liderler Girişimi Biyoteknoloji şirketi Amgen’ın insan hakları ve çeşitlilik zeminine dayanan İK politikasının temelinde “Amgen’daki her iş ve her Amgen çalışanı önemlidir” bakış açısı yer alıyor. Özellikle kadın gücünün katma değerinin bilinci ile bu alanda ilham yaratmaya odaklanan Amgen, kadınların işgücüne katılımını teşvik ediyor.
6.03.2024 Advertorial
Serdar Ortaç canlı yayında küfür etti! Evdeki yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç canlı yayında küfür etti! Evdeki yardımcısı müdahale etti Son dönemde sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç, sık sık gündeme geliyor. Ortaç son olarak Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yaptı. Ünlü isim canlı yayında küfür edince evdeki çalışan kadın müdahale etti.
14.02.2024 Cadde
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı Yolcu ve yük taşımacılığı firması DFDS, kız öğrencileri denizcilik sektöründe kariyer yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir yetenek programı başlatıyor. Kadın denizcilerin temsilini artırmayı hedefleyen program, özellikle kız öğrencilere öncelik tanıyor.
29.01.2024 Ekonomi
Yol buz pistine döndü! Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Yol buz pistine döndü! Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu Hakkari'de yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, kar yağışı sonrası buz pistine dönen yolda kayan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
26.01.2024 Haberler
Yol buz pistine döndü! Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Yol buz pistine döndü! Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu Hakkari'de yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, kar yağışı sonrası buz pistine dönen yolda kayan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
26.01.2024 Gündem
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri Dizi film denince akla gelen Netflix pek çok kaliteli yapımları ile dünya genelinde en çok izlenen video akış platformları arasında yer alıyor. Televizyon kanallarını geride bırakarak milyonlarca abone sayısına ulaşan Netflix’in en beğenilen yerli-yabancı film ve dizileri içerikleri gittikçe çoğalıyor. Ödüllü filmleri ile dünya genelinde ses getiren Netflix IMDb listelerinde de yukarı tırmanıyor. Aksiyondan maceraya, romantikten komediye, korku ve gerilim türünden bilim-kurguya kadar yüzlerce türde içerik bulunuyor. En güzel komedi, aksiyon, macera, korku, gerilim, romantik Netflix film tavsiyeleri için “En İyi Netflix Film Önerileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
Kadına şiddete karşı ortak mücadele
Kadına şiddete karşı ortak mücadele Balıkesir’den Urfa’ya, Ordu’dan Mardin’e kadına yönelik şiddetin her türüyle mücadele eden kadın odaklı sivil toplum kuruluşları, çalışmalarının kadının güçlenmesi ve cinsiyete dayalı eşitsizliklerin giderilmesinde oynadığı rolü anlatıyor.
7.12.2023 Gündem
Cinsiyet eşitliğine 286 yıl daha var!
Cinsiyet eşitliğine 286 yıl daha var! BM’nin verilerine göre, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılık devam ederse 2030 yılına kadar 340 milyondan fazla kadın ve kız çocuğu aşırı yoksulluk içinde yaşayacak. Cinsiyet eşitliğine ulaşmak için ise 286 yıl daha gerekecek...
5.12.2023 Gündem
Kendisine hediye getiren adama saldırdı
Kendisine hediye getiren adama saldırdı Samsun'da bir iş yerinde çalışan kadın, kendisine hediye getiren adama tekme-yumruk saldırdı. Kadın "Ben sana ağabey demiştim" dedi ve adama tekmelerle yumruklarla saldırdı...
1.12.2023 Haberler
Kendisine hediye getiren adama saldırdı
Kendisine hediye getiren adama saldırdı Samsun'da bir iş yerinde çalışan kadın, kendisine hediye getiren adama tekme-yumruk saldırdı. Kadın "Ben sana ağabey demiştim" dedi ve adama tekmelerle yumruklarla saldırdı...
1.12.2023 Gündem
Otobüs şoförü kendisini sollamaya çalışan sürücü ile kavga etti, anbean kaydedildi
Otobüs şoförü kendisini sollamaya çalışan sürücü ile kavga etti, anbean kaydedildi Ankara'da özel halk otobüsü sürücüsü, akan trafikte aracını durdurup, kendisini geçmeye çalışan kadın sürücüyle tartıştı. Hakaretler ederek otomobilin camlarına vuran otobüs sürüsünün o anları trafikteki bir başka sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
25.11.2023 Gündem
Yaya geçidinde otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Yaya geçidinde otomobilin çarptığı kadın yaralandı Düzce'de kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaya geçidinde meydana gelen kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
23.11.2023 Haberler
Şüpheli ölüm! Mesai arkadaşının evinde ölü bulundu
Şüpheli ölüm! Mesai arkadaşının evinde ölü bulundu Sivas'ta erkek hemşire Hilmi Tunahan Tosun (32), mesai arkadaşı olan kadın hemşire E.C.'nin evinde ölü bulundu.
15.11.2023 Gündem
Gençler işte esneklik istiyor
Gençler işte esneklik istiyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit gerçekleştirildi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CHRO’larını (insan kaynakları yöneticileri) bir araya getiren zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları masaya yatırıldı.
10.11.2023 Milliyet Executive
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam
Teknoloji üssü hedefiyle yatırıma devam "Türkiye'yi dünyanın beyaz eşya üretiminde teknoloji üssü haline getirmeyi hedefliyoruz. Ar-Ge ve dijitalleşmeye yapılacak yatırımlar ve bu kapsamdaki devlet teşvikleri uluslararası rekabette daha da öne çıkmamızı sağlayacak..."
10.11.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Çalışan Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.