Göztepe'de Cameron Jerome ile yollar ayrıldı!
Göztepe'de Cameron Jerome ile yollar ayrıldı! Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Cameron Jerome ile yolların ayrıldığı duyuruldu.
26.07.2020 Göztepe
Cameron jerome Göztepe'ye ısındı
Cameron jerome Göztepe'ye ısındı Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş galibiyetiyle taraftarını mest eden Göztepe, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor maçına iddialı hazırlanırken, takımın golcüsü Cameron Jerome camianın beğenisini kazandı
25.10.2018 Ege
Cameron Jerome: “Taraftarımızın oluşturduğu atmosferi yaşamak..."
Cameron Jerome: “Taraftarımızın oluşturduğu atmosferi yaşamak..." Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Göztepe’de görev alması halinde taraftarı önünde ilk maçına çıkacağını söyleyen golcü oyuncu Cameron Jerome, “Bornova’da taraftarımızın oluşturduğu atmosferin muhteşem ve çok özel olduğunu duydum. Bu hafta da takımda yer bulabilirsem sahaya çıkmak ve bu atmosferi yaşamak için sabırsızlanıyorum” dedi.
12.09.2018 Futbol
Göztepe, Cameron Jerome'yi transfer etti
Göztepe, Cameron Jerome'yi transfer etti Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, İngiltere'nin Derby County takımından Cameron Zishan Rana Jerome'yi transfer etti.
30.06.2020 Göztepe
Göztepe, Jerome'un peşinde
Göztepe, Jerome'un peşinde Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ilk galibiyetini alan Göztepe, santrafor transferinde rotayı İngiltere'ye çevirdi.
30.06.2020 Göztepe

Benzer Haber Etiketleri